|יומטוף|

פסוקו של יום../images/Emo29.gif

ידעתי שזה יגיע, חשבון האימייל שלי "rezo" החזיר את נשמתו לבורא. התקלחתי ואחר כך הדלקתי את המחשב שוב מתוך רצון לשתף את פורום זה בתלאות יומי המוזרות ללא ספק. היום יום שני, עכשיו אדר, לבית ספר שלי יש תקנון אדר שבו ביום שני כולם מגיעים עם פיג'מות לבי"ס. כמובן שכמעט אף אחד לא מציית, אבל זה לא מנע ממני ללבוש את אממ... איך קוראים לזה, כותונת הסנופי וחברה שלו החורפית שלי (עם ג'ינס מתחתיה
) את ג'קט השינה הסגול שלי שפעם היה כתוב עליו "נא לא להפריע עושים מדיטציה", את הבובת-ערפד שאורה נתנה לי ליום הולדת ונעלי בית דמויות כלבים. זה היה מאוד נוח, אך במשך רוב היום כמעט נרדמתי בכיסא מרוב הרגשת נוחות וחמימות פיג'מית. בסוף התפילה המנהל הודיע שהבית ספר מגיש לבג"צ תביעה נגד משרד החינוך
כי הם מסמנים באופן נבזי, כך הוא טוען- בחינות בגרות שנעשו בשיטות משונות עקב היות התלמידים הנבחנים לקויי למידה באופן כזה או אחר. וכך, סוף סוף גיליתי את הסאטיסטיקה האמיתית בבית ספר שלי: רבע מהתלמידי לקויי למידה. 0_0 הייתי בטוחה שיותר. בכל שנה הבית ספר שלי חייב לתבוע מישהו או משהו
השנה הוא אפילו תבע פעמיים
הם גם טבעו חברת מוניות שלא הסכימה להדליק מונה בנסיעה אחת בחזרה מאיזושהי התנדבות
ולכן הם שילמו 2.30 שקלים מעל למה שהיו צריכים
חברה שלי הולכת להעיד במשפט המטורף הזה
עשיתי שוב טעויות מטורפות בשיעור במתמטיקה. זחלתי הביתה בנעלי הבית שהקשו על ההליכה, נכנסתי לאינטנרנט למעט, התחלתי להתכונן למבחן מחר בג"ג, דיברתי קצת בטלפון או אולי לא- אני לא זוכרת. ב7 וחצי היה נשף פורים ממש ממש ממש ממש ממש מוזר לשיכבה שלי בבית ספר שנמצא כ150 מטרים מהבית שלי. בשביל ה'נשף' פורים הזה חולקנו לקבוצות וכל אחת הייתה צריכה להכין תחפושת קבוצתית. אנחנו שהתחלנו לתכנן יומיים מראש התעצלנו להיות פרפרים
כי היה צריך להכין דברים, אז החליטו משום מה על חיילים. מי שהיה אמור לשאיל לי מכנסי צבא שכך, אז הייתה לי רק חולצת צבא
:) חצי מהקבוצה משום מה לא התחפשה
היחידים הלא מחופשים, והיו "סרבני מצפון"
ואכלו באופן טורף. למה עוד התחפשו? לאנשים בחלוקים וג'יפה על הפנים שיצאו עכשי מהמקלחת, לשלגיה ושבעת הגמדים, לסוכריות אמינמ ואז אנחנו קבוצת ה"חיילים ומשתמטים" וכל האולם הגדול נראה כמו מסיבה של כיתה ה'
כולם נראו כל כך קטנים וילדותיים פתאום, וחמודימים, ומבולבלים, וחסרי מודעות עצמית (משהו בסגנון "היי אנחנו נראים כאילו אנחנו בכיתה ה'"
) וזה היה מאוד מאוד נחמד משום מה, כל זה. היה שופט מוזר של התחרות תחפושות האלה, וכל הבנים ניסו לשחד אותו באמצעות רמיזה לטובות מיניות שהוא יקבל
. יכול להיות שאפרסם פה בקרוב את התמונות, המחנכת שלי צילמה במצלמה מחשבית והבטיחה לשלוח לי לאימייל. נגמרו הבטריות בדיסקמן שלי :-X לילה מנוחה שרה

בוקר טוב, ויומטוף לערן, ושרימפי!.

