יומולדת

rastotman

New member
יומולדת

לחברה שלי יש יומולדת, ולא מזמן היא קנתה ספר כישוף, או יותר על כישוף- שהיא מאוד אהבה. רק שבספר ההוא לא היו ממש טקסים מדויוקים ודברים בסגנון, יותר דברים כללים על להפוך למכשפה, וליום הולדת שלה רציתי להביא לה ספר לחשים. אבל אין! לפחות אני לא מוצאת- איפה מוכרים דברים כאלה? אה, ומיקומי על הגלובוס הוא חיפה- תל אביב מאוד רחוקה ממני.

אין,אין ,אין

הספר שהיא קנתה זה בטח ``כישוף וקסם`` שזה הדבר היחיד שיש בארץ על כישוף לצערי אם את רוצה לקנות לה ספר על כישוף את צריכה להזמין אותו...

rastotman

New member
זה דווקא היה ספר הכישוף-

אחרי שחיפשתי שאלתי אותה איך קוראים לספר כדי לא לקנות לה את כישוף וקסם עוד פעם- אולי אני אקנה את זה, למרות שניראה לי שהספרים די חופפים. אתרים יש לכם להציע לי?

nepthys

New member
כמו שכולם אמרו,

באמת אין. אבל למרות זאת, יש מעט ספרים שעוסקים בנושאים שונים ונותנים גם מעט על כישוף מעשי, למשל - לפני כמה ימים נתקלתי בספר על קריסטלים, שאני לא זוכרת ממנו הרבה אבל אני כן זוכרת שהיה שם גם על כישוף אלמנטרי. זה היה כתוב על ידי שני כותבים, ולאחר מהם קראו מורנינג סטאר. את הספר הזה ראיתי בקניון השלום בטאואר רקורדס. חוץ ממנו יש ספר בסטימצקי בשם ``מאגיה הלכה למעשה`` שראיתי בסניף של הקיריון (זה מאוד קרוב אלייך, שווה לבדוק) שנותן קצת יותר מידע על סוגים שונים של מאגיה.

למעלה