יומולדת שמח...

אנהלה

New member
יומולדת שמח... איזה מתנה מיוחדת הייתם רוצים לקבל ליומולדת? ואני מתכוונת למשהו מיוחד שבחיים לא הייתם קונים לעצמכם או משהו מיוחד שהוא לאו דווקא חפץ או משהו חומרי. סתם איזה חשק או חלום מיוחד... ואם ההודעה נראת מוזרה זה בגלל שאני בשיעור תנ"ך, מתה משיעמום וכותבת מהפלאפון. GPRS המצאת המאה...

אמממ....אני חושבת שהייתי רוצה לקבל ....המממ....אמרת משהו לא צפוי אז נראה לי שהייתי רוצה שכמה חברות או החבר יארגנו לי נסיעה לאיפשהו...לצפון או לאילת..משהו!

L i l o o S h

New member
חח צפון או אילת??? אני הייתי רוצה לקבל חופשה באמריקה ובדרך חזרה לשהות "קצת" באנגליה... שתי אהובותי!!

BeNiT1BiNbA

New member
פששש..אהבתי!!..ובגדול!! רעיון אדיר לגלוש בשיעור חח..אבל בטח יש לך בגרות מתישהו לא?.. כדאי ללמוד מידי פעם =] המלצה שלי שלא השתמשתי בה מעולם :\ הקיצר..לא יודעת מה הייתי רוצה בדיוק ליומולדת..אבל בכללי אני חולמת על חדר בנוסח "סטאף"..וזה עוד יתגשם =] כשאני אסיים בגרויות חורף ויהיה לי זמן לסדר הכל..אמא הבטיחה לקנות לי את השטויות שאני רוצה.. בתור מתנה ענקיתתת ליומולדת אני רוצה את המיטה העגולה שראיתי ב- ENTER בקניון עזריאלי..היא עגולה מתנפחת ואדומהההההה.. :] גם טיסה לארה"ב לא תזיק..חח.. מי מפונקת?!?! אני?! ../images/Emo2.gif

BeNiT1BiNbA

New member
הממ..לא חומרי.. הייתי רוצה לקבל חבר =] ליומולדת הקודם קיבלתי את החבר הראשון שלי והיינו ביחד מהיום שאחרי המומולדת שלי.. אז הלוואי שהשנה יהיה אותו הדבר..וליומולדת 18 אני אקבל מישהו לאהוב.. כי האהבה שממלאת אותי רק מחכה למלא מישהו אחר.. אווו.. =]

LipStiK

New member
אממ הייתי רוצה לקבל... בושם... את החדש של לנקום "אנטרקסיון". חבל שהוא יקר כל כך....../images/Emo4.gif לא חומרי? משהו שיוציא אותי מהשגרה המשעממת הזאת.... אבל לא משהו קיצוני מדי... אולי אהבה...../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

אטרקסיון יש לי אותו והוא הבושם שחבל על הזמן... סוף סוף מצאתי בושם שאני ממש אוהבת עם ריח מהממם ממליצה בחום בקשר למתנה..... אההה לא יודעת משהו לא שיגרתי....

No BoDy1

New member
אני הייתי רוצה לקבל... את איביזה ליום אחד... ואולי גם חופש מהלימודים..

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo77.gif טיסה לניו יורק, מחלקה ראשונה... [אנה, מה מזכיר לך עם רון? ../images/Emo8.gif] שופינג שם, ופגישה עם מישהו. זהו. ילדה צנועה שכמותי.

מתנה ליומולדת...?! שיעבור חוק שמותר לעשן סמים קלים בארץ (../images/Emo6.gif) חחח אל תתיחסו... עכשיו רציני... חומרי-רכב חדש :) אמממ...או מזדה 3 ספורט או אודי כל אחת בסידרה שהאודי משמחקת אותי :) ומשהו לא חומרי-כיוון אני פיעלת שלום עכשיו ולמרות שזה נשמע קיטשי כמובן שהייתי מבקשת שלום. ובקשה שניה לפתוח מועדון שיהיה הכי מצליח בארץ ושיבואו אליו אפילו מחו"ל :)