ערני, אני כל כך התגעגעתי אליך.. אולי אתכנן טיול שנתי לפרדס חנה..

יום.. בסדר. ../images/Emo13.gif (זה הולך להיות משעמ

בכל יום קורה משהו חדש ומעניין אצלי. היום היו כמה תרחישים. רב היום סבב סביב כל המשחק החדש הזה שנקרא "גמד-ענק". בבוקר הכנתי מתנה לענק שלי במשחק "גמד-ענק": הכרחתי ילד מהכתה שלי לרשום על דף ברכה שהכתבתי לו, "כדי שלא יזהו את הכתב", וחתמנו ב"מהגמד הנחמד" ^_^ זאת בתוספת סוכריה על מקל. (אז לא העמסתי לו פילים נושאי תמרוקים ותבלינים ממעבר לים, תהרגו אותי!
אני יצאתי ידי חובה.) בהפסקה שאחרי השיעור הראשון, הילד שיושב לידי קנה מלא דברים לענק שלו בקיוסק, ואני הלכתי ונתתי אותם לענק שלו. הענק היה מבסוט, אבל ילדה אחרת ניגשה אליי המומה ואמרה לי, "מה את בסדר? מה את מביאה לו את זה ביד??" אז הלכתי מהר והסברתי לו שאני רק השליחה
ואז גם ניגשה אליי מישהי והביאה לי את הדבר הראשון מהגמד שלי מזה 3 ימים: חבילת שוקולד עם פתק חמוד מודבק בסלוטייפ ^_^ איך שמחתי. אף פעם לא מביאים לי...
בשיעור השני היה לנו בוחן בשל"ח, הוא היה די קל וזה היה נחמד
בהפסקת 10 הילד הנחמד שיושב לידי בכתה הציע לי הצעה שלא ניתן לסרב לה. "זה משהו טוב,"|מסומם| הוא אמר לי, וקנה לשנינו כדורי שוקולד בגודל של תפוחים קטנים, בקיוסק שמחוץ לבית הספר שלנו. הם מושלמים
לקח לנו קצת זמן לחזור לבי"ס ואז לכתה, וגילינו שהמורה כבר היתה בכתה כשהגענו. כל הכתה היתה בשקט, אז כשנכנסתי ראשונה זרקתי לחלל הכיתה, "הא המורה סליחה על האיחור" ואז שמתי לב שהיא בכלל לא מסתכלת לכיוון שלי, אז פילסנו דרכנו במהירות ונעמדנו במקומנו ליד השולחן, שהוא בשורה השנייה וממש מולה. נורא מוזר שהיא לא שמה לב, כי לא היתה המולה או כלום, והמבט שלה היה מופנה ממש על השולחן שלנו. מעופפת אחת... בשיעור הזה, כלומר שיעור שלישי, מתמטיקה, המורה ראתה שאין לי ולעוד מלא ילדים שיעורים ואמרה משהו על מינוסים שמינוסים. יאפ יאפ. היא גם נתנה לנו בתחילת השיעור לעמוד במשך מעל 5 דקות
בשיעור חנ"ג היינו אמורות חברתי הטובה ואני להציג את תהליך התנועה האירובי שלנו. איזה חצי שיעור המצאנו עוד כמה דברים ליום התהליך, ואז חצי שיעור המורה בחנה והציגו לה את כל הדברים שעשו. ואז קלטנו פתאום שאנחנו אמורות גם להגיש לה את זה עכשיו!
אז מהר התכוננו עוד כמה פעמים על התהליך שלנו, עד שזה היה טוב, ואח"כ במשך ההפסקה נשארנו שם (בתוך האולם הקטן, זה מין חדר ארוך בגודל של כיתת לימוד, ויש על קיר אחד שלו מראה רחבה ובקיר הנגדי חלונות וברזלים מחוברים לקיר, כמו ב"Fame") ועשינו לה את זה
אני לא מאמינה!!! קיבלנו 90!!!
והיא אמרה שה-10 נקודות ירדו, כי המוזיקה שהיתה ברקע לא התאימה לקיק-בוקסינג (אנחנו היחידות בכתה שעשינו קיק בוקסינג, השאר עשו משהו שנראה יותר כמו שילוב של היפ-הופ, ג'אז וריקודי עם. רק אנחנו מגניבות.
) אבל בכלל את המוזיקה היא הביאה מהנחה שכל הבנות יעשו כפי שאמרתי שהרב עשו... ובכלל אין לי מושג מזה מוזיקה של קיק בוקסינג
אז שיהיה. היא צודקת
. שטפתי את עצמי בשירותי הבנות ובאתי לכתה שלי, אחותי הגדולה היתה שם והתחילה להקריא לי סיפור ממש מגניב שהיא התחילה לכתוב לידיד שלה
שמתי לב שחברתי הטובה לא הזיעה בכלל, והפרצוף שלה לא היה אפילו קצת אדום
"את אף פעם לא מזיעה," אמרתי לה קצת בעצבנות וקנאה, "את סמל האלגנטיות..." וזה אכן נכון -_-;
