הטאקט של שרה
New member
פסוקו של יום../images/Emo29.gif
ידעתי שזה יגיע, חשבון האימייל שלי "rezo" החזיר את נשמתו לבורא. התקלחתי ואחר כך הדלקתי את המחשב שוב מתוך רצון לשתף את פורום זה בתלאות יומי המוזרות ללא ספק. היום יום שני, עכשיו אדר, לבית ספר שלי יש תקנון אדר שבו ביום שני כולם מגיעים עם פיג'מות לבי"ס. כמובן שכמעט אף אחד לא מציית, אבל זה לא מנע ממני ללבוש את אממ... איך קוראים לזה, כותונת הסנופי וחברה שלו החורפית שלי (עם ג'ינס מתחתיה
) את ג'קט השינה הסגול שלי שפעם היה כתוב עליו "נא לא להפריע עושים מדיטציה", את הבובת-ערפד שאורה נתנה לי ליום הולדת ונעלי בית דמויות כלבים. זה היה מאוד נוח, אך במשך רוב היום כמעט נרדמתי בכיסא מרוב הרגשת נוחות וחמימות פיג'מית. בסוף התפילה המנהל הודיע שהבית ספר מגיש לבג"צ תביעה נגד משרד החינוך
כי הם מסמנים באופן נבזי, כך הוא טוען- בחינות בגרות שנעשו בשיטות משונות עקב היות התלמידים הנבחנים לקויי למידה באופן כזה או אחר. וכך, סוף סוף גיליתי את הסאטיסטיקה האמיתית בבית ספר שלי: רבע מהתלמידי לקויי למידה. 0_0 הייתי בטוחה שיותר. בכל שנה הבית ספר שלי חייב לתבוע מישהו או משהו
השנה הוא אפילו תבע פעמיים
הם גם טבעו חברת מוניות שלא הסכימה להדליק מונה בנסיעה אחת בחזרה מאיזושהי התנדבות
ולכן הם שילמו 2.30 שקלים מעל למה שהיו צריכים
חברה שלי הולכת להעיד במשפט המטורף הזה
עשיתי שוב טעויות מטורפות בשיעור במתמטיקה. זחלתי הביתה בנעלי הבית שהקשו על ההליכה, נכנסתי לאינטנרנט למעט, התחלתי להתכונן למבחן מחר בג"ג, דיברתי קצת בטלפון או אולי לא- אני לא זוכרת. ב7 וחצי היה נשף פורים ממש ממש ממש ממש ממש מוזר לשיכבה שלי בבית ספר שנמצא כ150 מטרים מהבית שלי. בשביל ה'נשף' פורים הזה חולקנו לקבוצות וכל אחת הייתה צריכה להכין תחפושת קבוצתית. אנחנו שהתחלנו לתכנן יומיים מראש התעצלנו להיות פרפרים
כי היה צריך להכין דברים, אז החליטו משום מה על חיילים. מי שהיה אמור לשאיל לי מכנסי צבא שכך, אז הייתה לי רק חולצת צבא
חצי מהקבוצה משום מה לא התחפשה
היחידים הלא מחופשים, והיו "סרבני מצפון"
ואכלו באופן טורף. למה עוד התחפשו? לאנשים בחלוקים וג'יפה על הפנים שיצאו עכשי מהמקלחת, לשלגיה ושבעת הגמדים, לסוכריות אמינמ ואז אנחנו קבוצת ה"חיילים ומשתמטים" וכל האולם הגדול נראה כמו מסיבה של כיתה ה'
כולם נראו כל כך קטנים וילדותיים פתאום, וחמודימים, ומבולבלים, וחסרי מודעות עצמית (משהו בסגנון "היי אנחנו נראים כאילו אנחנו בכיתה ה'"
) וזה היה מאוד מאוד נחמד משום מה, כל זה. היה שופט מוזר של התחרות תחפושות האלה, וכל הבנים ניסו לשחד אותו באמצעות רמיזה לטובות מיניות שהוא יקבל
. יכול להיות שאפרסם פה בקרוב את התמונות, המחנכת שלי צילמה במצלמה מחשבית והבטיחה לשלוח לי לאימייל. נגמרו הבטריות בדיסקמן שלי :-X לילה מנוחה שרה
ידעתי שזה יגיע, חשבון האימייל שלי "rezo" החזיר את נשמתו לבורא. התקלחתי ואחר כך הדלקתי את המחשב שוב מתוך רצון לשתף את פורום זה בתלאות יומי המוזרות ללא ספק. היום יום שני, עכשיו אדר, לבית ספר שלי יש תקנון אדר שבו ביום שני כולם מגיעים עם פיג'מות לבי"ס. כמובן שכמעט אף אחד לא מציית, אבל זה לא מנע ממני ללבוש את אממ... איך קוראים לזה, כותונת הסנופי וחברה שלו החורפית שלי (עם ג'ינס מתחתיה