יום 3 לפלייאוף

rapgamer4ever

New member
יום 3 לפלייאוף

והפעם אין משחקים מוקדמים.
2:00
טורונטו- אינדיאנה: קשה להפריז בחשיבות המשחק הזה לראפטורס. הפסד יטלטל את המערכת וכנראה שגם יביא לעריפת ראשים בקרוב. לכן לאורי ודרוזן מתבקשים להגיע למשחק הפעם.

3:00
אוקלהומה- דאלאס: לא הייתי מהמר על תבוסה נוספת אבל אוקלהומה אמורה לעלות ל2-0.

5:30
גולדן- יוסטון: קרי בספק למשחק. אם הוא יעדר זה נותן ליוסטון הזדמנות פז לנצח באורקל ואולי למשוך את הסדרה מעבר למצופה.

billc

New member
טורנטו משווה, אבל הביתיות שייכת לאינדי

דרוזן בעונה הרגילה היה כלכך טוב, לא יודע מה קרה לו.

liron1311

New member
וווווואו איזה סיום

2 סלים גדולים של פלטון ומת'יוס מעלים את דאלאס ליתרון 4 בדקה האחרונה.
&nbsp
דוראנט פשוט לא פוגע בכלום היום, 6 מ31 מהשדה, דופק שלשה להוריד לנק' הפרש 9 שניות לסוף.
&nbsp
פלטון מחמיץ 2 מהקו, ריבאונד של דוראנט, לווסטברוק, הייתי משוכנע שיסיים ליי-אפ במתפרצת, מוסר לKD שמחמיץ לייאפ, ווסטברוק מחמיץ טיפ ואדמס בא ושם את הטיפ אין.
&nbsp
הפסיקה היא שITS GOOD אבל הריפליי מראה שהוא מאחר בעשירית השנייה.
&nbsp
דאלאס מנצחים

billc

New member
הפלייאוף מתחיל להיות מעניין, דוראנט דיבר יותר מידי לפני

המשחק על עצמו, ושם משחק זוועה

liron1311

New member
לא מאמין שווסטברוק מסר

לפני הFT אמרתי לחבר שלי שהם יילכו על שלשה של KD לניצחון או ינסו לרוץ עם ווסטברוק לליי-אפ (לפחות קיוותי, דקה לפני זה סדרו תרגיל לשלשה של ווסטברוק שזה הכי לא אידיאלי).
&nbsp
פלטון הפתיע והחמיץ גם את השני, ריבאונד של דוראנט שישר חיפש את ראסל בפסט-ברייק, מגרש פתוח כמו שהוא אוהב...ווסטברוק כשרק דירק נוביצקי בצבע לעצור אותו והוא מסר לKD שלא היה בזווית כל כך טובה והחמיץ את הליי-אפ. אם KD קולע זה גאוני אבל אני בשוק שהוא עשה את זה. אם היה מחמיץ את הליי-אפ לפחות הטיפ-אין היה בזמן...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מנסה להחליט אם יוסטון כאלה עלובים

או שגולדן כאלה טובים
כם בלי קרי זה בדרך ל 15 הפרש

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב החלטתי, יוסטון עלובים

אבל זה לא משנה את העובדה שגולדן באמת כל כך טובים
&nbsp

הם כל-כך עלובים

היה ברור שהם יפסידו גם כשקיצצו את ההפרש לשלוש והמומנטום היה איתם.

fatnoam

Active member
קבוצה זבל, ולמרות גולדן משחק קשה לצפייה.

משעמם ונרדמתי באמצע החצי השני (למרות שראיתי אותו בשבע בערב כן).
&nbsp
הם בכלל לא קבוצה יוסטון, אין שום דבק.
&nbsp
במקום הארדן הייתי מתבייש איך בארנס לוקח עליו פייס אפ ודופק לו דאנק בפנים. לפעמים יש לי תחושה שהוא לא מסוגל לשמור גם על שחקנים מהשכונה שלי מהכדורסל בשישי. כזה עלוב.