ואז המורה שלי לערבית הגיעה וראתה אותנו שם, אז נפרדתי משתיהן ונכנסתי לכיתה. רב השיעור התבזבז על חינוך, כי היא גם המחנכת של הכתה שלי, דיברנו על כל מיני פעילויות מגניבות של מועצת תלמידים לקראת פורים. בסוף השיעור גם למדנו קצת. בהפסקת חצי שעה הכלתי עם חברתי הטובה ועם אחותי הגדולה לדשא, שם חלקתי עמן את השוקולד שקיבלתי מהגמד שלי, והיא הקריאה לנו את שאר הסיפור המגניבבבבבבבבבב
שהיא כתבה, זה היה פארודיה על חייו של היטלר, וגם עזרנו לה: אני ציירתי לה לבקשתה עז עם אשך בפה (למי שמכיר את המעשה שבגללו היטלר היה חסר אשך אחד) והצענו לה כל מיני רעיונות להמשך
שני ידידים שלי הגיעו לשם, אבל הם היו ממש לא קשורים ולכן לא רציתי שהם יהיו, שקד היה מביניהם ואמרתי לו בנימוס: "שקד. לך." אבל הוא לא רצה ללכת
והוא אמר שאין לו לאן. אז בסוף ויתרתי לו.
בשעה האחרונה, שעה שישית, היה שוב שיעור מתמטיקה. היתה כאן היתקלות לא קטנה: לקראת סוף השיעור המחנכת שלי נכנסה והתחילו לדבר על הילדים שמפריעים בשיעורי מתמטיקה, המורה למתמטיקה כל הזמן מעצבנת את זה שיושב לידי, היא שונאת אותו והיא גם שונאת את זו שיושבת בשולחן שמאחורנו - ולזה באמת אין לה סיבה, כי חוץ מזה שהילדה מציירת לפעמים בזמן השיעורים שלה, היא ממש חמודה ומותק ולדעת רבים זו סתם היטפלות
היא ירדה בעבר על נקודה רגישה של זה שיושב לידי, היא קראה לו "אפס", והיום בזמן שהמחנכת שלי היתה, היא בשלב כלשהו אמרה לזו מאחור הערה מעליבה בקשר למראה החיצוני שלה, זה היה משהו בסגנון "--- פחות גרוע מהפרצוף שלך", או משהו כזה, והיה הרבה בלאגן. המחנכת התעלמה מההערה הזו של המורה והתיחסה רק ל"חוצפתם" של התלמידים
. כשהיה צלצול, המחנכת קראה לי ושאלה אותי בקשר לזה שאני מפטפטת בשיעורי מתמטיקה
ואמרה לי שאני לא שם כדי לדבר איתו אלא כדי ללמד אותו ולעזור לו. הסברתי לה שאני באמת לפעמים מדברת בשיעור אם יש לי משהו להגיד, אבל אני עושה את זה בשקט ולא מפריעה לכתה (כן אני יודעת שזה לא ממש קשור, אבל אני באמת ובתמים מאמינה שאני לא עושה שום דבר רע בכך שאני מדברת קצת בשיעורים, ולכן גם היא השתכנעה) אבל שאם הוא מגזים אז אני משתיקה אותו (עושה לו "שש!" או מעיפה לו כאפה קטנה ^^) והיא שוב אמרה את המשפט הקבוע שלה על זה שזה לא הלשנה ללכת ולהתלונן על מישהו אם הוא מפריע לי בשיעורים.. כן כן... עם כל הכבוד אני מעדיפה אישית קודם כל לנסות לפתור את זה איתו, אם הוא מפריע לי, ורק אם זה לא עוזר אז לפנות לגורמים כמו מחנכת... אחרת זו דווקא כן הלשנה ומניאקיות. אח"כ כולם השתחררו הביתה. חברתי הטובה ואני הסתובבנו מסביב ודיברנו מלא, התיישבנו בפרגולה שליד הבניין של כתות י-יא, וראינו את הידידה שלי שיושבת בשולחן מאחוריי, מתקרבת אלינו. היא היתה עצבנית מאוד ונסערת, וסיפרה לנו על מה שהלך עכשיו בחדר מורים עם המחנכת והמורה למתמטיקה. המחנכת עומדת להתקשר אל אמא שלה היום
והיא "כאילו לא שמעה" את ההערה הפוגעת של המורה למתמטיקה. אבל כל הכתה כן שמעה!
נראה לה מה זה...
ואז דיברנו גם איתה מלא
^_^ על מלא דברים, והיה לנו מצחיק ונחמד. היא היתה צריכה ללכת והודתה לנו על שהעברנו את המצברוח הנוראי, חברתי הטובה ליוותה אותי מעט ואז דרכינו נפרדו. עליתי על האוטובוס וחזרתי הביתה. כאב לי הגב ונרדמתי באוטובוס, וכשהתעוררתי שם אז הממו לי בראש כל השירים המסריחים שהיו ברדיו בזמן שישנתי. ירדתי מהאוטובוס והלכתי הביתה. מאז שנכנסתי הנה לא ראיתי נפש חיה.. כולם מסוגרים בחדרים שלהם, כלומר כך אני משערת, כי לא טרחתי לבדוק. הסתגרתי גם אני בחדרי, בדקתי הודעות פה בפורום ובה"פ, גיליתי שאין כלום חדש, שאין אף אחד מעניין אונליין, ושהכל משעמם כרגיל. והנה אני.

