יומן על רומן שהיה

יומן על רומן שהיה

השבוע התארחה בפורום אביטל דיקר כחלק ממסע היחצנות לפרסום הספר החדש שלה. משהו בספר שהיא כתבה גרם לי מאוד לרצות לקרוא אותו. אתמול אחרי העבודה קפצתי לסטימצקי ורכשתי את הספר. בזמן שאני עומדת ומחכה לאוטובוס התחלתי לקרוא אותו וכבר בעמוד הראשון הבנתי שהספר הזה הוא קניה מאוד מוצלחת. "בשמונה, אחרי שהלבשתי את הגדולה פעמיים כי השוקו נשפך לה על השמלה, הוא התעורר" משפט קטן שתפס אותי חזק כל כך. כשהגעתי הביתה ולמרות כל התכנונים על ללכת לישון, התיישבתי על הכורסא והתחלתי לקרוא. הרגשתי כאילו היא לקחה את החיים שלי ואת הבלוג שלי והפכה אותם לספר (כמובן שלא אחד לאחד
). קראתי מרותקת. היא כותבת על החיים לפני הפרידה. כל כך הרבה פעמים מצאתי את עצמי עוצרת לרגע את הקריאה רק כדי לקחת נשימה עמוקה פשוט כי גיליתי ששכחתי לנשום. אומרת לעצמי - וואו! ככה זה היה אצלי. התקופה האחרונה בחיים שלי היתה תקופה של המון קונפליקטים - מצד אחד, הרגשתי שהחיים שלי הם בדיוק איפה שתמיד רציתי שיהיו. מצד שני, הרגשתי שהכל מתפרק לי בידיים והייאוש מאוד גדול. הפרקים האחרונים בספר (אולי כי הם נכתבו על תקופה של שנתיים אחרי הפרידה/גירושין), פתאום עשו לי סדר בראש. פתאום הבנתי שזה לא יוצא דופן להיות בדכאון ומאושרת בבת אחת
ושהשלב הזה שאני נמצאת בו הוא רק עוד שלב אחד בדרך למעלה. הספר הוא רק 160 עמודים (משהו כמו שעתיים קריאה כולל הפסקה לשטיפת כלים, כביסה ושיחת טלפון) ואני ממליצה עליו בחום.

לילי301

New member
מאושרת ומדוכדכת גם יחד..

זו התחושה שהציפה אותי הבוקר, מחד, יש לי כל כך הרבה דברים יפים, טובים ומשמחים להאחז בהם, ומצד שני..ישנה ריקנות שאני לא מסוגלת להסביר אותה, וזה מוזר..כי בדר"כ אני מצליחה להסביר עצמי טוב מאד. אפילו אתמול בשיחה עם חברה המילים לא הצליחו למצוא את דרכן מנפשי, מנסה למצוא לזה סיבות.. אולי החורף, שתמיד עושה לי קצת אפור או אולי העובדה שלא הצלחתי (למרות שניסיתי..בי נשבעתי שניסיתי) להוציא את התמונה שלו מהארנק, או אולי זו שיחת הטלפון שלו ממרחק 12 שעות טיסה, שזרקה אותי מכל המדרגות אתמול בבוקר, תחושה מבלבלת של ריקנות מול אושר עצום וגדול...שגורם לי ל
ו
גם יחד! (סטימצקי 17:00 בערב, אני באה)

tintong

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif...

..........רק מאושרת מאושרת ומאושרת........תמיד תזכרי ותיזכרי רק בדברים היפים שיש לך....... כמעט לכל אדם באשר הוא יש כמה תאים אפורים.......שלפעמים מעיבים על האושר הכללי. לך אני מאחל שתמצאי את הדרך לנטרל תא תא ......עד שתגיעי לאושר לו יחלת........
קבלי
חזק ......עד .........מחר .........

שמ"מית, כתבת כל כך יפה

עשית לי חשק לקרוא. את חושבת שהספר יתאים גם למישהי כמוני, אחרי קשר רב שנתי, אבל בלי ילדים (ובלי חתונה)?! או שהוא יותר סביב גירושין וגידול ילדים ביחד/לחוד?

נראה שזה יהיה הספר הבא שאקנה- בינתיים....

אני קוראת את "בתו של שומר הזכרון" אחרי שקרסתי מהספר "שומרת אחותי" ותקופה ארוכה לא העזתי לגעת בספר אחר! ומחכים לי עוד איזה 30 ספרים בספריה העניפה שלי.... צריך לעשות רענון סטימצקי הא? עם המלצה שכזו...בטח אקנה. תודה שממ"ית.

