יום שני

moshe present

New member
מזל טוב חמודית! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|../images/Emo213.gif

מקווה שהלך לך מצויין ושהיה יום כיפי כמה שאפשר...מקסימום..שבוע הבא חופש... תנצלי את זה.. :)

HeNoOsH

New member
חחח איזה חמודים :] תודה לכםם =]

היה דווקא יום נחמד..חח סתם בכיתי שבוע על זה שהיומולדת נהרסה לי.. בבצפר היה נחמד..המתכונת היתה בסדר..עשיתי הכל חוץ מ2 שאלות באנסין=8 נק' אההה שכחתי..חח מגישים אותי לבגרות על 93 באנגלית..=] בערב חגגו לי בקטנה המשפחה המצומצמת..מתנות מתנות מתנות :] אחר כך הלכתי עם החברות הקרובות לארומה, הכרתי את חבר של חברה שלי סוף סוף ועוד כמה קפצו להגיד מזל טוב..היה נחמדד ביותר.. עכשיו חזרתי ואני עפה למיטה עוד מעט..מחר צריך להתחיל ללמוד להיסטוריה.. תודה :]

RayoDeLuz

New member
מזל טוווב:)

גם לחברה ישראלית פה בקנדה יש מומלדת היום.. והיא בת 17..
המון המון מזל טוב לך!!

Black Balloon

New member
../images/Emo10.gif

הייתה לי מתכונת והיא הלכה כ"כ גרוע. אף פעם לא היה לי ככה :( עשיתי חצי סעיף פה וחצי שם וזהו. איף. 100% נכשלתי. אני לא מקבלת יותר מ20. בע אני מקווה שיהיה מגן חוזר (לא שזה יעזור לי. אני ומתמטיקה לא מסתדרים בכלל :$ אבל עדיין)... אה וגם המחנכת שלי באה היום להגיד היי וזה (היא בחופשת לידה), היה כ"כ נחמד לראות אותה ^^ שהיא נכנסה כולם היו כזה בשוק
:| וזה היה משעשע. P: אמממ וגם לא קיבלתי עדיין הזמנה. פיכס. אוף. אני מטומטמת. זאתי גם כן "בואי נלך נו" "למה את מחכה" בלה בלה בלה. נאמ. אני אבקש מחר או משו. ובד"כ טבעי. אולי קצת שחור בעיניים פה ושם, קצת זה וזה. אבל טבעי, שיהיה
יותר מידי איפור זה
. חפרתי :{

שלי../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

אם כן...תודה
(....כאילו שאני המצאתי אותו....חחח.....)

תראי איך אני שר לך,איך אני נקרע

תראי איך אני שר לך,שירים מהמגירה לעוף אל השמים לגעת בחיים, ניפול אל תוך המים קצף וגלים...."
לקחתי לעצמי יום חופש מבי"ס בשביל ללמוד למתכונת באזרחות. מקווה שאני אספיק
מממ...עכשיו אני בהפסקת ארוחת בוקר
אז באתי לביקור קצר [אעעעלק] למחשב.[: מממ אין תוכניות להיום,חוץ מללמוד לאזרחות
יום טוב!

למה אני תמיד שוכחת לענות על השאלות../images/Emo122.gif

מממ...בעיקרון,אני לא מתה על הלוק "קמתי בבוקר ושמתי על עצמי 1/2 טון מייק אפ 1/2 טון סומק ו 2/3 ליפגלוס." אני בעצמי בכלל לא משתמשת בכל השטויות האלו. רק בעיניים עיפרון,אייליינר ומסקרה שחורים. אם זה לא פלסטי ומכוער אז בכיייף[: מממ כן. זהו.

למה תמיד

אנשים מצטטים את השורות האלה מ"השיר מהגן" למרות שהבתים עצמם, הם אלה שגאונים בשיר

Blue Aura

New member
Never Again Will I Love U../images/Emo189.gif

4 שעות מתמ'. חזרתי הביתה, אכלתי פיתה עם חומוס, בניגובים.
עוד מעט [?] אמשיך את הסיכום בביולוגיה ואתכונן למת'. נראה. ><"
שאלה יומית:
איפור או טבעי?
אני שמה תמיד עיפרון שחור ולפעמים עם זה מסקרה אבל לא בצורה מוגזמת כי לי יש פנים מן עגולות כאלו אז אני אראה כמו בבובה אם אני אשים יותר מדי. גם זה לא יפה.S: ואני לא צריכה סומק, יש לי טבעי.

Keren I6

New member
עוד יותר מיותר חלף לו../images/Emo141.gif

בזמן האחרון,אין בכלל סיבה ללכת לבית ספר. אפשר להבריז פה ושם,וללמוד רק למתכונות ולבגרויות
מי זה הקטן האהוב שלך? אה,ו.. לשאלה היומית- אין לי בכלל ספק שטבעי
ולא בגלל שזה מכוער להתאפר[חס וחלילה,זה מדהים!],אלא בגלל שאני באופן אישי מעדיפה להראות איך שאני ולא להסתובב בבית הספר כמו דוגמנית עם טונות של איפור בעיניים. אני מכירה בנות שקמות בבוקר וצוללות אל תוך האיפור שלהן,ואז כשהן מגיעות לבית ספר,הן נראות כאילו הרגע חזרו ממינימום חתונה של בריטני. זה יפה להתאפר,אבל אני אף פעם לא מתאפרת, וגם אם אני אתאפר,אני אדאג שאני עדיין אראה לא מלאכותית יותר מידי,ואני אדאג שזה יהיה עדין ובטעם טוב

Keren I6

New member
נכון../images/Emo9.gif

לא אמרתי שזה שחור או לבן. אני חושבת שזה נחמד,אבל אצלי זה עניין של הרגל לא להתאפר

linoy7

New member
אני לא מאמינה שזה מאחוריי!!!!!!!!../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

דמאט! שעתיים וחצי! הלך לי התחת!
וכמובן, לא עניתי על 4 שאלות
שכל אחת מהן שווה 8 נק'
בעע=/ נו, מה אני אגיד.. העיקר שזה עבר!!
ודיברתי עם המורה לאנגלית.. בסוף אני עושה שאלון C והיא מגישה אותי על 100
ואם בחופש אני אקרא הרבה ספרי אנגלית וארגיש שאני מוכנה לעשות את E ו-F, אני אעשה וזה ייחשב לי 5 יחידות

למעלה