יומן 2012

פנומן 72

New member
יומן 2012

כשסטנלי פישר התחיל לקנות דולרים לפני איזה שנתיים וחצי אני הייתי בין הראשונים לזעוק חמס, שהבן אדם עושה טעות, שאנחנו נשלם ביוקר. בכל מסגרת פורמלית יותר או פחות, מול חברים ומשפחה, בטוקבקים, בפורומים, התרעתי על המהלכים המסוכנים, אבל כולם השתיקו אותי, אמרו לי שמדובר בנגיד מוערך, שלימים זכה גם בפרס הנגיד הטוב בעולם [יחד עם עוד כמה נגידים]. אמרו עליו שהמדיניות המוניטרית שלו היא מדהימה, שבזכותו ישראל לא שקעה במשבר הכלכלי האחרון [2008]. אני אמרתי שישראל עוד תגיע למשבר שלה עם המכנסיים למטה, יכולתי לשמוע את הזמזום של המשבר מתקרב כסירנה של ניידת נט"ן מרחוק. אמרו לי שאני הוזה. פישר קנה כמה עשרות מיליארדי דולרים כדי לשמור על שער של 3.8 ש"ח לדולר. היום הדולר חצה לראשונה מזה שנתיים את רף ה-3.5 אבל כלפי מטה. ישראל איבדה בקלות מילארדי שקלים - בגלל נגיד טיפש. ישראל, שזה אנחנו, נאבד עוד הרבה בגללו. כי הוא שחצן וכי יותר מדי סומכים עליו [בגלל שהוא בא מבחוץ אז מה אנחנו הפרובינציאלים מבינים]. כל זמן שפישר יישאר נגיד בנק ישראל - המדינה ותושביה יסבלו קשות. ויומן 2012 מתקשר היטב למחירי הדלק שיעלו היום בחצות. כמו שניבאתי שהדלק יעלה והדולר יתרסק. ולא צריך חוש נבואי כדי לדעת שלשם זה הולך. אבל חכו, זה לא הסוף [או שכן]: במהלך 2012 אמורים לפקוע אגרות חוב אמריקאיות בשווי טריליונים - אגרות חוב שאין להם כיסוי. קוראים להם אג"ח זבל. זה יגרום לסחרור בכל העולם ולשקיעתו - בדיוק כמו שאני טוען כבר שנים שיהיה. חלקנו הולך לראות את העולם בשקיעתו האפוקליפטית המרהיבה. עוד 631 יום למאנאייק. תתכוננו.

Testosterone

New member
למי פאקינג אכפת ? ../images/Emo6.gif

עוד 4 חודשים מהיום, אוזורה !!!!! כשתגדל קצת פנומן, תבין שלהתעסק בחרא הכלכלי-פוליטי הזה - רק מעלה את רמת התסכול של פלוני מהמדינה בה הוא חי. כנ" לגבי צפייה בחדשות או קריאה של Ynet. בורות היא אושר, במקרים בודדים מאוד. זה - אחד מהם.

Testosterone

New member
אוזורה זה המקום הכי יפה בעולם

למשך 6 ימים קסומים, באוגוסט, בכל שנה. הפסטיבל הכי שווה באירופה, שמתקיים בבודפשט. זה הפורקן הקבוע שלי כל שנה, כבר שנים. אני מחכה לזה על השנה. אני קורא לזה הHappy Place שלי. כשאני מרגיש דאון, או דיכאון מהחיים, אני נזכר במה חוויתי שם, ובמה אני הולך לחוות שוב, ואני מיד מתעודד. מקום שמעשיר אותך רוחנית יותר מכל חוויה בעולם, ומשאיר בך חוויות שאי אפשר לתאר במילים, אלא רק לחוות בעצמך. מי שלא היה שם, לא מסוגל לתפוס את העוצמות של זה. http://www.youtube.com/watch?v=0OaXof8JKUc

Testosterone

New member
לפני לא מעט זמן,

היה לי בחתימה ציטוט יפה שדי מתאים להודעה הזו שלך: Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music. אל תרים גבה על דברים שאתה מבין בהם.

פנומן 72

New member
משפט יפה אבל לא רלוונטי

האמן לי, עם הכימיקלים הנכונים, גם מסיבת כיתה יכולה להיות האקסטרים של הלייף... לא שאני מחדש לך משהו.

