יום שני

Simply Blonde

New member
יום שני

אין יל מושגגגגגגגגגג מה אני עשוה כאן בשעה כזו אבל בטח זה המחשבות שלא נותנות לי לישון. המ טוב. יום שני פאק עוד יומיים הקטן האהוב שלי בן שנתיים
איך כבר עברו שנתיים?! איך?!
הממממממממממממ שאלה יומית איפור או טבעי? MAC=LOVE
הא שיר וגל שתקו

linoy7

New member
מתכונת בתנ"ך. לא בא לי:S../images/Emo41.gif

לכל מי שיש היום מתכונת בתנ"ך/מתמטיקה/כל דבר אחר..
שיהיה בהצלחה!
והשאלה היומית- כעיקרון טבעי
אבל אם זה איפור נורמלי ולא ומכוער אז כן

HeNoOsH

New member
יש לי יום הולדת =] + מתכונת בתנ"ך =\

אחלה מתנה אה ? יאללה עוד 3 שעות אני מסיימת עם זה :] לא תיכננתי כלום להיום בשביל לחגוג..=\ חברה שלי אמרה שהיא רוצה שנלך לים אז נראה...למרות שצריך ללמוד למתכונת בהיסטוריה.. עפתי..בהצלחה לכל מי שיש לו מתכונת היום :]

Wild Eye Joker

New member
ככה אומרים?../images/Emo2.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

יומולדת שמח
למרות המתכונת! בטוחה שתצליחי לחגוג כמו שצריך אחריה..

באתי לפתוח לך עכשיו הודעה חחח

כי אני וגלי מקבלות מסר כשיש למישהו פה מהפורום יומולדתX: בכל אופן,שיהיה לך מלא בהצלחה ויומולדת שמח

Keren I6

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo171.gif../images/Emo77.gif

ותחגגי,יומולדת יש רק פעם אחת בשנה
אם יש מתכונת,זה לא אומר שאין יומולדת. המון מזל טוב, מאחלת לך רק טוב,והמון בהצלחה

linoy7

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

בהצלחה!

dark dumb

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo85.gif

לא נורא.. יש דברים יותר גרועים ליומולדת... (השנה, למשל, חברה שלי התאשפזה בידיוק ביומולדת שלי... הרבה יותר גרוע ממתכונת, תאמין לי...) אז שתהיה לך אחלה של יומולדת, המון מזל טוב

dark dumb

New member
חחחח האמת אני ידעתי את זה... ../images/Emo85.gif

אבל כולם אומרים את זה ככה אז נדבקתי... חחח חחח כבר מזמן עלתה בי השאלה, אם כולם אומרים את זה כנקבה, למה אומרים "יום הולדת שמח" ולא "שמחה", וגם מתייחסים למילה "יום" חחח טוב חפרתי... חחח שמישו יעצור אותי...

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo210.gif

Efrat K

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

לי עשו הפתעה והקדימו לי קצת את היום הולדת,קנו לי פלאפון.

למעלה