שוב מתחילה מחדש
New member
יומן על רומן שהיה
השבוע התארחה בפורום אביטל דיקר כחלק ממסע היחצנות לפרסום הספר החדש שלה. משהו בספר שהיא כתבה גרם לי מאוד לרצות לקרוא אותו. אתמול אחרי העבודה קפצתי לסטימצקי ורכשתי את הספר. בזמן שאני עומדת ומחכה לאוטובוס התחלתי לקרוא אותו וכבר בעמוד הראשון הבנתי שהספר הזה הוא קניה מאוד מוצלחת. "בשמונה, אחרי שהלבשתי את הגדולה פעמיים כי השוקו נשפך לה על השמלה, הוא התעורר" משפט קטן שתפס אותי חזק כל כך. כשהגעתי הביתה ולמרות כל התכנונים על ללכת לישון, התיישבתי על הכורסא והתחלתי לקרוא. הרגשתי כאילו היא לקחה את החיים שלי ואת הבלוג שלי והפכה אותם לספר (כמובן שלא אחד לאחד
). קראתי מרותקת. היא כותבת על החיים לפני הפרידה. כל כך הרבה פעמים מצאתי את עצמי עוצרת לרגע את הקריאה רק כדי לקחת נשימה עמוקה פשוט כי גיליתי ששכחתי לנשום. אומרת לעצמי - וואו! ככה זה היה אצלי. התקופה האחרונה בחיים שלי היתה תקופה של המון קונפליקטים - מצד אחד, הרגשתי שהחיים שלי הם בדיוק איפה שתמיד רציתי שיהיו. מצד שני, הרגשתי שהכל מתפרק לי בידיים והייאוש מאוד גדול. הפרקים האחרונים בספר (אולי כי הם נכתבו על תקופה של שנתיים אחרי הפרידה/גירושין), פתאום עשו לי סדר בראש. פתאום הבנתי שזה לא יוצא דופן להיות בדכאון ומאושרת בבת אחת
ושהשלב הזה שאני נמצאת בו הוא רק עוד שלב אחד בדרך למעלה. הספר הוא רק 160 עמודים (משהו כמו שעתיים קריאה כולל הפסקה לשטיפת כלים, כביסה ושיחת טלפון) ואני ממליצה עליו בחום.
השבוע התארחה בפורום אביטל דיקר כחלק ממסע היחצנות לפרסום הספר החדש שלה. משהו בספר שהיא כתבה גרם לי מאוד לרצות לקרוא אותו. אתמול אחרי העבודה קפצתי לסטימצקי ורכשתי את הספר. בזמן שאני עומדת ומחכה לאוטובוס התחלתי לקרוא אותו וכבר בעמוד הראשון הבנתי שהספר הזה הוא קניה מאוד מוצלחת. "בשמונה, אחרי שהלבשתי את הגדולה פעמיים כי השוקו נשפך לה על השמלה, הוא התעורר" משפט קטן שתפס אותי חזק כל כך. כשהגעתי הביתה ולמרות כל התכנונים על ללכת לישון, התיישבתי על הכורסא והתחלתי לקרוא. הרגשתי כאילו היא לקחה את החיים שלי ואת הבלוג שלי והפכה אותם לספר (כמובן שלא אחד לאחד