יום ש ח ו ר

עיניים

New member
יום ש ח ו ר ../images/Emo107.gif ../images/Emo7.gif

הכלב האהוב שלנו ,,,,, א י נ נ ו . נותח הבוקר בהרדמה מלאה ובהצלחה אצל הווטרינר. התעורר מההרדמה בדרך הכי טובה שיש,,, כל כך טובה, שכאשר באנו לקחתו, היה כל כך עירני, עד כדי שהפך להיפר אקטיבי, ובנוסף לפחד שהיה שרוי בו מהקליניקה של הווטרינר - קיבל התקפת אמוק, וברח לנו בין הידיים,,, הוא דהר החוצה, דהר על הכבישים, בצמתים, בין מכוניות, ובתי רצה אחריו,,, היא איבדה אותו בשלב מסויים. כוחה לא עמד במאמץ הריצה,,, חיפשנוהו במשך שעתיים, ואז,,,, הגיע הטלפון מבתי השניה, שחזרה על עיקבותיה מנסיעה מתוכננת צפונה, כאשר שמעה על היעלמו,,, בדרכה הביתה, על כביש החוף, ראתה אותו מוטל באמצע האוטוסטראדה, והמכוניות עוברות עליו, בלי רחמים,,, זהו. הלב כואב. הדמעות לא פסקו לזרום. והוא, שהיה כחלק מאיתנו, נקבר באחר הצהריים של שישי,,, עשה לנו בלב חור ביום כזה שחור,,,
שלנו
הנוסע השמיני, היית מאמין שזה יקרה? הרי רק אתמול בשעות הקטנות של הלילה, דיברנו עליו,,, עצוב פה עכשיו. עצוב פה לכולנו. הוא היה חלק מאיתנו,,, סליחה שנתקעתי לכם פה עם ההודעה הזאת, אבל הייתי חייבת,,, בעיקר בגלל השיחה שלי עם נוסע אתמול בלילה...

כשאיש מת יש מילות תנחומים

מקובלות, שלא תדעו עוד צער ,ואיתך בצערך, ומשתתפים בצערכם ויש הספדים וזכרונות והמון מילים להזכיר את האיש. אבל שכלב מת- מה אומרים? ואני מכירה מהבטן את התחושה הזו של אובדן חיים של כלב. כמה שאוהבים אותו, והוא ממש חלק של המשפחה ואז- איננו . כשאני מנסה להסביר לפעמים לאבא שלי שהכלב שלנו הוא חלק מהמשפחה המורחבת הוא לא ממש מבין ואומר ,אבל הוא רק כלב!!! ואני אומרת לו- הוא לא רק כלב הוא הכלב!! שלנו. איתך בצערך.

שקדי

New member
משתתף בצערכם.......................

כאבא גאה לשלוש כלבות קטנות שהן בנות משפחה לכל דבר אפילו מוסיפים את שמן בשמות המאחלים בכרטיסי הברכה וכאב שכול לכלב דוברמן שנדרס לפני שנים אני מרגיש ומבין את כאבכם אגב אם יש תמונות של המנוח שאת מוכנה לחלוק איתנו אני מעונין לראות שבת שלום ......למרות הכל

אוי עיניים ../images/Emo7.gif

כמה כמה עצוב. צר לי בצערך הררגשה נוראית אני יודעת. לפני שנה וחצי, ביום העצמאות, ברחה לנו הכלבה פחדה מהזיקוקין. כנראה עם השנים שמיעתה נחלשה והיא נבהלה מאד מהרעש החזק. חמש יממות רצתי, בימים ובלילות, כאן על ההרים שמה מודעות עם התמונה שלה מחפשת בשבילים צועקת את שמה בשדות המשפחה שלי חשבה שירדתי מדעתי דווקא אני הכי פחות קשורה אליה, כך חשבתי אבל כשנעלמה לא יכולתי לישון מצאנו אותה אחרי חמישה ימים ילד ראה את המודעה במקום שהייתי בטוחה שיורידו אותה מייד לאחר תלייתה נסענו לשם. היא גססה. ננשכה ואולי גם נדרסה לא יכלה לקום אלינו לקחתי אותה על הידיים לא הפסקתי לבכות הילדים שלי, שלא ראו את אמא שלהם בוכה אף פעם נכנסו ללחץ רצתי איתה ימים לוטרינר לבדיקות חוזרות הטיפול הצליח והיא חזרה לאיתנה אלא שהיא כל כך זקנה שברור שהיא לא תשאר איתנו עוד הרבה זמן לא רוצה לחשוב מה יהיה כשהיא תלך לה לגן העדן של הכלבים צר לי בצערכם