Ophel McNeil

New member
היום הייתי בחרמון! ../images/Emo117.gif

כביכול סיור מדעי, עלק לחקור את השלג. אבל למי אכפת?? אמנם עכשיו מתפוצץ לי הראש מהקרינה - לא תאמינו כמה שלג יכול להיות דבר מסנוור ומכאיב - אבל נהנתי קשות, והנסיעה ברכבל (שקלתי למחוץ שם ללין את היד מפחד, אבל אז הייתי צריכה לעזוב את הברזלים של הרכבל, מה שהיה גורם למותי המיידי מהתקף לב), למרות שהיא הביאה לי את כל הפוביות של החיים שלי, הייתה נהדרת. היה קר, או אלוהים כמה שהיה קר, ולא שכרנו שום מזחלת, אבל בנינו מיני איש שלג שזכה לכינוי "צ'יבי יוקי צ'אן". קפאו לי הידיים, נרטבו לי הרגליים, לא הצלחתי לעשות מלאך שלג (למה בסדרות אמריקאיות זה תמיד נראה כל כך מושלם?
) וגיליתי ששלג זה בסך הכל קרח מרוסק - אבל הפסדתי יום לימודים שלם, וכל הנסיעה באוטובוס הייתי בהיי היסטרי. יום חמישי הקרוב אני נוסעת למכון ויצמן - נקווה שיהיה כיף באותה מידה.

