יום 3 לפלייאוף

Anfield

New member
ראיתי כמעט את כל המשחקים שלו בקריירה

ויש מצב שאתה צודק.
מאז שהוא נחשב סטאר, בטוח.
היו לו כמה משחקים בעונת הרוקי ובעונה ה2 שהוא עוד זרק כמו משוגע יותר מדי והחטיא המון.
לא ברור לי מה קרה איתו אבל יש לו אופי ווינרי וחזק, אני בטוח שהוא יחזור לעצמו במשחק 3.

rapgamer4ever

New member
טורונטו- אינדיאנה היה משחק טוב. סיכום המשחק:

ברבע הראשון טורונטו שיחקו מעולה. הם השתחררו מהלחץ של הפלייאוף, נעו בלי כדור והתמסרו באופן הרבה יותר טבעי מאשר במשחק הראשון. ולנצ'יונאס היה חייתי בצבע. דרוזן ולאורי המשיכו לא לקלוע אבל לאורי היה פעיל מאוד, הגיע לצבע והניע את ההתקפה בצורה טובה. ווגל עשה טעות שלא קרא לפסקי זמן מספיק מהר (בניגוד למשחק הראשון בו עצר כל מיני-מומנטום).
&nbsp
הספסל של טורונטו עשה ריצה ברבע השני וההפרש עלה ליתרון שיא של 18 נקודות. קורי ג'וזף עשה צחוק מלואסון. מאז הגיעה נקודת מפנה במשחק- פול ג'ורג' לקח את משחק ההתקפה על עצמו, שם כמה סלים גדולים ויחד עם מונטה אליס החזיר את אינדיאנה למשחק. התרשמתי מאופי שלהם.
&nbsp
הפער המשיך להיות חד ספרתי, כל פעם אינדיאנה התקרבה וטורונטו התרחקה. הפייסרס סגרו הרבה יותר טוב לריבאונד במחצית השנייה, זה היה מאמץ קבוצתי. פטריק פטרסון עם אינספור פעולות טובות בהתקפה הצליח לעצור את המומנטום של הפייסרס. ביומבו סגר את הצבע בצורה מרשימה וטורונטו הצליחה לברוח פעם נוספת ולגמור את המשחק.
&nbsp
נקודות נוספות:
- ולנצ'יואנס הולך חזק על ריבאונד התקפה וזה מצוין אבל צריך ששאר הראפטורס ירדו להגנה. ברגע ש2-3 שחקנים מסתערים על הריבאונד זה משאיר אותם דלילים מאחור. מונטה אליס ניצל את זה כדי להוביל ריצה של הפייסרס.
- הספסל של טורונטו ניצח את המשחק. קורי ג'וזף מעולה כבר משחק שני, פטרסון היה מבריק.
- פול ג'ורג' ממשיך לחסל את דרוזן. הלילה דרוזן עם 0 הליכות לעונשין.
- לואסון נוראי משחק שני ברציפות, בעיקר בהגנה. לדעתי שווה לתת לגלן רובינסון את הדקות שלו.
- פול ג'ורג' ביצע כמה מסירות טובות לביג מן שפשוט לא תפסו כדורים. קשה להפריז בחשיבות של ה-swings האלה, שהופכים מ-2 נקודות בטוחות של אינדיאנה לפאסט ברייק של טורונטו.
- לדעתי ווגל משחק מעט מדי דקות עם החמישייה. לפייסרס אין אוצרות על הספסל וטורונטו עשתה את שתי הריצות המשמעותיות שלה בתחילת הרבע השני והרביעי.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אוקלהומה- דאלאס סדרה לא מהנה בינתיים

הת'אנדרס פשוט משחקים לא חכם. הזכרתי את זה גם אחרי המשחק הראשון אבל הפעם זה בלט פי אלף. הם לוקחים זריקות לא טובות כשיש עוד הרבה זמן על השעון. הפעם דאלאס עשתה עבודה טובה יותר למנוע מהם להגיע לצבע כך שגם להם מגיע קרדיט.
רק 11 אסיסטים לאוקלהומה, מבלי לבדוק אני מניח שזה season low. הם פשוט לא זזו מספיק בהתקפה, בנו על כך שהאחוזים של דוראנט יתיישרו אבל לא עשו מספיק כדי לעזור לו ליישר אותם.
דוראנט באחד המשחקים הגרועים בקריירה. ריבאונד ההתקפה הצליח להשאיר את אוקלהומה במשחק ובמרחק של 0.1 שניות מניצחון.
שאפו לדאלאס שגנבו משחק. אין לי הרבה מחמאות על איך שהקבוצה הזאת נראית אבל הם חילצו ניצחון בעזרת משחק חכם וכמה מהלכים טובים בסיום.
אוקלהומה מפסידה בקלאץ' בפעם האלף אבל בניגוד לפעמים קודמות הם נראו בקלאץ' בהמשך ישיר לאיך שנראו רוב המשחק- כבדים ומתפשרים.
&nbsp
אני עדיין חושב שהסדרה תהיה חד צדדית ואוהב את ההימור הראשוני 4-1. לכל היותר 4-2 שכולל עוד בלואאוט או שניים בדרך.

למעלה