11a2

New member
כמה שאני מכיר יותר אנשים,

ככה אני אוהב יותר בעלי חיים, אם אני לא טועה,ניטשה כתב את זה.

עיניים

New member
ממש לא, פנטזיה

ניטשה, האיש החכם הזה, רק העצים את תכונות הכלב, לעומת תכונותיהם של אנשים לא מעטים,,, ראי מה כתבה מגי,,,,

אולי לא הסברתי היטב, ואולי אני

סתם טועה הפירוש שאני נתתי שהוא יעדיף בעלי חיים או את הקשר של בעלי חיים, שהוא השרדותי על פני הרבה אנשים פירוש זה אינו מחמיא ביותר למין האנושי ויודעת שהוא חכם

שקדי

New member
בלי....ואולי דוקא עם קשר...........

אני ניגש ללוח המודעות בחדר האוכל ונתקל במודעה פרס כספי שלחמשת אלפים שקליוענק למי שיחזיר לבעליו כלב בוקסר לבן העונה לשם שוקי ומצורפת תמונה של שוקי.....ואכן כלב בוקסר לבן גדול ויפה ומספרי טלפון כמובן ובעיני רוחי וליבי אני כבר רואה את הבעלים החרדים מסתובבים ביאוש בכל הארץ ושנתם נודדת בלילות והכל בגלל כלב???????? לא.....בגלל בן משפחה נעדר אגב מי שיתקל בשוקי נא להודיע לי ומסור לו את הטלפונים שמשפחה שלמה ממתינה לצלצולם

עיניים

New member
לבי איתם

אני התרוצצתי רק שעתיים אתמול, ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו בתי לא היתה במקרה על כביש החוף, ולא היתה רואה אותו שם במו עיניה מוטל על הכביש,,, ימים, שבועות, חודשים ואולי אף שנים, היינו מחכים לו יום יום שיחזור,,,, לבי עם המשפחה של הבוקסר. שבת לך, שקדי נשמה של זהב.

magy

New member
למי שאין בעל חיים , לפחות אחד

בבית (יש לי ארבעה על המיטה).....לא יבין זאת... ואיזה מוות אכזרי......... האם לא כדאי דחוף, להביא כלב חדש.....כדי להקל על הכאב? איך אפשר בלעדיהם בבית???????. כשהחתולות שלי נותחו, (עיקור) ישנתי על ידם , על הרצפה...מספר ימים... לא זזתי מהבית, לא אכלתי...... רק השגחתי עליהן...שתתאוששנה מהניתוח. עם אנטיביוטיקה , ומים שהוזלפו לפה , במזרק.... כי הפסיקו לאכול. כאב גדול..........אך זר, לא יבין זאת..........

עיניים יקרה, מה אגיד...

