לא חסרים דברים שאני רוצה-למרות ש.. אפשר להגיד שהחיים שלי נראים לא רע בכלל.. אין לי בעיקרון על מה להתלונן.. לא צריכה בית יותר יפה - למרות ששלנו פשוט ורגיל..ואפילו מאוד מאוד מבולגןןן..אבל - זה הבלגן שלנו.. וברור שהייתי רוצה יותר בגדים..אבל לא כי חסר לי..אלא פשוט כרטיס אשראי שאני אוכל לקנות בלי הפסקה בגדים =] כי יש הרבה שאני אוהבת ואין כסף להכל.. אבל ההורים לא חוסכים עלינו, למרות שלא מפנקים בהגזמה כדי שנהיה ילדים טובים =] ובאמת שהכל סבבה לי בחיים כרגע..למרות שאין לי חבר, אני לא בודדה.. אני חולה על המשפחה המופרעת לחלוטין שלי.. אבל בין כל הטוב והשמחה ברור שאני עצובה הרבה פעמים.. למרות העצבות והדיכאון הזמני..צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה חבר'ה..!! העולם יכול להיראות יפה יותר כשמסתכלים על הכל בפרופורציות.. אז בעיקרון הייתי שמחה לאהבה, ולעולם בלי סיגריות=> כן כן זה דוחה אנשים!! תפסיקו עם ההרגל המסריח הזה.. והייתי רוצה גם אני את קפריסין לחודש=> או איביזה מה שתביאו אני אשמח לקבל =], או שתצא קוקה קולה - לא דיאט מהברז במקום מים.. לא חסרים דברים שהאדם רוצה..אבל תמיד צריך לראות את מה שכבר יש לנו =] גם אם זה רק חלום...