BeNiT1BiNbA

New member
לא חסרים דברים שאני רוצה-למרות ש.. אפשר להגיד שהחיים שלי נראים לא רע בכלל.. אין לי בעיקרון על מה להתלונן.. לא צריכה בית יותר יפה - למרות ששלנו פשוט ורגיל..ואפילו מאוד מאוד מבולגןןן..אבל - זה הבלגן שלנו.. וברור שהייתי רוצה יותר בגדים..אבל לא כי חסר לי..אלא פשוט כרטיס אשראי שאני אוכל לקנות בלי הפסקה בגדים =] כי יש הרבה שאני אוהבת ואין כסף להכל.. אבל ההורים לא חוסכים עלינו, למרות שלא מפנקים בהגזמה כדי שנהיה ילדים טובים =] ובאמת שהכל סבבה לי בחיים כרגע..למרות שאין לי חבר, אני לא בודדה.. אני חולה על המשפחה המופרעת לחלוטין שלי.. אבל בין כל הטוב והשמחה ברור שאני עצובה הרבה פעמים.. למרות העצבות והדיכאון הזמני..צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה חבר'ה..!! העולם יכול להיראות יפה יותר כשמסתכלים על הכל בפרופורציות.. אז בעיקרון הייתי שמחה לאהבה, ולעולם בלי סיגריות=> כן כן זה דוחה אנשים!! תפסיקו עם ההרגל המסריח הזה.. והייתי רוצה גם אני את קפריסין לחודש=> או איביזה מה שתביאו אני אשמח לקבל =], או שתצא קוקה קולה - לא דיאט מהברז במקום מים.. לא חסרים דברים שהאדם רוצה..אבל תמיד צריך לראות את מה שכבר יש לנו =] גם אם זה רק חלום...

אנהלה

New member
אז מה אני הייתי מבקשת? הייתי מבקשת במה! לערב אחד במה שעליה אני אוכל לספר סיפורים ולשיר ולרקוד והייתי מזמינה את כל האנשים שאני מכירה... הייתי רוצה שמישהו ישיר לי ביומולדת שלי את השיר "אנה" של משינה מוקדש במיוחד לי! הייתי רוצה חופש מהלימודים ומכל הקצב חיים מטורף הזה.... הייתי רוצה עוד זמן... להכיר אנשים חדשים... חבר סבתא רבא שלי, זכרה לברכה. שהיה לי זמן להיות איתה ולהשלים את כל מה שלא הספקתי כשהיא הייתה בחיים. ומשאלה קטנה שיש לי בלב... ביום מן הימים שפוט להפוך למלאך אחרי המוות... איזה רשימה הא? ובקשר לבגרות! אני נפוליאון קטנה שעושה תמיד כמה דברים במקביל בלי בעיה חוץ מזה שזה די חד פעמי והכל... טראסט מי!

BeNiT1BiNbA

New member
לכי תארגני ערב סגור בבולדוג בת"א :] אני מבטיחה לבוא =] והייתי רוצה שיכתבו שיר עם השם שלי איפשהו משולב בפנים..אבל אני יודעת שזה לא יקרה בחיים כי יש לי שם נדיר.. (Lishay) ואפילו לשם ליהי אם אני לא טועה יש שיר.. אהבתי את החלומות שלך..

אנהלה

New member
יאאא תודה! אז אני שוב מיום לימודים... יש לי היום יום של"ח (שיעור לא חשוב/שדה לאום חברה... לבחירתכם) לומדת באיזה מוזאון מעאפן על אנרגיה. זה מ~ש~ע~מ~ם! ועוד איך קוראים למוזאון, "ארץ ישראל יפה" תמשיכו בשרשור כי משעמם ואני צריכה בידור. איזה כיף שהנט פה חינם. עד כאן מעבדתכמ הנאמנה במוזיאון ארץ ישראל יפה וגם פורחת...

BeNiT1BiNbA

New member
מצטערת חמודה אבל לא יכולה לעזור.. יש לי בגרות מחר ואני הולכת ללמוד.... סורי..בהצלחה בהפגת השיעמום..(הרב אני מבינה)..

למעלה