יום שני

L i O r K u S h

New member
משתתפת בצערך../images/Emo201.gif

תהיה חזק.. יהי זכרו ברוך

dcohn

New member
אני כל כך מבינה אותך, תהיה חזק../images/Emo201.gif

וזו לא בושה לבכות, זה משחרר...

noyy

New member
אוי ../images/Emo10.gif

אני מאוד מבינה אותך, גם לי נפטרה סבתא לא מזמן.. זה בהחלט קשה וכרגע אתה בטח הרוס, אבל לאט לאט תראה שתצא מזה, מבטיחה לך. אין לי מה להגיד יותר כי אני יודעת שמילים לא בדיוק יעזרו במצבים כאלה אבל.. אם אתה צריך משהו צור קשר. יהי זכרה ברוך

../images/Emo79.gifלהלהלהלה סופסוף יום שני כיףף

שעתיים גמרא
- היא החליטה לתת לנו גמרא פתוחה בבגרותתת ווהו שעתיים מתמטיקה-
היה מבחן אדירררר ובכלל לא למדתי, קרה נס והיו 2 שאלות הסתברות. מצפה ל85-90
שעתיים חלוןןן
- מי מלכה ועזבה ביולוגיה מיייייייי שעתיים אנגלית
- בלעבלעבלע אני לא זוכרת מה היה בכלל שעה מתמטיקה-
התלהבה קצת. עד אחרי פסח 3 מבחנים בכל מיקודית ובלי בחירה, את כל השאלות. שעתיים גמרא
- סתם חפירות
לא טעיתם, יש לי בימי שני 4 שעות גמרא ו3 שעות מתמטיקה. וגומרים בשש. זה סוג של נסיון התנקשות בשכבה שלנו.
אחרי זה כמו מפגרת חיכיתי 50 דקות בתחנה מרכזית לאוטובוס ואז נזכרתי שבכלל אין אוטובוס, אז עליתי על אוטובוס חצי דרך ואז היה לי טרמפ שווה וקיבלתי שם מלא ענבים (ידעתם בכלל שיש ענבים כבר? זה מגניב. אבל הם דוחים) אה אוף וקניתי עגילים חישוקים שאני מזה אוהבת אבל אני נראית איתם ממש פרחה
. מה עושים?

TauberiT

New member
חה,

מצאתי היום ליד בצפר עגיל חישוק ממש ענק. בטח של איזה פרחה יודניקית מהבצפר שלי
בכל מקרה, לא כל אחת נראית פרחה עם עגילי חישוק, אם הם לא גדולים מידי הם דווקא יכולים להיראות טוב. ואם את אוהבת, אז שימי, מה אכפת לך

אבל למהההה../images/Emo7.gif

נכון המשחק הזה שיש במקומות כאלה של משחקי וידיאו עם אסימונים, שיש כזה 5-6 חורים וחפרפרת וצריך לדפוק לה פטיש בראש כל פעם שהיא יוצאת, לא משנה מאיזה חור זה? אז זאת עובדה מוכחת שהחיים כאלה. בשבת הכלבה שלי (להלן: פסטה) לא אכלה כלום יממה למרות שהיה לה אוכל, ואז הבאנו לה מהביסקוויטים האלה של הכלבים והיא הכניסה לפה והוציאה, ואחרי כמה זמן נתנו לה עוף והיא אכלה אותו (אם כי לא התנפלה עליו כהרגלה). ועכשיו אמא באה לצאת איתה לטיול ובד"כ כשמחליפים לה את הרצועה של הגינה לרצועה של הטיול היא מזה מתלהבת ומושכת את מי שמחזיק אותה ממש חזק לכיוון הרחוב וכמעט מפילה אותו במדרגות, ועכשיו היא פשוט סתם בקושי מצליחה ללכת. והיא לא נובחת כבר או מייללת או כל דבר אחר שמצופה מכלבים לעשות. סעמק שלא תמות. אני לא מרשה. אוףףףףף

למעלה