יומולדת שמח!!!!!! ^O^

• פותח הנושא lgmtk
  • פורסם בתאריך

A K I R A

New member
../images/Emo185.gifמזל טוב!! D:../images/Emo215.gif

יום הולדת שמח~!! שתישאר חמוד כמו שאתה ושתמשיך לצייר ציורים 100ממים!!! XD :>

Galmon

New member
תודההההה~ D:

XD שתי התמונות קורעות~ ובשתיהן יש נג'י~ -^___^-

EreWind

New member
גלללל!!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מזללללללללל טובבבבבבבבבבבבבב !!! Happy Birthday
שיהיה לך המון המון בריאות שמחה אושר אהבה וכל מה שתרצה
שתקבל הרבה מתנות ותעשה הרבה כיף!! תמשיך להיות קאוואי כמו שאתה - פשוט גל! =>ראו תמונה... נ.ב- תשאיר חתיכת עוגה וקצת שוקו בצד ^__-

Galmon

New member
נייאמ, תודה לכוווולם~ ^___________^

יאי~ היום היה נורא כיף~ היה מבחן בספרות~ אבל חפיף! XD המורה להיסטוריה שהשגיח גנב לי חתיכת עוגה ואז המורה לספרות עשתה אותו דבר.... אז עשיתי להם פרצוף כזה T___T והם בירכו אותי! D: ואז ואז~ היה לי אימון ג'ודו, ובסוף האימון קובי סנסאי כזה אמר "רגע, עוד משהו אחד לפני הקידה..... גל, בוא לכאן~ עכשיו, שכב על הגב, ראש לכיוון הקיר..." *גל מציית* "עכשיו, כולם (הכוונה לכל הצ'יבים בחוג), תתפסו אותו!!!!!!" *צ'יבים וסנסאי תופסים את גל* "להרים!!!!!" הם הרימו אותי 18 פעמים!!! להרים גוש ששוקל 70 קילו 18 פעמים עד לתקרה זה לא קל!~ XD ואז כולם אכלו עוגה~ D: ונורא ליכלכו את האולם..... ^___^; ואז חזרתי הביתה~ וקצת קפצתי לי בזמן שהאוכל התחמם~ ואז אכלתי, ואז..... אה.... אני אלך לעשות עבודה~ כן! XD

shadow XD

New member
XDDDDDDDD

יש לך צ'יבים איפה שאתה מתאמן?? כיף לך! אני הכי קטנה איפה שאני מתאמנת.. XD

יעל צאן

New member
ואווו .... להרבה אנשים יש היום

מומולדת *O* גללללללל ~!~~~~!!~! מזלל טוב DD: אמממ הרבההרבה בישים~ שונן איי~ יאוי~ ם.ם אמ אמ בריאות , אושר, הצלחה ~~ ^^~ תמשיך את הפינה המהממת שלך שיויוי בעצם אתה ממשיך ~ אני אשתוק XD והתמונה *_*

קמגארו

New member
גל קון מזל טוב צו~ ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif

יאאאאייי יומהולדת שמח שתקבל המון מתנות שיהיה לך מאלה כיף ושכל משאלות ליבך יתגשמו אתה כזה חמודון!! ותאריך ימים ושפינתך הנסגדת תאריך ימים גם כן. ואושר וכושר ובראיות ושתוכתר ההוקגה הכי בישי בעולם... נשיקות וחיבוקים !
צו~

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב גל ../images/Emo24.gif

^________________^ המון מזל טוב וברכות ואיחולים כי גיל 17 זה גיל כזה מדהים~! תוציא רשיון נהיגה ואל תעשה תאונות בדרכים והמשך יומולדת שמח ונעים :> (וגם עד מאה ועשרים :>!~)
פרחים~!

kaji to mizu

New member
מזל טוב גל-קון!!!!!! ^__^

שתהיה לך שנה שנה חדשה ומלאת הפתעות(טובות כמובן XD) ושתאכל הרבה שוקולד ומרשמלו כי הם מאוד מאוד טעימים ^^ הנה לך תמונה שלך במפגש חנוכה האחרון. טרחתי להפוך אותך למין גיבור מגניב כזה. זוכר שעלינו ביחד על זה שטסונאמי זה גל חזק("טסו" מ"טסויוי" ו"נאמי" זה גל)? אז החלטתי שזה יהיה שמו, או יותר נכון שמך XP. המון בלונים ושוקולד(כי איך אפשר בלי?!XP) !!!! ^____^

ליסאן

New member
גל קון !!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif

אז באיחור אופנתי (זה היה מכוון, זה לא שבגלל שיש לי הרים של שיעורים לא נכנסתי לפורום שנה ....) המון המון מזל טוב . שתקבל הרבה מתנות וציונים טובים ובישים ועוד קצת בישים ולא פחות חשוב מבישים שיהיו לך גם המון כאלו:
אז המון מזל טוב ונתראה באנימה קון (מצאת למה להתחפש?)

Envious

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ~! D:D:

הרבה בריאות אושר וכו' ~ :]

Larahl

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב גל../images/Emo213.gif

שתזכה למצוות ותחיה עד 120 שנה
תשחיה באושר ובעושר בשך נצח נצחים
תצליח בכל מה שתחפוץ בו
מזל טוב גל-קון! <:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifגל!!DDDDDDD:

מומולדת שמח
הרבה שונן איי...ואולי בשנה הבאה יאוי חוקיD: XD סתםD= שתזכה רק לבישים! ובישים..ובישיות?:O

יעל צאן

New member
אני חולה ;~;

וזה איכ! אני מקווה שאני ארגיש טוב עד יום ראשון, יש מבחן חשוב ואני רוצה לעשות אותו~! -___________- ובכלל זה שבוע חשוב ;;

למעלה