יומולדת למייפל?

מ י ל ר

New member
יומולדת למייפל?

ציפור קטנה לחשה לי שבעוד כמה ימים יש יומולדת למייפל, ואז יהיה מגנים ונשקים של מייפל. אז שאלתי את הציפור איך אני משיג מייפל וויזדום דטאף (שזה בעצם מטה של קוסמים רמה 64, הוא פשוט ייפיפה) והציפור אמרה לי שצריך לבדוק איזה מפלצות מפילות אותו אז השאלה שלי היא איזה מפלצות יפילו אותו? רק לידע כללי אני קוסם קרח רמה 66. XD *הציפור הוא עידן

yonVata

New member
למייטב זכרוני משנה שעברה...

אמורה להיות באתר רשימה של מפלצות שמפילות את החפצים... ואז צריך לשדרג אותם עם עלים... למה שאתה רוצה... אבל אנלא זוכר כלכך מה היה שם כבר...

לבנדר א

New member
ואני מוסיפה לתשובה של יונ

שאי אפשר לדעת מה יהיה השנה. נגיד, פעם היו רק נשקים שנופלים ממפלצות, פעם הם הוסיפו עוד נשקים, בפעם הקודמת אאל"ט הם עשו את הקטע עם העלים וההמרות... ההימור הכי בטוח הוא פשוט לחכות שנקסון יודיעו מה הם מתכננים. ממילא אין מה לעשות לפני.

yonVata

New member
האמת שאתמול בדקתי באתר...

זהו הולך להיות משו קצת מרגיז יהיו בוסים של עוגות בערים, לפי הצד שתבחרו (עוגה או פאי) תהרגו את הבוס, ותצטרכו לאסוף את הדרופ שלו, ואז להחליף את הדרופ אצל המאסטר של הקבוצה שבחרתם במה שתרצו (או משהו בסגנון...) לעוד פרטים אפשר להציץ כאן: http://maplestory.nexon.net/News/Events.aspx?boardNo=200&contentNo=007dL&pageIndex=1

למעלה