שחR

New member
בכוונה חיכיתי עם זה אחרי שתלך

אבל את מרימה לי להנחתה הבוקר.... לבעלי לב חזק , אפשר כאן " להינות" ממיכל אמדורסקי שזה פשע הסוואתי שהיא לא בלונדינית מארחת על המיטה שלה עם קטיפה אדומה מזעזעת בסגנון בורדל מזרח אירופאי את הבלונדינית דיקר בשיח- בלונדיות קלאסי שלא היה מבייש אף בלונדה באשר היא שם...ממש קאלט במיטבו. רק כדי לא לפדח את מיצה השבוע לא שמתי לה לינק לסרטון עם שאלה בסגנון "מה היית צריכה את זה ? !". כי בניגוד למה שהיא מקרינה כאן כנראה יש לה משהו בקודקוד, אבל עדיין הקודקוד מתקשה להחליט אם הוא בלונדיני או מאד בלונדיני, והספר הזה שהוא מאד אבל מאד נשי, שלא קראתי ולא אקרא בגלל הציטוטים שהבאתם מוכיח זאת.. מצטער יקירתי, ליד המיטה מונח עכשיו הספר "נקודת האל חזור" של רונן ברגמן שאני מעדיף לקרוא מאשר שורות אלמותיות כמו "השוקו נשפך לילדה על השימלה "...אני אחסוך את הפנינות הנוספות שלה בסגנון " הוא לא שם לב לתסרוקת, לצבע, אפילו לא לשמלה" בעעע יחי ההבדל, לא מזמן סיימתי לקרוא את שבויים בלבנון של עפר שלח ויואב לימור....יש גבול לשטויות שאפשר לספוג מבלונדינית אחת שעוד לא יודעת אם היא שחקנית בינונית או סופרת עוד יותר בינונית שכותבת ספר עם משפטים על להתעודד מללכת למספרה. נו טוב...לפחות לך היא עושה את זה אשריך.

שחR

New member
אופס, הסרטון המדובר לא יצא בלינק

לחצו כאן ותקבלו אותו במלא "הדרו"

אוקיי, אולי כדאי לפרט יותר

שחר, אין קשר בין מה שהיא עושה או לא עושה עם מיכל אמדורסקי לבין הספר. היא לא חייבת לך דין וחשבון בנוגע לאיך היא מקדמת את הקריירה שלה בדיוק כמו שאתה לא חייב לה דין וחשבון בנוגע לקריירה שלך. היא הגיעה להתארח בתפוז בעקבות ספר שהיא כתבה. הספר הוא אכן ספר מאוד נשי (כאילו דא, אישה כתבה אותו). יחד עם זאת, ניתנת לך הזדמנות להציץ לחיים מהצד של האישה. ברור לי שדפקו אותך בחיי הנישואין. ברור לי שחס וחלילה זה לא באשמתך (למי שלא הבין אותי, אכן זה נכתב בציניות). העובדה שאתה מעדיף לקרוא את רונן ברגמן לא הופכת אותך לאינטיליגנט או למישהו שמתעסק בדברים החשובים ביותר (יש מחקרים הרי שאומרים ששוקו הוא ממש לא חשוב).

שחR

New member
../images/Emo13.gif תנסי להתאפק בפעם הבאה

שליש מהזוגות מתגרשים, השאר ממשיכים לסבול.

Taz39

New member
אתה יודע מה הרגיז אותי

בכתיבה שלך...המשפט האחרון שלך "נו טוב...לפחות לך היא עושה את זה אשריך". למה לא תכבד כל אדם ומה שהוא אוהב..כל אחד שלא הולך עם הלך הרוח שלך...צריך לספוג ביקורת טרונות ותלונות...אתה אוהב את מה שאתה אוהב יש אנשים שחושבים אחרת הזילזול שלך באנשים לפעמים מראה המון על עצמך... טאז - הכדור הוא עגול

זה לא מה שהרגיז אותי

הרגיז אותי שלו היה באמת קורא את ההודעה שלי היה קורא שהספר הקביל במידת מה לחיים שלי. היא=הסופרת "לא עושה לי את זה". כשהוא מזלזל ככה בביקורת עניינית שקשורה בחיים שלי ו"נשפך שוקו" זו דוגמא, הוא מזלזל בחיים שלי. לאנשים כמוהו קוראים suckers (יונק/שואב אנרגיה) ואין לי שום כוונה להשאיר אותם בסביבתי.

שחR

New member
חבל שלא כתבת תא זה קודם

אילו היית כובת בפוסט "היא=הסופרת "לא עושה לי את זה". אפילו היינו מסכימים. ברגע שהיללת את הספר כפי שהילתת , גרמת לי לנוע באי נוחות על נשוא הפסטיבל. יפה לדעת שאנו מסכימים על משהו הבוקר. חבל להתרגז על שטויות,

והנה שוב אתה לא קורא הודעות

(שווה לך לתרגל את הנושא - הוא יעזור לך בחיים). הסופרת כאדם לא מעניינת אותי ולכן לא אכתוב עליה ועל חייה דבר. יכול להיות שהיא דווקא בחורה מאוד נחמדה מחוץ למסך הקטן. שנינו לא יודעים (רק שאותך, מסתבר, זה מאוד מטריד ואותי ממש לא). נשוא הפסטיבל הוא ספר. תדמיין שאת הספר כתבה שולמית לפיד או צוריה שלו. אולי אז הביקורת תהיה עניינית יותר (למרות שגם אז קשה לי לראות איך אתה מעביר ביקורת על משהו שלא כתבת). שחר, כבר כתבתי לך בהזדמנות אחרת, שאתה מצטייר מהדברים שאתה כותב בפורומים כבן אדם פגוע ומאוד מריר. הדברים שלך רק מחזקים אצלי את ההרגשה הזו ואני חוזרת על המלצתי לטיפול אצל איש מקצוע. אין בזה בושה וברגע שתעיף את המרירות הזו אז אני בטוחה שתהיה מאושר יותר

שחR

New member
יש לי הרגשה שאת עוברת את הגבול בסוף בענק !

סליחה, אבל לא יורד לרמה שלך. ליכלכת ! תלמדי להיות עינינית. מותר להתווכח, את חורגת בצורה מרחיקת לכת מגבולות הטעם הטוב. גם לויכוח יש רמה. קצת קלאסה דארלינג.

Taz39

New member
זו הייתה הכוונה

ובמשפט האחרון שלו הוא סיכם את זה... טאז - משפט דרייפוס

למעלה