יומולדת שמח!!!!!! ^O^

• פותח הנושא lgmtk
  • פורסם בתאריך

lgmtk

New member
יומולדת שמח!!!!!! ^O^

למי?? ל...גל!!! ^_____^ כן, גל קון שלנו (Galmon) בן 17!!! אז גל קון, מזל טוב ויומולדת שמח!!!!! שתמשיך להיות קאוואיי ושולט ^-^ ושיהיו לך המון בישים, צ'יבים ותתחדש על המגבר :) שוקולדת שמח!!!
-------->

אההה~!! גל-קון~!!

מזלטוב D= *מחבקקת* עד 120 שנה~! תהיה תמידתמיד כמו שאתה, אל תשתנה בכלללללל~~ ^___^ חיחיחי~ אני מאחלת לך רק טוב ושפע. המון אושר ובריאות :> וגם עושר, 'תה יודע~ שכל משאלות ליבך יתגשמו
המוןמון אהבה וזה~ ^^~ חיחיחי~

¥otamsh

New member
אהההההההה גל!!!!!!!!!!!!

אוווףףף אני רציתי לפתוח את השרשור! =( גלמון המון המון יומולדת שמח לך!!! אז אני מאחל לך רק המון שמח וכיף בחיים, המון המון שוקו (אבל לא משלי. לא עוד.) ומתנות שוות (מגבר? *_*) ושתמשיך להיות כזה כישרון בהכל, ותבוא לבקר אותי עוד קצת אולי כאן במרכז (אני אשיג פלייסטיישן, מבטיח!) המון מזל טובים וחיבוקים!!
אוהב הכי שבעולם כולו אייי פעם- אני! נ.ב. תדמיין שאני פתחתי את השרשור הזה.

Galmon

New member
^______~ מגבר לגיטרה~

ולא רק מגבר, גם פדאל עם 80 סוגים של דיסטורשנים~ XDDD (לגל יהיה המון מה לעשות בזמן הפנוי~~~~) D: ושוקו!

polichan

New member
מזל טוב!!!!!!!!!

גל גל גל מזל טוב!!!!!! שתמשיך להיות הכי בישי בעולם כמו שאתה! המון עוגות שיהיה לך! תזמין את כולם ליומולדת שלך! אני רציתי להיות השניה שתפתח את השרשור אבל הייתי עסוקה מידי בלהכין לך עוגה!!!! עם שוקולד!!!! זה כמעט שוקו! טוב עכשיו בוקר וחייבים להתלבש בטיל! אז בהצלחה במבחן ותהנה המון!

Galmon

New member
עוגה טעימההההה~

מי אכל את החתיכה האחרונה? טיהיהי~ D:

Adi Chan

New member
יום הולדת שמח לילד השונאן איי../images/Emo6.gif

מזל טוב, עד 120 נג'ים קטנים וערומים
ואל תשתנה בחייםXD

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטז"למ! D: אממ