|יומטוף|

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifיום האתמול|אקמול|

ובכן יומי התחיל בקימה יחסית נורמלית, ובלא איחור לביצפר.. אחר"כ נהנתי מסיפורים סדיסטיים בשיעור ספרות, וגילית שוב ושוב מחדש עד כמה אני כישלון בעמידות ידיים וכו' וכו' .. השתחררנו מוקדם בגלל המתכונות שהיו לשכבות מעליינו באנגלית אימצתי לי מחברת לשון..( בוחן אחרון 5.. מתוך 100..
) של חרשנית נחמדה אחת אחר כך היה לי שיעור סציולוגיה קצר ואז עברתי בשבט שלי לראות מתיי ישיבה.. בהה.. איזה מישהי מהשבט החליטה לעצבן אותי בדיוק כשבאתי ללכת כי בכלל לא הייתי אמורה להעביר פעולה אתמול קניתי מחברת נוצצת וחדשה , שבתי הבייתה התחלתי להשלים חומר השעון הראה שש וחצי ורצתי לישיבת ראשים של איזה פרוייקט שאנחנו עובדים עליו.. אבוי ואבוי שכחתי להעביר ישיבה לצוותי... דיברנו על פה ושם בזמן שבחדר בחוץ שכב"גי עשה סקרים תמוהים על דברים לא כ"כ תמוהים יצאנו משם ועשינו הרבה רעש , ואז חזרתי הבייתה מעוצבנת שהמרכזים הזיזו תאריכים בצורה כ"כ אממ... מבאסת בשבילי ואז שוב ישוב ישבתי .. לשון זה כ"כ מחרפן!! נמאס לי בסופו של דבר ללמוד.. באמת שזה היה יום יוצר מין הבכלל.. בדר"כ אני לא מתעסקת יותר מדיי בזב מחוץ לשעות הביצפר( שלא נדבר על בתוך) התקשרתי לראות אם חברה שלי ואם היא מביאה עוד חברות שלי לסופשבוע אחר"כ הלכתי לישון מ הממ.. יום לא משו

sarah

New member
עוד יום האתמול ../images/Emo42.gif

בעצם אני לא זוכרת מה עשיתי האתמול.
קראתי קצת שייקספיר
באנגלית
זהו בערך באעבה, שרה

dannnnnna

New member
הלילה הממש כיפי שהיה לי אתמול!:0)

טוב עזבו את היום..הוא די משעמם... דלגו כמה שעות
אוקי אז סוףסוף המורה לתנך שלנו המליטה והיא בחופשת לידה אז שינו לנו את המערכת ואין לנו ביתספר ביום שישי..דבר ממש נפלא כי לצאת ביום חמישי וללכת לישון אחרי זה זה פשוט הכי כיף שיש!
אז קצת התלבטתי לאן ללכת (ג'י ספוט, מסיבה של ידיד או התאטרון) ובעזרתו האדיבה של לי בסוף החלטתי ללכת לתאטרון.. הלכתי עם ידיד שלי מהשכבה ועוד כמה אנשים שהוא מכיר.. אז לקחנו אוטובוס לתלאביב לבית האופרה ומשם הלכנו ברגל כשאנחנו לא ממש יודעים לאן אנחנו הולכים... אז אחרי התברברות קלה והליכה בסמטאות הכי מפחידות בעולם ביפו (ואחרי שעברנו באבולפיה דבר נפלא בפני עצמו) הגענו למועדון..נכנסנו רקדנו אבל פופ זה לא המוזיקה האהובה עלי בדיוק אז הלכנו לשתות הקפצנו קצת השתכרנו קצת (אבל בהחלט לא מספיק) הטקילה שם ממש לא חזקה (ככה זה כשרגילים לאכוהול זול) אבל הברמנית כוסית אז זה מפצה נראה לי
אהמ..זהו מהרגע ששתיתי קצת היה כבר הרבהההה יותר כיף המוזיקה נשמעה יותר טוב והיה לי יותר קל להתחיל עם בנות
המסקנות העיקריות שלי מהערב:
כיף שם המון
פופ זה לא תמיד דבר רע
אין שם מספיק בנות
אין שם מספיק בנות שוות
אבל יש שם כמה וזה מספיק
בנים הומואים זה פשוט עם נחמד!!!! אהמ זהו..
לכל מי שקרא את כל זה באמת דנה 6 שעות שינה זה לא מספיק!!!!

PestCTRL

New member
אמנם אתמול לא עשיתי כלום, אבל...

ביום שלישי!!! או-הו מה עשיתי ביום שלישי... טוב זה לא כזה דבר מלהיב אבל זו מין פנטזיה של הרבה אנשים ואני הגשמי לי אותה לראשונה... יש איזה בחור חמוד מאחד הקורסים האחרים שאני כבר כמה שבועות חושב שהוא די חמוד, בקיצור לאחר פגישה שתיים במקלחות בלי שקרה שום דבר מעניין, יום אחד זה כן קרה... בהתחלה חשבתי שהוא סתם צוחק אבל התברר שהוא היה רציני ומצאנו לנו דרך להפיג את השעמום במקלחות... אז הפגנו אחד לשני את השעמום... היה ממש כיף! זה מה אני עשיתי ביום שלישי. אתמול ראיתי טלוויזיה...

dannnnnna

New member
מורים לא משריצים..זה לא הגיוני

מורה כלבה כלבות ממליטות.. לא משריצות.. זה הורס את כל ההיגיון

מורה קרפדה ../images/Emo105.gif

קרפדות משריצות. ולמי שיש אמא מורה
כל המורים חוץ ממנה משריצים (ובעיקר המורה שהיה לי למדעים שנה שעברה מורה שהשריץ אבל גם הפליץ והרשיץ והפריץ). ועכשיו
כלב מכלבלב
חתול מחתל
קרפדה מקרפדעת
תמנון מתמנן
פרה מפרת
החרמון מחרמן

Ophel McNeil

New member
היי, היי! ../images/Emo11.gif../images/Emo117.gif

עד כאן! אימא שלי מורה, ואני לוקחת את זה אישית. מעתה, אמור: "לא כל המורים משריצים. המורים שלי משריצים."

S

sexyגירל

Guest
הממ גם אמא שלי

מורה.. בערך.. (אוניברסיטה) אבל עדיין, כשאני אומרת מורים היא לרגע יוצאת מהקטגוריה.. אה וגם המורים שאני אוהבת (כן כן, יש כאלה.. קצת אמנם אבל יש)... טוב אניווי אני לא יודעת מה אתכם אבל המורה שלי לא מזמן המליטה!

dannnnnna

New member
לא לא..זה הכללה רעה...

יש לי מורות שאני ממש אוהבת... הם יולדות (כאילו הם לא בהריון אבל אם הן יהיו) המורה הספציפית הזאת..פשוט נוראית...ממש אבל..היא ממש שנאה אותי כי לא באתי אףפעם לשעת אפס (שעת אפס תנך? אי דונט טינק סו!) אז היא הייתה ממש שוחטת אותי בציונים במבחנים.. כלומר היא כלבה היא כלבה משמע היא לא יולדת היא ממליטה..

Ophel McNeil

New member
היום היה.... מתמטי במיוחד. ../images/Emo117.gif

מבחן במתמטיקה.
מצד שני, נפטרתי ממנו סוף סוף.
כאב באוזניים.
מצד שני - שיער חלק.
לא הלכתי לידיד שלי.
מצד שני - שיער חלק.
בקיצור - לא רוצה עוד ימים כאלה. לא כיף לי, ואני שונאת מתמטיקה.

למעלה