חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עדיין מרחמת על אושו שהפך לטפט... גדוווווווווווווווווול
ש שייכת New member 18/12/02 #20 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עדיין מרחמת על אושו שהפך לטפט... גדוווווווווווווווווול
פ פנטום הצט New member 18/12/02 #23 פעמיים כי טוב... מקווה שנציג אמ"י לא חבר בפורום... חחחחחחחחחח... זכית בדיסק ...
S sahr12 New member 18/12/02 #26 גם אתה במיתון???חחחחחח שו שמרים??.....תביא איזו מוקצפת שלוש שכבות עם אוכמניות... אהלן פנטי...אם נתת לאניגמטי דיסק...גם אני רוצה.......חחחחח
גם אתה במיתון???חחחחחח שו שמרים??.....תביא איזו מוקצפת שלוש שכבות עם אוכמניות... אהלן פנטי...אם נתת לאניגמטי דיסק...גם אני רוצה.......חחחחח
מ מוכנה לתת רק חיוך New member 18/12/02 #30 מרכבה 3 אכלה לך את כל האוכל../images/Emo12.gif שיחת טלפון אחת עם סוכנות לוק, ומחליפים לך אותה בקלאודיה שיפר...
מרכבה 3 אכלה לך את כל האוכל../images/Emo12.gif שיחת טלפון אחת עם סוכנות לוק, ומחליפים לך אותה בקלאודיה שיפר...
מ מוכנה לתת רק חיוך New member 18/12/02 #32 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ובטח יש להם שם ג´קוזי...
פ פשוט אישה** New member 18/12/02 #28 סוף סוף , הבאת לו אותה... בהפוכה....חחחחחחחחח....... בלונה פארק לא הייתי, כאן גם לא, הולכת לגיהנום לבדוק אולי שם שמרו לי כסא.....חחחחחחחחח
סוף סוף , הבאת לו אותה... בהפוכה....חחחחחחחחח....... בלונה פארק לא הייתי, כאן גם לא, הולכת לגיהנום לבדוק אולי שם שמרו לי כסא.....חחחחחחחחח
נ נעמי 1 New member 18/12/02 #33 אניגי שיחקת אותה...../images/Emo6.gif אפילו לגיהנום אף אחד לא לוקח אותי עם הכיסא שלי