Testosterone

New member
"האמן לי" ? להאמין לך? על סמך איזה ניסיון

בדיוק אני צריך להאמין לך? אתה לא מחדש לי כלום, כי זה לא נכון בכלל. האמן לי. כבר הייתי באירועים שאמורים להיות משמחים וכיפים, וכל הכימיקלים שבעולם לא היו עוזרים לזה להיות ה"אקסטרים של הלייף". סמים סה"כ מעצימים תחושה. אם טוב לך איפה שאתה נמצא - יהיה יותר טוב. אם לא טוב לך - יהיה הרבה יותר גרוע.

פנומן 72

New member
נו ? זה לא סותר

אני לא אומר שאירוע שלא כיף לך בו יגרום לך להרגיש מדהים בעזרת שימוש בחומרים. אני אמרתי בדיוק שגם אירוע די עלוב אבל שאתה תהנה בו - יקבל עוצמות בלתי רגילות למי שמשתמש, וזאת בזמן שאחרים יראו את האירוע כמו עוד איזה מסיבת חוף אבל בלי חוף.

Testosterone

New member
זה יכול להיות תקף לגבי כל מני דברים,

אבל לא לחגיגה בסדר גודל כזה. תתפלא כמה אנשים שלא נוגעים אפילו בג'וינט - מחשיבים את אוזורה לחוויה הכי מדהימה שהם עברו בחיים שלהם. פתח קצת את העין השלישית פנומן, למרות גילך המופלג והקיבעון שעליו אתה תפוס, זה עדיין אפשרי.

xcalibur

New member
לא צילמו שם את "I DO IT LIKE A TRUCK"?

נראה כמו עוד איביזה

Testosterone

New member
איביזה? ../images/Emo6.gif אל תצחיק אותי.

צרפתי בכוונה בהודעה הקודמת, שעת צהריים נינוחה, שבה מנגנים פרוגרסיב עדין שמתאים להרבה מאוד אנשים, גם כאלה שלא אוהבים טראנס. זה קצת יותר מזכיר את אוזורה: http://www.youtube.com/watch?v=zc14rkXkCvM

xcalibur

New member
פשוט אמרת "המקום הכי יפה בעולם" והראת לנו

קבוצה של אנשים רוקדים על כר דשא... מה ההבדל בין זה לקלאב צ'יקומקומקו ברמלה?

Testosterone

New member
כמו ההבדל בין סובארו לאסטון מרטין,

שתיהן מכוניות, אבל מרגישות שונה לגמרי.

xcalibur

New member
ואתה לא רואה את האנלוגיה לשיחה שלנו?

אם הן שונות בתכליתן זו מזו, אז במה שונה (פיזית) אוזורה מציקומקומקו?

Testosterone

New member
אני חושב שאתה לא הבנת את האנלוגיה של עצמך,

הרי השוויתי את אוזורה ומועדון ברמלה, לאסטון מרטין ולסובארו, בהתאמה. (וזה גם לא מי יודע מה מדויק, כי הראשון זה פסטיבל בינ"ל, והשני זה מקום שבו מחלקים דקירות בחינם). מדוע? כי מבחינת נופים, אוזורה זה אחד המקומות הכי יפים שיש לעשות בו פסטיבל. זה מתחם ענק, שהסרטונים שתראה לא מכסים 10 אחוז ממנו. זה שונה כי אתה נמצא בחו"ל, אתה משקיע ים כסף, זמן, תכנון, וטס במיוחד כדי להגיע למקום הזה, פעם בשנה. האווירה שם, זה משהו שאי אפשר לתאר. האנשים הכי נחמדים שתכיר בחיים שלך. כולם מחייכים, תמיד, בלי קשר לאיזו סטלה עשו. אף אחד לא מחפש שם פוזה, לא זיונים, לא אלימות ולא "לראות ולהראות". זה נטו כל אחד והחוויה שהוא סופג מהמקום הזה. והאנשים.... כ"כ הרבה אנשים יפים, באותו State of mind, של חיה ותן לחיות, ובוא ננצל את היום כאילו זה יומינו האחרון. כל השנה אני כמו קיר בטון, בשבוע הזה, אני מרשה לעצמי להיות מרגרינה על מחבת חם. לא מכיר הרבה סיטואציות שמוציאות כאלה אמוציות מבן אדם.

xcalibur

New member
שננסה שוב?

מה אני אמור לחשוב כשאת אומר "המקום הכי יפה בעולם"? נווה מדבר, יער טרופי, יער גשם, צוק/הר כלשהו? שיט לייק דאט? תודה רבה
זה שיש שם אחלה אנשים ועוד אנשים יפים זה צריך להיות ברור מאליו כי זה לא בארץ, לא?

למעלה