**** יומו של sahr12 ****

**** יומו של sahr12 ****

התעוררתי עירום...השקט ניבט מתוכי.....חחחחח....מסתכל מסביב...תיקים באפילה...רק שאריות של גזר ופלפל על המיטה...אחד נתקע לי במקום אסטרטגי....חחחחחח....הדלמטית עוד ישנה...נותן לה ליטוף רק שלא תתעורר ותשלח אותי לקנות לה עוף בתנור....חחחח....קם הולך לשטוף פנים מסתגל במראה ואז... ווואווו וואווו קופץ אחורה מרוב פחד...חחחח....זה קורה לי כל בוקר שאני רואה את האפרו לפני הסידור....חחחחח....לא מתרגל לזה....חחחחחחח לוקח את התערובת המיוחדת של הקרם לחות, ג´ל, קונדישנר, סופר גלו...חחח....שמתי אותה במתקן כזה של קורנפלס ....חחחח...משיחה קלה ואני נראה כמו מיליון דולר...צחצוח, גילוח, מקלחת זריזה והופ אני מוכן לעוד יום שם הנאות ושעשועים... עוטה על גופי הגמיש חולצת טריקו ארוכה וצמודה...מכנסיים שחורות שמבליטות את מה שאין ....חחחחח... נכנס לרכב...מחפש דיסק...סאמו פנטום הזה...כל הדיסקים נראים אותו דבר...לך תמצא את הדיסק של בלבלי אותו...אצלי על כל דיסק יש את אותו שיר 14 פעם...חחחח... מגיע למשרד...צריך להחתים כרטיס...אצלי יש סידור שאני מחתים את הכרטיס בפורום...חחחחח...ככה זה בהייטק הכל אונליין...נכנס לפורום 07:28 ישש אני ראשון....חחחח...יפית..תכיני קפה...מיכלי גדל לך קצת...כנראה שככל שמאבדים אייקיו עם הכאבי ראש גדל הציצי....חחחחח ... שעה...שעתיים עוברות....14 ריפרש כבר עשיתי ואף אחד לא בא לפורום...מגרד את הראש...איך הורגים את הזמן עכשיו....חחחחח...פותח מסמך וורד נקי...חושב...חושב... גן ילדים נשואים -עשיתי... בית אבות נשואים-עשיתי טיול נשואים 4 פעמים.... מה אני אעשה היום...חחחח....ואז אני רואה מנורה נדלקת לי מעל הראש (...רעיון כאילו? דה חחחחח)- נשואים נשואות בעולם הבא! חניבעל מקדם את כל מי שמגיע עם מגש וכוסיות ערק...אל תשכחו לברך...חחחח....אניגמטי והפיקטיבית יושבים עם ספרים גדולים ומחשבים ניידים....זה לגן עדן...זו לגיהנום......בינתיים מתלהבים שניטשה עובר...הפיקטיבית רודפת אחריו...."אז מה הזיקה בין הזמן לאינסוף??" היא צועקת...הוא בורח בבהלה...ליהי תופסת את אושו ומצמידה אותו לקיר....הרסת לי את החיים...חחחחח...יפית מנסה להרים את המחשוף...חחחח...משחקת את הצנועה....מיכלי מנסה להעסיק את בעלה כי שמה פתאום רואים את הכל...גם את המחשבות...חחחח....טאקילה ופנטום עומדים אחד ליד השני מבויישים...חחחח...אני בכלל מקבל שירות VIP...ישר לגיהנום...חוץ מלא תרצח עברתי על כל הדיברות...אבל אני לא מודאג...כל הבחורות שעזרו לי במלאכה יבואו גם...רק שלא יריבו אחת עם השניה....חחחח...גם ככה גיהנום שם....חחחחחח.... ככה אני מפתח את הנושא והופ ארוחת צהריים! מיד עוזב הכל...יוצא לצהריים של היי טק...עד שבאתי אכלו רק סושי החננות...מאז שאני פה גם במסעדות היפניות הכניסו חומוס...חחחחח...אין יותר מוסיקת אוירה...רק קובי פרץ ....למסעדות העדינות אישרתי לשים יואב יצחק...מזרחי לייטס...חחחח חוזר למשרד...הקיסם בפה...חושב על רעיונות חדשים לנשואים בעולם הבא...אניגמטי מתאחד סוף סוף עם הכסא, הדג והמשכנתא שלו....חחחחח...כל הזמרים שפנטום צרב את הדיסקים שלהם רודפים אחריו עם חשבוניות....חחחחח...חתולון מחפש את הקונדומט...חחחח...שטיח אדום לעינת ההיא לגן עדן....עליה אין שום דבר רע ולא שלא חיפשנו...ג´ולייטה מתלווה אליה בעדינות..... נשית נפרדת ממנה בנשיקה במיונים....באה לשבת לידי בצינוק לעבריינים כבדים בגיהנום (מה הקשר שואלת דארמנה ופותחת ספר תנ"ך בבהלה חחחח)...חחחח...סקסופון מו שיקו וסופר סתם מחפשים איפה הצדיקים אוכלים את הכבש ואיך נראות שם המלצריות...חחחח.... בינתיים אני מתסכל אחורה.... כל הבנות של המשרד הולכות אחרי ברחוב ומסתכלות לי על העכוז...החלילן מהמלין....חחחח מתיישב לעבודה...שולח סנד לפורום את נשואים נשואות בעולם הבא ומחכה עם הקיסם בפה לתגובות....חחחחח...חושב על "החתונה" של הלילה...כבר שכחתי למי הוזמנתי....חחחח...טוב שלא צריך לרשום צ´ק לכל חתונה כזו...הייתי צריך עוד משכנתא...חחחחחחח מרים טלפון קצר למאמו...חחחחח.... 16:30 הגיע...נפרד לשלום מהפורום...עובר אחר כך משרד משרד להגיד שלום לבנות....צריך לשמור על קשרים טובים...קר בגיהנום....חחחחח...לכו תדעו מי תשב לידי...חחחחח...עוצר בשירותים להביא סירוק אחרון ....נכנס לרכב...מדליק אדומה ומחייך בסיפוק...אם עד הגיהנום יהיו לי עוד כמה שנים טובות כאלה אני מסודר...חחחחח..וחוץ מזה...מי בכלל יגיע לשם שהרי אני... "צעיר לנצח"

