יום שני

יום כיף [:

שעה אנגלית- היא הסבירה לי משהו על הפרוג'קט וסיימנו פאסיב שעתיים הפקה- היתה אזעקה, אז שעה ראשונה הפסדנו [פאק איזה רעש היה מהאזעקה הזאת...] שעה שנייה סרט,שהיה לי חשק למות מטיל באותה שנייה. [אפוקליפסה עכשיו,גרסת הבמאי למי שמתעניין] שעתיים מתמטיקה- חביב שעה הפקה- סיימנו את הסרט

TauberiT

New member
אני חתיכת ילדה עצלנית../images/Emo3.gif

בבוקר שעתיים היסטוריה- ראינו סרט ממש יפה על ששת הימים. אני כל כך אוהבת את התקופה הזאת. אם הייתי צריכה לבחור תקופה לחיות בה, הייתי רוצה לחיות בזמן של ההכרזה על הקמת המדינה ולהשתתף במלחמת העצמאות וששת הימים. אח"כ היה תרגיל, כי רצו לעשות חזרה לתרגיל הארצי של מחר... [הפסדנו ספרות, וישבנו במעבדה של וידאו-ארט, אז היה כיף...ערכתי קצת את התרגיל שלי] אנגלית, אזרחות, ואז מועצת תלמידים במקום תנך, והמשיך עוד עד 3 וחצי. אנחנו עושים איזה פעילות למען פליטי דרפור, דווקא ממש מעניין. ואז הייתי עצלנית, ובמקום להתחיל ללמוד למועד ב' בהיסטוריה, ראיתי המון פרקים של פלקון ביץ' בויאודי. אני כזאת מושפלת... הלכתי להכין עוגה למחר.

שרון710

New member
ווא, פלקון ביץ'!!!!!11

חחח תמיד רואים את זה במקום ללמוד למבחנים!

L i O r K u S h

New member
עוד יום ארוך...../images/Emo189.gif

ביצפר- התחלנו שעה שלישית שעה ביולוגיה-משעמם רצח שעתיים מתמט'-מזל שיש הפסקה באמצע... שעתיים צרפתית- מורה אהבלה די לפתור את התרגילים בעצמך..את רוצה אני יכולה ללכת תעשי לבד. הגעתי הביתה, אכלתי, נסענו עם אנה להיפגש עם חברה אצל חבר שלה, ואז הלכנו לקניון. הסתובבנו מלא- מסתבר שקשה למצוא בוקסר לבן ומידה L וזול... אכלנו מנצ'יסססס
עכשיו ש.ב במתמט'..אושר
ויש פה זבוב ענק במיוחד שמחרפן לי ת'שכל

חזרותחזרותחזרות../images/Emo110.gif

בבוקר עשיתי מועד ב' במדעי החברה מ9-1 היה חזרות לערב מגמה. שעתיים מתמטיקה [ כי בכל זאת יש מבחן ביום שישי..:\] אחכ שוב חזרות עם אירית.. ואז הביתה [יאיי לסיים ב3 ולא ב4 וחצי:]] ב20 ל5 היה לי רופא ואחכ ישבצ בסולומון, חזרתי הביתה ונסעתי עם אמא ואחותי לישפרו וקניתי בושם ושפתון

למעלה