praetor

New member
מכון ויצמן זה אחלה מקום

הייתי שם המון פעמים (ככה זה כשגרים באיזור). הוא כמו שטח אקס טריטוריאלי כזה בתוך רחובות. אתה נכנס ופתאום - שקט, עצים, דשא, פרחים. האוויר נקי ונעים, והאנשים מנומסים, ובני כל הלאומים. כמו מין אוטופיה קטנה כזו. (טוב, אז אולי הגזמתי, אבל זה אחלה מקום
)

Iris Carmon

New member
היום שלי (באיחור כי אבל אין מחשב)

כמו שכתבתי בכותרת זה באיחור שלי יום כי המחשב שלי נהרס ובכלל אסור לי להיות על מחשב אבל אני משתמשת בשל ההורים שלי שהם לא בבית) אז אתמול היה לנו יום מממש ארוך (טוב נו, 7 שעות יותר מדי) וסיימנו ללמוד ב2 וחצי וכמה חברות שלי הלכו למבחנים של מגמת תאטרון וזה היה ב4 אז בבית אני אכלתי ממש מהר (צ'יפס כמובן) וניגנתי קצת על גיטרה (חברה שלי שרה שיר בבחינה שלה ורציתי לראות אם אני יכולה לנגן אז גיליתי שאני יכולה כמעט את הכל למרות שזה סתם יצא מוזר) והלכתי אז אל חבהר שלי שהייתה בכיוון של התיכון (באתי לתמיכה נפשית למרות שאני לא ממש עוזרת בזה) וחברה אחרת שלי כבר הייתה למטה ושמעה דיסקמן (שיר בצרפתית שהיא עמדה לשיר בבחינות) וחיכתה לחברה השניה לרדת ואז פגשנו עוד שתי ילדות מהשכבה שלי ובגללן די איחרנו ואז םגשנו את החברה הרביעית שהיא הביאה מצלמת וידאו כדי לצלם אותן בבחינה והגענו באיזה 4 וחמישה ודי הפרענו לזאת שהייתה אחראית על הכל אבל לא נורא ושחברה שלי העבירה אחרוה את הקלטת זה לקח איזה עשר דקות ושזה סיים היא כזה אמרה "סוף סוף" ואז היא התחילה להעביר את זה עוד והתחלתי לצחוק כי היא חשבה שזה סיים וזה לא. טוב, לא מצחיק. ואחרי זה נתנו לכל אלה שנבחנו דפים והם היו צריכים לענות על זה אז אני וזאת עם המצלמה כל הזמן הטרדנו אותם וצילמנו להם את הדפים ואז ישבנו עם כל מיני ילדים מחטיבה אחרת וזה היה ממש מצחיק כי יש לי שתי חברות מהחטיבה שלהם והן סיפרו לי על ילדה אחת (שהייתה איתי חלק מיסודי) שהיא ממש פרחה והיא הייתה שם (הסיפור האהוב עלי זה שהיה לה מחזור ואז היא הקיאה) וישבנו שם מלא זמן (והראתי לילד אחד שם כל מיני תמונות עירום של אנשים משר הטבעות וזה היה ממש מצחיק וגם נתתי לו לקרוא סצנת סקס של הומואים מאיזה סיפור שפעם קראתי ואז הוא התחיל לעשות כאילו שיש לו טראומה מזה. או שזה היה היין שהוא הביא) ובסוף אני עזבתי עם החברה שלי שיש לה את המצלמה ב7 וזה עוד לפני שחברות שלי נבחנו (הן אמרו לי שהן נבחנו רק באיזה 8 ועוד היו 4 ילדים אחריהן) והיום אני קמתי באיזה 7 ועשרה ואני כזה נזכרתי שאני צריכה להזמין כרטיסים לרוקי וחצי ישנתי שהתקשרתי ובטעות נתתי את המספר של אבא שלי (אבל אז תיקנתי כי זה רק ספרה אחרונה) אז רוב הסיכויים שיש כרטיסים לרוקי :) ואז שעה ראשונה בבית ספר היה ספרות ולא השבתי למורה הזו מזיינת את השכל על סיפור שכבר קראנו בדוברי אנגלית וקראתי כל השיעור ושעה שניה היה בוחן בצרפתית (צרפתית זו שפה לגמרי דפוקה) שנאי בטח נכשלתי בו (קיבלתי 57 במבחן ועוד המורה אומרת שנכשלתי. חוצפנית) ואחרי זה יש לי חברה שהיא ממש מוכשרת והיא תמיד עוזרת למורה לציור אז פשוט אמרתי למורה שנאי הולכת לעזור למורה ויצאתי בלי לחכות לתשובה אז היה די טוב. ואז היו שעתיים פיזיקה (קיבלתי 72 או 75 במבחן למרות שאני די בטוחה שהיתה למורה איזה טעות איפשהו רק שאין לי כוח או רצון לבדוק) ולמדנו על מרחק בלימה או עצירה או תנועה. בעצם למדנו את שלושתם. ואז באתי הביתה. ואני פה. ואני עכשיו על המחשב של ההורים שלי כי שלי הרוס ואני מקווה שהם לא יראו שנכנסתי לאתרים כי אז בטח לא ירשו לי לראות גם טלוויזיה... בקצב הזה לא ירשו לי לנשום מעניין מי קרא את כל זה איריס