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

הרסת אותי עם "ליהי מצמידה את אושו לקיר וצועקת..הרסת לי תחיים!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..........

yafit75

New member
הפעם אלכת אותה בגדוללללללללללללללל

זה היה פצצה אניגמטי,,,,,,, אתה תותח,,,,,, סוף סוף מישהו ידע להכניס לבן אדם הזה כמו שצריךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק התעוררתי עירום,,, חחחחחחחח אני מנסה להרים את המחשוףףףףףף אניגמטי,,, בוא הנה מהר,,, זה היה גדוללללללללללללל ענקי

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

הרסת אותי עם "ליהי מצמידה את אושו לקיר וצועקת..הרסת לי תחיים!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..........

לא...

מצאתי עוד צדיקה לגן עדן...ג´ול חחחחחח [שימי לב, זכאיות כל עוד לא הוכחה אשמתן חחחח]

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחח

אם ככה נראה היום....איך נראה הלילה? חחחחחח שיחקתם אותה שניכם...

חתולון*

New member
ליהי.... להעלות לשורת ה"טאגליין"

למה שרק סער יככב שם??? חחחחחחחחחחחחחחחח יפה אניגמטי,

sahr12

New member
אבל.."אין הנחתום מעיד על עיסתו"

"מצמידה את אושו לקיר וצועקת..הרסת לי תחיים!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........גדוללללללללללל....

למעלה