יום שני

Anni Lupu

New member
יום שני

כי ראיתי שעוד לא פתחו... התשחררתי שעה חמישית, ישב"צ בארבע, שיעור פרטי בצרפתית... מצטערת אם אני לא אהיה פה בימים הקרובים,יש לי בעיות במחשב ואחותי הקטנה פשוט לא נותנת לי להיכנס דרך שלה.

מישהו גדול שם ישמור עלי שלא אפול

באתי בתשע וחצי בערך והיועצת הייתה עסוקה אז לא הפרעתי לה
חיכיתי טיפה והגיעה חברה שלי, ישבנו למטה ודיברנו. חמש דקות לפני שהתחילה ההפסקה הלכתי ליועצת ודיברתי איתה על משהו, צריך לדבר גם מחר
שעתיים מתמטיקה נחמדות, היא חילקה את המבחנים וקיבלתי 82
נראה מה יהיה עם המועד ב'...היא אמרה שהיא תיקח את הציון היותר גבוה. שעה ספרות- המורה רצתה לעשות בוחן, בהתחלה אמרנו לה שלא והיא נתנה לנו שתי אופציות, הרוב בחר באופציה השניה אבל היא בכל זאת הלכה על הראשונה בטענה שלה היה הרוב (מסתבר שהיא לא יודעת חשבון פשוט). אז כנראה שאני לא אעשה את הבוחן מחר, כי פשוט אין לי זמן ללמוד היום...ואני גם אמרתי לה את זה. הייתה אמורה להיות שעה ספורט, אבל שכנענו את המורה שתשחרר אותנו כי היינו ממש מעט. בית, אוכל, שיעורים במתמטיקה, לעזור לאחותי בעבודת שורשים שלה, לנסות למצוא זמן להתכונן לבוחן בספרות, להמשיך את הפרויקט. אני כ"כ רוצה לישון...

שרון710

New member
אני שונאת את הכל../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יום חרא. כ"כ. הייתי אמורה להישאר עד 5 בבצפר, ובסוף הלכתי ב3. אוף, אני דפוקה.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif הגעתי ב11:20 ל4 שעות ../images/Emo13.gif

שעתיים ספרות ושעתיים [לא מלאות] קומפוזיציה
איך הן איכזבו אותי..ושכבר חשבתי שהכל בסדר.

זונע

New member
בגרות בע"פ באנגלית

נכנסתי באיחור של שעה וחצי כי היה עיכוב:S ויצא שבכלל לא נכנסתי לאף שיעור היום. הלך די טוב, מקווה ל-95 לפחות אחרת זה מבאס.

B a m b o o k

New member
מבחן בתושב"ע

שעתיים של מת' שלא נגמרו בערב הופעה של שלומי שבן ודוד מנחם (שו?) במופע רוק-פיוט (נשמע מעניין) ומחר צו ראשון ובגללם אני מפסידה הופעה של הדג נחש
ומחר גם ג'רוזלם לעצרת לזכר 8 הנערים שנרצחו בפיגוע לפני חודש

prinsezayuli

New member
בחיים לא היה לי מבחן כל כך מפחיד.

מתכונת בפיסיקה..למדתי שישי שבת - לא מספיק, עדיין לא ידעתי כבידה ותנועה מעגלית. מגיע יום המבחן. אני כמובן מתעורר מאוחר... אני מאחר ב20 דקות. עוד לא מגיע הצלצול לתחילת השיעור השני, אני מסיים ראשון מגיש. 98. ואני אפילו מבואס מזה.

R o n 2 5 6

New member
איך? :|

לנו יש מתכונת עוד חודש
מה ההיגיון באמת לעשות מתכונת כבר עכשיו אם הבגרות בעוד חודשיים?(אצלנו בצרפתית אותו סיפור,מתכונת חודש וחצי לפני הבגרות..)

תמיר1991

New member
גור, שכחת להחליף ניק../images/Emo6.gif

זכרתי שקיבלת 98 בפיזיקה ופתאום חשבתי שהחלפת כינוי, אבל אז לא הבנתי ממתי אתה רואה מגרש ביתי, אז הנחתי שגנבת לאחותך תניק

יום מעולה

התחלתי שעה שנייה שעה שנייה- טקס יום השואה,נתנו לי להבריז מאנגליתתתתתת [: שעה שלישית רביעית- מתמטיקה,העולם יפה יותר שמבינים מתמטיקה. שעה חמישית-חלון שהיה יבש שעה שישית- תקשורת היא החזירה את המבחנים שעשינו אתמול [כאילו מה שהיא הספיקה לבדוק] 91 [: ההיתי בטוח 70 שעה ששית,שביעית נראלי גם שמינית- היסטוריה ראינו סרט על יום כיפור אחד העצובים

תפוזנע כתבתי וזה לא שלח =/

נסכם בנקודות *טקס יום השואה חזרות הפסדתי [עלאק] אנגלית *91 בתקשורת ההיתי בטוח ל70 *המורה שלנו הודיעה לנו שיש מצב למסע של לוחמים ומשהו של יד ושם הלוואי יהיה...

noyy

New member
חחח הזמנו פיצה במחשבים

שעתיים היסטוריה - איחרתי קצת.. היה שיעור מעניין על השואה שעתיים אנגלית - מיותר שעה ספורט - לא הבאתי תלבושת אז ישבתי בצד לשיחת בנות! הבטחתי למורה שאני מביאה לה ביום ראשון הבא חמין משבת
שעה היסטוריה - מתה על המקצוע הזה שעתיים מחשבים - כל אחד הביא 10 שקל (12 ילדים בסה"כ) והזמנו 3 פיצות משפחתיות, מתוכן דאגתי שפיצה אחת תהיה רק בולגרית (
), ו3 קולה. כולם מהר מאוד הבינו שזיתים זה פאסה ולקחו לי את המגש :( חזרתי הביתה ב4, הלכתי עם אבא לניו פארם כי היו מלאאא מבצעים וקניתי איזה 3 קרמים ובגלל ש2 מהם של גרנייה אז וקיבלתי עוד קרם במשהו כמו 15 שקל עם שפתון :O התגאתי בעצמי על החסכוניות שלי באותו הרגע. אבל דיי, אין יותר קניות עד שאני לא מסיימת הכל וזהווווו.. מחר מבחן במתמטיקה שאני בטוח נכשלת, אבל תכף אחזור על הכל. לשדר אופטימיות זה הכי חשוב ונתחיל גם לסכם היסטוריה (בי"ס מפגר#@%@%! משאיר לנו יומיים ללמוד טונה חומר, בפרנציפ אבל) מי שקרא מלך

סבא נפטר../images/Emo7.gif

קמתי בבוקר ואמא בא לחדר והודיע לי שסבא נפטר בכיתי קצת. הלכתי לבית ספר שעתיים היסטוריה-המורה יצאה עליי וכולי בעצבים ובדכאון רבתי איתה. הברזתי ללכת לראות הצגה של להקת צופי ת"א והלכתי הביתה נרדמתי. אמא התקשרה אמרה מתי לבוא לסבא נסעתי לשמה ומשמה הלכנו לבית עלמין הגעתי לשמה וניסתי לא לבכות בגלל אבא כדי להיות חזק בשבילו אז בכיתי בצד חזרנו הביתה אבא הלך לבית כנסת. עוד מעט יבואו לפה אנשים וזהו.

למעלה