יומן 2012

גניפר14

New member
אז אולי אתה תהיה נגיד?

אתה בא ללמד מישהו שהוא קליבר ? הדולר יורד לא בגלל סטנלי פישר בגלל המשבר בארצות הברית אם הוא לא היה קונה את הדולרים אז השער היה יותר נמוך. לגבי אגרות החוב שאין להם כיסוי בזה אני חושבת שאתה צודק ארצות הברית בחובות אדירים כמות הכספים שהם חייבי ם לסין הן עצומות אובמה לא היה הבחירה הנכונה בשעת משבר כזה. לגבי סיחרור בעולם ושקיעתו אין לי מושג נחיה ונראה אם אתה תהיה צודק

פנומן 72

New member
אני בא ללמד ?

אני מבין דבר או שניים בכלכלה. אין ספק שפישר בבעיה, כי אם הוא לא יתערב בשער הדולר אז היצואנים יפסידו המון כסף, ואם הוא מעלה את הריבית אז הדולר יורד. ואם הוא לא מעלה את הריבית אז מחירי הדירות עולים והאינפלציה עולה. אז איפשהו הוא צריך לעבור בין הטיפות ולעשות את השיקולים הטובים ביותר לישראל. לקנות עשרות מיליארדים זה טפשות - לא קשור למדיניות מוניטרית. זה כמו לקנות זהב בידיעה שעוד שנה כל הברזל בעולם יהפוך לזהב ... אז בשביל מה ? פאשלה קשה ביותר. עוד שנה הדולר לא יהיה שווה את הנייר עליו הוא מודפס...

גניפר14

New member
מה שאתה טוען עכשיו לגבי ירידת הדולר

אמר לי לפני כשנתיים אחי הגר שם. אז יש לי שאלה ? אם הדולר ירד כפי שאתה טוען ויכול להיות שכן אני לא יודעת. ונניח אני אקנה את הדולר כשהוא ירד ממש אבל ממש לתחתית יכול להיות שאז כשהוא יהיה בתחתית ישנו את המטבע בעולם ואז בעצם הכסף שיהיה לי ביד לא יהיה לו ערך כי שינו את המטבע.? בעצם מה שאני שואלת זה נניח קניתי דולרים כשהם בתחתית ואמתין שנה שנתיים שהדולר יעלה האם יש סיכוי לעליתו לאחר ירידתו? כי אומרים שאחרי כל ירידה קיצונית מגיעה עליה

גניפר14

New member
בכל זאת מאמינה בדוד סם

ובכל זאת אקנה אקח הימור. אם הדולר ירד ל3 אקנה המון .

עידו22221

New member
מה הקשר לסוף העולם שביסודו הוא אירוע מיסטי

או של אמא טבע תחליט אתה למשבר כלכלי ארצי? זה לגמרי מעשי אדם.

למעלה