muddy girl

New member
קטע הזוי קצת...

היום נרדמתי בצהריים. קמתי ב17:30 משעון מעורר (שהיה דלוק מסיבה לא ברורה..) והיה עדיין אור בחוץ, והייתי בטוחה שכבר בוקר. אז קמתי והתחלתי להתארגן כמו מפגרת לבי"ס, עד שקלטתי שאני לא זוכרת מה עשיתי אתמול בערב...שזה בעצם עכשיו...או משהו.
אממ...ושבוע הבא עושים לי מסיבת הפתעה
עם מלא אנשים שלא ראיתי ממש מלא זמן!! יאיי. (חברים שלי טיפשים קצת..)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifיוממטוף../images/Emo152.gif

אז ככה , קמתי היום דיי מאוד מוקדם בשבילי וסיימתי את הבוק ריפורט שלי כדי סופסוף להגיש למורה לאנגלית, אז סיימתי זרקתי לתיק קלסר ודפדפת ועפתי לביצפר , ישבתי בשעה ספרות ואז רק עוד שעתיים של סבל עם המורה ללישון(ומזה קיבוץ דיפטונג לעזזל?!~איפה מייג' כשצריך אותו~) בהפסקה הלכו כמה י"אלפים פנימיסטים מטורפים לבשו גרביונים וכובעים על הראש והלכו וקפצו ושרו בביצפר והוציאו את כולם מהכיתות זה היה מאוד נחמדת, זה עשה לי נוסטלגיה של בית ספר יסודי... אחד הדברים שאניכ ן מתגעגעת אליהם זה היה זה, ממש ליד הבית ספר היה בית ספר דתי ובאדר כמעט כל \יום היו נכנסים כלמני אנשים שמחים( ועליזים?
) ושרים חג פורים ואז בהפסקות היינו הולכים לבית ספר הדתי והם היו פשוט רוקדים כל היום.ץ. זה היה כזה נחמדת^_^ *** אז הלכנו לאולם ספורט(יום ספורט) ובהינו ב"מעודדות" מכיתה ח'.. היה מאוד משעשע וכשהם לא התחילו עוד לשחק קטרגל (זאת אומרת השיכבה שלנו לקרוע לי"אלפים את הצורה) ורק בעטו כדורים לתוך השערים (ראה שוערים מיכאל&מיכאל
) החלטנו(אניט נוחברה) להסתלק הבייתה.. ואז הלכנו הבייתה והיא ראתה את מה שתפרתי לנו לתחפושות שלנו לפורים ( מחר מתחפשים^_^) עשינו כלמני סיבובים בחיפוש אחר פאות ורודות ירוקות וסגולות אבל זה לא הלך.. בצהרייפם הלכתי לסוציו' והיה ממש משעשע למדנו משו על סטריאוטיפים וסטיגמות וכו'. אחר כך הלכתי להעביר פעולה לחניכים בצופים זאת אומרת עבדתי עם ועד צ'ופרים מהחניכים שלי על הצ'ופרים למסיבת הפיג'מות שאנחנו עושים להם... שבתי לבייתי והבתחלתי לתפור ולתקן כלמני דברים( אוו אני ממש סבתא סורגת) ומחר אני הולכת להתחפש זה יההי מאוד נחמדת^_^

