יומטוב היה סביר...

לוּבּה

New member
יומטוב היה סביר...

הקטע עם אלי מריאנו קיציס ופרידמן לא היה משו... כי ראו שהם לא מאלתרים ושהכל כתוב להם... אבל העיקר שראו אותם

lishhhh

New member
היה יותר מסביר!

בחצי שעה הראשונה לא הפסקתי לצחוק! במיוחד הקטע של הדאבל דייט של איל וטל...זה היה קורע!

shlely

New member
היו קטעים שבאמת ממש נקרעתי...

בקטע עם הבטן של טל
ועוד כמה קטעים שאני בטח ייזכר אחר כך
אבל נדבקו יותר מדי לקטע שהם נפרדים וכל זה... והם באמת מאוד מוכשרים ואני בטוחה שאם היו נותנים להם קטעים אחרים עם יותר שורות מצחיקות הם היו עושים אתזה מצויין גם את הקטעים האלו הם עשו מצויין אבל מרחו אתזה יותר מדי

greeneye

New member
היה לי עצוווווווב.

עצוב כ"כ (ליהי יודעת... צלצלתי אליה באחת להגיד לה...) שלא יעיזו להגיד בצחוק שהם נפרדים. בעעע. והקטע עם הדייט. זה היה עצוב. אני לא רוצה לחשוב ככה בכלל. (למרות שזה לא קרה...בכל זאת. ולקיציס ממש מכוערת הפאה המפחידה הזאת. טל היה חמוד...). ומריאנו היה כ-ז-ה מניאק... טל לא עבד שיכין לו קפה. בע. לא אוהבת אנשים נצלנים. (למרות שבטח הוא לא כזה במציאות...מה כפת לי. זה עצבן אותי). אבל הם היו מתוקים. ביותר. ברזלים... וטל ישב על הרצפה. וזה לא הוגן. והשיר של אלי ונינט היה ממש ממש חמוד.. אגב, לא אמרו בפרסומת "לובה כבר מחכה"? לא היה לובה הרי בכלל.

greeneye

New member
אגב, הקטע עם ה-

"הוא כל הזמן אומר- אייה אייה, ברודקאסט טל' טל'. הוא קורא לי תחת! אנשים הם לא תחת! יש להם רגשות!" פשוט נקרעתי. זוכרים ביומולדת שלו כשהיינו בחוץ אז איל אמר לו- "תחת, אני הולך?" טחח די, אני מרגישה כאילו זה היה מזמן. מוזר. היה אדיררררררר.....גרעע אני לא מאמינה שעוד מעט נגמר
אני לא אראה את כולכם משהו כמו 5 חודשים...
אבל אני כ"כ אוהבת אתכםםםםם... ועעעעע

lishhhh

New member
../images/Emo7.gifאני אוהבת אותך גם

תעשי לי ילד או משו!

lishhhh

New member
וזה רק

גורם לי לאהוב אותך יותר... זה הבקבוק שמחזיק בלונים הכי יפה שראיתי! באמת! אני אובייקטיבית!

greeneye

New member
תודה.....

לנין......קומוניזם...מרקס ואנגלס....בעעעעע *נצלה לי השכל. בגלל שהמורה להיסטוריה מרצה לסטודנטים אנחנו צריכים להגיש לו עבודה ברמת אוניברסיטה?! בע*

~*~gaL

New member
לדעתי?

אם זה היה רק קיציס ופרידמן לבד זה היה יכול להיות טוב יותר... למרות שאני מאד אוהבת את אלי ומריאנו. לא יודעת, אולי זה כי אני רגילה... היה ממש נחמד לראות אותם מדברים בסגנון של פעם קצת
גם אהבתי את ה"ברודקאסט" וה"תחת"... זו פשוט הייתה תוכנית למי שמכיר/אוהב את ההומור שלהם... בגלל זה אני דיי בטוחה שהיו צופים של ארץ נהדרת שראו את זה בשבילם, ולא כ"כ אהבו, כי היה בזה טיפה יותר את קיציס ופרידמן ה"אמיתיים", בוא נגיד ככה. למרות שזה לא הכי נכון להגיד, כי גם מה שהם עושים עכשיו אמיתי. פשוט... אמיתי מוסתר שכזה. עזבו. המערכון של דאבל דייט היה פשוט טוב.
וטל ניגן מצויין על הגיטרה!

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gifהקטע עם התחת היה קורעעע

ואני זוכרת שביומולדת של טל הוא כזה "תחת אני הולך" "נו תחת!"
ובקשר לאלי ומריאנו-אני לא אגיב

פIלי

New member
יוווו הפרסומות האלה

לרצוח את ערוץ 2. זה מה שצריך לעשות. כל כך רציתי להישאר ער. החזקתי את הראש מעל הכרית.. הגעתי לחלק של החסויות ליומטוב, וזהו, מאז הכל נהיה מטושטש. ראבאק. אבל החלק עם הבטן של טל היה קורע.. ("אני בטוח שעזרת לכל הדוגמניות שרואות את התוכנית עכשיו ולא מצליחות להקיא..")

פIלי

New member
יוווו הפרסומות האלה

לרצוח את ערוץ 2. זה מה שצריך לעשות. כל כך רציתי להישאר ער. החזקתי את הראש מעל הכרית.. הגעתי לחלק של החסויות ליומטוב, וזהו, מאז הכל נהיה מטושטש. ראבאק. אבל החלק עם הבטן של טל היה קורע.. ("אני בטוח שעזרת לכל הדוגמניות שרואות את התוכנית עכשיו ולא מצליחות להקיא..")

לוּבּה

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo42.gifועוד משו...

נתנו לארבעתם להנחות שעה אחרי חצות.. אני חושבת שהיו צריכים לתת להם להתפרע הרבה יותר...ולאלתר...

kfm

New member
דפקא לדעתי היה ממש טוב!

זה הזכיר קצת את חלומות בהקיציס של פעם.. אולי זה מכוון..? כדי שנדע שהם עדיין קצת כמו פעם? חשוד..חשוד מאוד..(קרעתי את מתי)

greeneye

New member
כן. אולי.

למרות שהכי אהבתי אותם בחלומות ב. הם היו מדהימים הרבה יותר, כי הם היו בלייט נייט. ומותר היה להם לעשות הכל. ואו, אתם מבינים מה זה 6 חודשים בלי לראות את קיציס ופרידמן ואחד את השני?
*ועכשיו, אני חוזרת לאינציקלופדיות שלי, לעבודה מטומטמת על לניןוהקומוניזם שלו*

גגגגללללללללללללללללללללללללל!!!!

אמרת את זה כבר פעמיים, מה יש עוד 6 חודשים? למה שלא נראה אותם 6 חודשים? מה בדיוק יש?!?!

למעלה