Lady_Voldemort
New member
../images/Emo77.gifיום אתמול../images/Emo13.gif
שישי- קמתי בלה בלה בלה בית ספר מבחן בתנ"כ שהיה בסדר.... שבתי הבייתה , הקרציה ספובטמה נדבקה אליי ואל חברה שלי צחקנו עליהה קצת היא צחקה איתנו, היה משעשע אחר"כ קבעתי עם חברה שהייתה צריכה לבוא אלי לסופשבבוע על איזה אוטובוס היא עושה וישוב ישבתי קצת בבית עם אנשים משעשעים .. הראו לי את אוסף הפספורטים שעבר בירושה לאחד האנשים זה אוסף כזה מגניף! יש שם מלא פספורטים של כלמני אנשים- בשביל לראות אותו הייתי צריכה להוסיף תמונה משלי
ואז הלכתי לאסוף חברתי ש' מתחנת האוטובוס היא הגיעה ישוב ישבנו לשמוע מוזיקה , ואז הלוך הלכנו לטייל לאורך הצוק (אין כמו המכתש במיצפה
) בערב הלכנו לפגוש עוד את ג' ואז שיכנענו( נו טוב.. אז הצקו לה והתעללנו בה עד שהיא הסכימה.. זה גם דרך שיכנוע לא?) אותה לבוא איתנו.. הלוך הלכנו לעבר אזור התעשיה לחולית שזה מן פאב שקורא לעצמו מודן מוזיקה או משו... נתקלנו בדלתות סגורות תהינו מה קרה לידידנו שאמור לעבוד שם.. ואז בדיוק בדרך חזרה נתקלנו בו בדרך לשם, הפעם הבאתי את הדיסקים שלי שמתץי דיסק חביב במערכת שם.. ואכלנו פופקורן. ואז נ' זהו ידידנו שעובד שם הוציא מיקרופון והיה משעשע אני וש' שבאה לבקר עשינו ביצועים זיופיים מדהימים להבית של פפיסטוק ואקונומיקה-שזה שיר משעשע למדיי שאולי ביום מין הימים אקבל את כל המילים שלו.. אחריי שג' ללכת הביתה אנחנו לשמוע עוד מוזיקה ואז נ' גילה שיש לי דיסק של המכשפות ללא היסוס תקע אותו במערכת ועשה גירסא ערסית לשירים (יש לי הרגשה שזו לא הייתה הכוונה שלו
) שבנו מתישהוא בביתה ולילה טוב
הממ.. ציון 1-5 4+
שישי- קמתי בלה בלה בלה בית ספר מבחן בתנ"כ שהיה בסדר.... שבתי הבייתה , הקרציה ספובטמה נדבקה אליי ואל חברה שלי צחקנו עליהה קצת היא צחקה איתנו, היה משעשע אחר"כ קבעתי עם חברה שהייתה צריכה לבוא אלי לסופשבבוע על איזה אוטובוס היא עושה וישוב ישבתי קצת בבית עם אנשים משעשעים .. הראו לי את אוסף הפספורטים שעבר בירושה לאחד האנשים זה אוסף כזה מגניף! יש שם מלא פספורטים של כלמני אנשים- בשביל לראות אותו הייתי צריכה להוסיף תמונה משלי