יום הזוי באוניברסיטה העברית

לא הלכתי לבית ספר. הלכתי לתחרות הפתוחה של יורשלים בדייבנטיג באונביריסטיהיה העברית על הר הצופים. הגעתי ב10 וחצי מסתבר שחוץ משהין (13) ו2 תיכוניסטים חמודים נורא מהמדעים&אומינוית כולם סוטנדטנים
היה מעניין נחמד, פגשתי מלא אנשים מעניינים יותר פחות אבל כולם נורא נחמדים, נתתי 2 נאומים אחד גרוע ואחד איום ונורא, למדתי המון
, נהנתי, אכלתי אוכל מוזר והשתכרתי קצת, ציפיתי בנאומים חוצבי להבות, קיבלו גיביעים. האונבירסיטה כל כך יפה
ונעימה
חזרתי הביתה וחרשתי להיסטוריה הייתי מפרטת על חוויותי אך אני ממהרת לחזור ללמוד למבחן מחר
לילה טוב!!! באעבה, שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif יומממטוףף../images/Emo152.gif

ווואו היה לי חתיכת יום... אחריי שהתחפשתי בביצפר לפיה ירוקה דיברתי קצת בטלפון ואז בערב ארזתי מפר חפשצים והלכתי לכיוון אולם הספורט של מצפה, אחריי חצי שעה הגיעו בסביבות ה30 ז'ייניקים חמושים בשקיי שינה פיג'מות ואישוריי הורים אה כן, וגם דיסקים של אמינם.. היצירים מיד החלו לקפץ בכדורסל כדורגל כדור עף, משחקיי קלפים, סלטות וגלגלונים ברחביי המקום, לצלילי אותו השיר של אמינם מתןך הסרט 8 מ"מ.. ככה העברנו להם את הערב עם כלמני משחקים( ואפילו כמעט ניצחתי אלופה בספיד
) ישבנו המדריכים סיפרנו בדיחות, מתישהוא לקראת אחת בלילה הרגשתי שאני יתעלף אם אני לא אוכל משהוא, אז הלכתי לחצי שעה אכלתי, שתיתי תה קמומיל
וחזרתי בכוח מחודש לאולם, ככה בלי לשים לב עבר לילה שלם, וכבר הגיעה 6 בבוקר, עם החניכים סידרנו, ואז הלכנו השארנו את הציוד איפה שהיה צריך להיות וחזרנו לבייתינו בסביבות התשע היום, במסיבת פיג'מות נימנמתי קלות כשעה בבוקר קפצתי רצתי ועשיתי שטויותע ם החניכים, וגם סתם גנבתי לאחד את הקורקינט( לא שהיה לו איכפת..) וכל הזמן אותו שיר.. מילא אותו דיסק.. אבל אותו גאד דמיט שיר!!!! אההההה זה היה כל כך מזוויעה 20-30 פעמים במשך 24 השעות האחרונות שמעתי את אותו השיר של אמינם... אני חושבת שפיתחתי שנאה כלפיו.. ואז חזרתי הבייתה עשיתי מקלחת קצרה ביררתי בקשר להסעה לשדה בוקר, לעדלאידע שם, תפסתי הסעה עם הקומונרים שלנו שנסעו ונסעתי עם 2 חברות שלי היה ממש יפה.. אבל מהר מאוד שמעתי שהיה צריך לחזור .. ואז חזרתי.. עכשיו אני מתה, סופית (ומחר מקבלים תעודות
אאוץ')

למעלה