...אני קברתי שני כלבים יקרים לי... האחד, Fox Terier מעורב, בגיל 10 , אחרי שמת עקב תשוקה לכלבה שכנה, קיבל התקף לב...הייתי חייל...חזרתי הביתה והוא איננו, ליווה אותי מגיל 12... אבי קבר אותו בפרדס בקצה פ"ת... השני, דוברמן מעורב, אחרי 7 שנים, קיבל קריז קטן, נשך את בתי הבכירה, הייתה בת שנתיים בערך...קינאתו בערה בו בגלל הילדה... כלב כזה לא מגדלים יותר, אפילו שהושקעו בו שעות אילוף וכד´...הוטירינר המליץ ל: אפשרות ראשונה- הרדמה. אפשרות שניה - מסירה ליחידת הכלבים בצה"ל, הם רוצים לפעמים כאלה, בחרתי בשניה, הוטרינר איש מלואים ביחידה הזו, שלח אותי לשם... עבורי זה היה כמו מוות שלו...
נ.ב. אבל בכל זאת אומר, אל תכעסי עלי, אבל כלב זה כלב, למרות הכל... תתאוששי ומיד גור חדש...אהבה חדשה...מרפאת אהבה ישנה, בדוק... שבת שלום בכל זאת...

עיניים

New member
תמיד אמרתי

שמי שלא אוהב כלבים - לא יכול לאהוב בני אדם,,, (ואני לא מתכוונת לאלה הסובלים מטראומות מכלבים). אין ספק שחסרונו יורגש היטב. ואין ספק שנחפש לו מחליף. למזלי - אני גם מאמינה בגורל. זה לא קרה סתם! אני מאמינה שבזכות היעלמו - בתי לא נסעה צפונה,,, הוא רדף אחריה,,, וגרם לה לחזור,,, ולכם תודה. עין

עיניים, מה דעתך על הגזע ...

...רודזיאן ריטשבאק... Rodesian ReachBack, חושב שככה כותבים... זהו כלב צייד שפותח ברודזיה, הוא גבוה, חזק, אטלטי, עם פס שיער על הגב שגדל נגד הכיון, מדהים!!!... מזכיר פויינט, רק יותר רחב, בצבע חום בהיר...שימש לצייד אריות... או אולי האסקי סיבירי, כחול העיניים... או סמוייאד הלבן כמו שלג...

עיניים

New member
כלבים מדהימים,

אחד אחד, אבל, אני רוצה אחד כמוהו. טרייר מעורב בפודל, שחור, בינוי עד קטן, חכם, נבון, מבין כל מילה, אוהב, מתפנק, מפנק, בקיצור - כלב - שלא יודע שהוא כלב. כמו שון. ולחברה שלי יש האסקי סיבירי, עיניים כחולות כמו שמיים, גבוה, חטוב, אצילי, והיא קראה לו - פ י ל,,,,

magy

New member
RIDGEBACK

לחברה שלי יש אחד כזה......הגיע למימדים של גמל..... נשמה טובה.........אבל ענק............ עשיתי עליו מחקר.....עבורה..... לבן שלי.....יש .....ברח לי השם....."גולדן רטריוור, שמה "פרוקסי"........ככה זה אנשי מחשבים....... מצלם אותה....במצלמה.....בוידאו........כאילו הייתה בִתו.....

שקדי

New member
אני בכלל בעד..................

כלבים קטנים......יותר בעד כלבות יש לי שלוש קטנות שחורות כאלה.....אמא ושתי בנותיה בלי שום גזע ידוע....שתמיד נמצאות על הספות והכורסאות ותמיד אוהבות ורוצות תצומי.....וכייפיות בקיצור.....חלק בלתי נפרד מהבית

magy

New member
גם אצלי יש משפחה

זכר פלוס .....אמא ושתי בנותיה......שהבית שלהם....ולא שלי. גם כשהתגרשנו.......לא עלה על הדעת.....שנפריד בין החתולים.......

שקדי

New member
כשנדרס לנו כלב דוברמן...........

שנקרא אגב קיסר פחדתי לספר למשפחה כי זה היה בחדר אוכל שנפגשנו אבל שאלו אותי איפה קיסר ולא מצאתי שקר טוב אז סיפרתי והתחיל בכי נוראי באמצע חדר אוכל ואנשים לא הבינו חשבו שאולי קרה משהו נוראי לאחד הילדים זר לא יבין זאת......................

למעלה