דנידין, חסמב"ה, השביעיה, החמישיה, וכל ספרי ההרפתקאות - אי המטמון, רובינזון קרוזו (נראה לי שאחרי ההרפתקאות בסוכות הנושא הזה של ספינות ושודדי ים ידבר אליו).
דנידין, השביעיה והחמישיה - לא אהב בכלל. חסמב"ה - קורא ממש עכשיו (את המהדורה החדשה - יצאו רק כ- 5 ספרי, קרא כבר 3). ספרי ההרפתקאות - זה רעיון. היום נלך לספריה וננסה.
בסדרת נרניה מצאתי רק את "הקרב באחרון", שנראה לי שזה הספר האחרון בסדרה. זה משנה? רובינזון קרוזו ואי המטמון - לא נראו לו, אז לא לקחנו. אבל לקחנו עוד ספר שנראה נחמד - המבוך של ארץ תות (או משהו דומה). מישהו מכיר?
שימי לב שהספר עצמו לא דומה לשאר הסדרה או לשאר ספרי מרגנית, זה ספר די גדול בעטיפה כחולה כהה, וכשאני אומרת גדול אני מתכוונת שנראה לי ש"גובהו" הוא משהו כמו 25 -30 ס"מ... ולא כמו כל ספר רגיל.
בתכנית הרדודה עד אימה של טל ברמן בערוץ 10 הוא אירח את "דמותו" של הנסיך הבריטי ההולל. לא וויליאם, השני (מה שמזכיר לי שיש לי שאלה אח"לה. כבר שולחת את ההודעה הזאת והולכת לשאול שם). הכלב גס הרוח אמר לו משהו כמו: מי אתם חושבים שאתם? בפעם הקודמת שהייתם פה נוצחתם ע"י חסמב"ה! דבילי, אבל אותי זה נורא הצחיק.
רק רציתי לציין שהאריה המכשפה וארון הבגדים הוא הספר השני בסדרה, והראשון נקרא "אחיינו של הקוסם" או משהו כזה (the magician's nephew במקור). אני חושבת שהאריה נכתב קודם, אבל הוא שני כרונולוגית. מקובל באותה מידה להתחיל ממנו, והוא הרבה יותר ידוע ומוכר. וזהו.