יום תמים

יום תמים

יום תמים חיכיתי לראות את הרופא המחליט לבית החולים הגעתי בשעה 10 בבוקר ,ותאמינו לי הרופא עבר קשה ,ראיין אנשים מועמדים לניתוח מ9 בבוקר עד כמעט 4 אחר הצהרים , קבל רצוף חולים לבדיקות ההמתנה שם יצרה שיחות בין הממתינים והמון צחוקים , לרגע לא הרגשתי שאני מחכה לבד , החברה היתה נעימה וזה הפיג את המתח ואחריו הלכתי לראות את המרדים ,שבדק את החולים מבחינת ההרדמה הכללית ככה התור עבר ממקום למקום , כמעט אותם האנשים , אז המשיכו הצחוקים אני מאמינה שמועד הניתוחים יהיה קרוב עם הקבוצה הזו שפגשתי בה היום הכי מצחיק שהגעתי למחלקת הטרום ניתוחשל מח ההרדמה , קבלה אותי האחות ושמה לי לחמניה על הדלפק השעה היתה כבר 3 אחרי הצהריים , לא הבנתי מה זה למה מעניקים לי לחמניה לאכול אבל מסתבר שככה נהגו כלפי כל הבאים לרופא , רוב האנשים היו רעבים ואכלו את הכריך בתאבון ומשם שמתי את התיק במחלקה השארתי טלפון ויתקשרו אלי למועד של הניתוח מה שנקרא DONWT COLL US WE COLL YOU אלמלא זה היה מעייף , אז זה היה מצחיק הביתה הגעתי לקראת שעה 6 בערב בלי כוחות לטפס את המדרגות התפשטתי וככה כמו שאני נזרקתי על המיטה לישון מעט , מה שבטוח אני היום יותר רגועה גם מבלי שהתקבלה החלטה או תאריך מה שהוחלט שכרג שבנתיים ננסה לקדם את התור במחלקת נשים בכוונה לשלב את שני הניתוחים יחד ,כדי לחסוך את ההרדמה עבורי , פעם אחת משולבת במקום שתי פעמים להרדים אותי בגלל הסיכון בהרדמה עבורי ,גם לנשימה וגם ללב.

תודה נשמה

משתדלים לעשות את זה לכן שוקלים לבצע את הניתוחים הללו ואני רוצה להסב את תשומת לבכם לטיפול מונע להקפיד על ממוגרפיה גם אם הכל כשורה ללא הסקר לא היה זה גילוי מוקדם

maxima

New member
ניסיכה מאחלת לך שהכל יעבור בקלות והרבה בריאות

ben 911

New member
נסיכה שיהיה לך בהצלחה..רק בריאות ואושר. ../images/Emo13.gif

אם תצטרכי עזרה..אנחנו פה. בשביל זה יש חברים.

התמיכה שלכם בפורום

היא העזרה שאני צריכה עכשיו כדי להמשיך לחיות כמו כולם ולדאוג לעצמי לחיי יום יום , קצת בקשתי עזרה מאחי לעשות קניות מרוכזות ולפעמים נעזרת בשכנה הנחמדה שבאה לעזור לי לשטוף את הבית אבל תודה לכולם על המילים החמות , זה עוזר המון להפיג את הבדידות

../images/Emo24.gifבוקר טוב נסיכה..../images/Emo24.gif

אני קוראת אותך הבוקר ופשוט מעריצה את עוזר רוחך..איך שאת למרות החולי שפקד אותך יש בך את הכוחות להתבונן להבין ואפילו לקחת מצבים לא קלים בדרך כה חיובית...כאחת מהצד השני של המתרס אני נתקלת לא אחת למעשה כבר בשגרה במטופלים כועסים חסרי סבלנות ואני כל כך מבינה אותם אך לא תמיד יש בידי לפתור את בעייתם....כל הכבוד למחלקה הטרום ניתוחית שדאגה לכולם ...והכי הכי מספק לדעת שאולי לרגע אנשים רוטנים וכועסים ובצדק אבל עמוק הם מערכים את עבודת הצוות...ולך שיהיה לך הכח לעמוד ולקחת את מצבך בדרך אופטימית, קלה, ועם קריצת הומור....מכל הלב אני מעריצה אותך ושתחלימי הכי מהר שאפשר...יום נעים קל וקסום לך ולכל הפורום...
.

צלליתה

New member
בוקר טוב נסיכה

הרבה בריאות שיהיה לך והצלחה בארגון כל הענינים הבריאותיים על הצד הטוב ביותר.

PINOKY1

New member
נסיכונת, עם כל מה שאת עוברת

כשקוראים את מה שאת אומרת, שואבים ממך כוח - ועל זה תבורכי!!!!!!!!!!!!! והמון המון המון בריאות!

למעלה