rapgamer4ever

New member
סיכום המשחק גולדן- יוסטון

ביקרסטאף נסוג בו מההחלטה לפתוח עם אריזה בעמדה 4 והפעם פתח עם מונטיונאס. איך לומר בעדינות- הוא לא מתאים לסדרה הזאת. הוא חסר תועלת בדקות שדריימונד שומר עליו וגם לא ראינו אותו מקבל כדורים בפוסט נגד מיסמאצ'ים אחרי שגולדן עושה סוויץ'. הגנתית דימו היה זוועה, כולם כולל כולם עברו אותו בצעד ראשון או התנערו ממנו בקלות.
&nbsp
מגיע הרבה קרדיט לאיגודאלה שנכנס לנעליים של סקורר ועזר להשלים את החסר של קרי. קליי ודריימונד חיפשו להגיע לצבע וזה התבטא בכמות הנקודות בצבע וזריקות העונשין של גולדן, שהיו גבוהות מהרגיל.
השמירה על הארדן הייתה טובה מאוד גם הפעם- בין אם ליבינגסטון, קליי, איגי או דריימונד.
בוגט היה עילאי בהגנה, ממש משחק שיא שלו. יוסטון תפסה יום קליעה יחסית מוצלח, הארדן קיבל כמה שריקות גבוליות ובכל זאת היעילות ההתקפית שלהם הייתה בינונית.
&nbsp
לרוקטס יש הרבה בעיות. קודם כל- הסגל שלהם לא טוב כמו שחושבים. דוויט לא מצליח לשנות זריקות כמו בעונה שעברה. הארדן וטרי קטסטרופה בהגנה. התקפית יש להם המון שחקנים מוגבלים או חד מימדיים. ברגע שהם לא מצליחים להשיג נקודות בטרנזישן הם בעצם בנויים על התפוצצות של הארדן.
&nbsp
בנוסף לחוסר היכולת בהגנה הרוקטס גם עושים טעויות. שחקנים מאחרים או לא מגיבים ברוטציה, בכל משחק יש להם כמה פוזשנים של חוסר תקשורת וכאמור דוויט לא מספיק טוב בשביל לסתום את החורים של כולם.
&nbsp
היו כמה דקות ברבע השלישי שיוסטון עשתה ריצה בזכות הגנה אגרסיבית ולחץ על מובילי הכדור של גולדן. אבל כשהווריורס מרוכזים ולא מחלקים ליוסטון מתנות באמת שאין ליוסטון מה למכור כל עוד הארדן לא בערב שיא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסל של אדמס שלא נחשב

לדעתי ווסטברוק לא היה צריך למסור במהלך הזה

NETANELD

New member
אם תשימו לב היחידי שידע שהטיפ אין לא ייחשב

זהו דוראנט, שהיה ממש בזווית מול הסל וראה את הנורות נדלקות,אחרי שנקלע הסל הוא הלך כאחד שיודע את מר גורלו.

rapgamer4ever

New member
לדעתי ווסטברוק היה צריך למסור אבל הוא מסר טיפה מאוחר מדי

הוא מסר בשלב ש-KD האט את הריצה שלו מאוד וכבר לא היה לו מומנטום לסיים מעל הטבעת.

Anfield

New member
דוראנט לקח הרבה יותר מדי זריקות

היו שם המון זריקות קשות ואז כשהוא היה על איזה 5 מ20 גם הקלות לא נכנסו.
חבל מאוד, אני כבר חשבתי שזה ניצחון ובאתי לרשום שהיה חשוב מאוד לקחת משחק צמוד וכו' אבל אפילו זה לא הגיע. מאכזב מאוד אבל נצטרך עכשיו לבוא חדים למשחק 3 ולהחזיר את הביתיות.

לפי מה שראית - זה סתם יום רע או שעשו משהו בשביל זה?

יום רע לדוראנט זה די נדיר, יום רע לדוראנט וווסטברוק יחד זה ממש נדיר - השאלה אם דאלאס פשוט זכו מן ההפקר או שהיה משהו במשחק שלהם שעזר להוציא את הכוכבים מהמשחק? גם קאנטר לא הגיע היום (לפי הבוקס סקור), נראה שרוב ספקי הנקודות של אוקסי לא פגעו.

Anfield

New member
לא משחקים מספיק על קאנטר

אני לא מפיל עליו חוסר בתפוקה. אני לא יודע מה המספרים המדוייקים שלו אבל אני בקושי זוכר מהלכים שהכוונה הייתה שהוא יסיים אותם.
דוראנט החמיץ הרבה זריקות שהוא בד"כ קולע, אבל זה הגיע אחרי שהוא פתח את המשחק עם אחוזים גרועים בסטנדרטים שלו. אני הרגשתי שהוא הולך ראש בקיר בהמון מהלכים ופה אני לא נותן את הקרדיט לדאלאס. בסופו של דבר הוא שחקן שיכול לעמוד על 30% ואז לקלוע את 4-5 הסלים האחרונים והמכריעים של המשחק אבל הפעם הקשים לא נכנסו ואז גם הקלים לא. זה היה פשוט יום רע שלו. הוא גם איבד את הכדור לפחות פעמיים ברשלנות אבל זה כבר סוג של הרגל.
ווסטברוק, אצלו המחלה הרגילה, יותר מדי זריקות לשלוש. אני לא מסתכל על הדף הסטטיסטי אבל הוא לוקח יותר מדי כאלה, הוא לא משהו לשלוש, עדיף לו להיכנס פנימה. זה בסדר לזרוק פעם פעמיים משם כדי להזכיר לשומר שלך שהוא צריך לשמור צמוד אבל 4+ זה הגזמה בשבילו.
אני חושב שאנחנו עדיין פייבוריטים לנצח את הסדרה אבל ההפסד הזה מעלה שאלות האם הקבוצה תוכל לעשות משהו מעניין בסיבוב הבא.

אין לאוקלהומה שום משחק התקפה

וזה בא לילדי ביטוי כשהלחץ מתחיל להשפיע.
דאלאס יודעים שהסיכוי היחיד שלהם לנצח את אוקלהומה זה להוציא את החשק לווסטברוק ודוראנט וזה בדיוק מה שהם עשו. זה התחיל בריקוד ונמשך במשחק.
היתרון של דאלאס הוא בצד הפסיכולוגי. דאלאס רוצים למשוך זמן, להאריך את הסדרה כמה שיותר (בזמן שהאחרות נגמרות במהירות), לעורר את הביקורת והשדים של אוקלהומה.

למעלה