יום שני

noyy

New member
יפיופה!

לכולם נתנו 70 בספורט בגלל השביתה. והכריחו אותן (את המורות) לתת ציונים, אז סיכמו בינהם שנותנים 70 לכל הבנות, אז לא להתרגש! ועד שחשבתי שקיבלתי ציון כמו מזל וחשתי מזה, היום המורה אמרה לי שהציון שלי נמוך אפילו יותר כי היא לא זוכרת פעם אחת שבאתי לשיעור כמו שצריך
אוי עצוב כמה שהתעודה שלי גרועה סחתיין אבל! גאה בך

noyy

New member
מי שם על זה אבל

זה כמו הציון בספרות. לא אומר כלום. בכלל, כל התעודה הזאת זה חארטה ויתנו לזה משקל ממש קטן במגנים, שזה מה שחשוב

kelly7i

New member
אמא, איזה תמונה יפה../images/Emo99.gif

97 בהסטוריה? את לא אנושית.=|

dcohn

New member
הלך טוב במבחן בתנך:]]]

צרפתית הלך לא משהו אבל אולי זה בגלל שלא למדתי (ושלא שמרו לנו מקום באיזור השוק
)

KeReN 0R

New member
אני כזאת מנותקת מהחיים שזה מצחיקXD

אחלה יום: התחלתי היום ב-10(כי העבירו לנו את שיעורי אנגלית) ויצאתי עם בגדים ממש דקים כי משום מה זה היה נראה לי יום יפה בחוץ. כשיצאתי בחוץ הייתה כזאת רוח ולא הבנתי מה נסגר עד שאמרו לי שהיום יהיה ממש קר יותר מאוחר
הגעתי לבית ספר וחיפשתי את ההקבצה שלי כי לא ידעתי איפה לומדים (כל פעם אנחנו לומדים בכיתה אחרת..או במעבדה). בסוף הגעתי למעבדה וראיתי שיש לנו מבחן בביולוגיה שלא ידעתי עליו כי אני כזאת מעופפת
משום מה זה הצחיק אותי ואת כל הכיתה שלי בערך
. דיברתי עם המורה ושאלתי אותו על מה המבחן ואם אני יכולה לצאת ולעבור על החומר כמה דקות ואז לחזור למבחן. הוא הסכים ומצאתי פינה לקרוא בה בזמן שמדברים לידי בפרסית
(אין שפה שלא מדברים אצלי בבית ספר...) אחר כך חזרתי לכיתה והלך לי ממש טוב במבחן
אני מקווה לקבל יותר ממה שקיבלתי במבחן האחרון
שגם אליו לא באתי הכי מוכנה - חח היום אמרתי למורה שאני פשוט טיפוס כזה שלא בא מוכן למבחנים
אחרי ביולוגיה אמרו לי שהתבטלו השיעורים שיש בהמשך היום אז הלכתי בשביל 3 שעות לבית ספר
ומבחן פתע

LadyFlame123

New member
בערב יש באולינג!

הממ היה היום מבחן בצרפתית.. עשינו אותו ביחד איזה 10 אנשים כשאני ספקית התשובות הראשית
היה מצחיק ושוק משו. בבוקר לקחו אותי ואת ליאורה משעה חופרת של אנגלית
הו יה! עכשיו יש עבודה חופרת בביו למחר. ונורא מתאים לי לישון
ובשמונה באולינג. אני גרועה ממש, אבל מה אכפת לי, זה כיף!

יוווו באולינג../images/Emo10.gif

כמה זמן כבר לא יצאנו לבאולינג... כל פעם שאנחנו יוצאים אנחנו כל כך נהנים, אבל אין לנו זמן... פעם אחרונה שהלכנו הייתה לפני חודש וחצי בערך....וניצחתי בפעמיים מתוך שלוש
תהני, באולינג זה אחד הדברים הכיפיים

sky darkens

New member
עברתי טסט פנימי. וויהי.

באמא שלי שעוד לא שמעתי על בן-אדם שלא עבר טסט פנימי. |: לפחות היה טסטר מצחיק. חוץ מזה היה אלחה יום, הבנתי במתמטיקה כבר שיעור שני ברצף, ועכשיו צריך להשלים מה שהסחרתי ואז ביום ראשון מבחן. אמ, עוד מעט ג'ואל בא לעשות איתי את העבודה באנגלית, ומחר עושים עבודה בביולוגיה, ויום אחרי זה מתכוננים לאנגלית, ואחרי אנגלית מתכוננים למתמטיקה. ואז יש רגיעה קטנה. ^^ שבוע ירוק לכולם.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חחח לא ../images/Emo13.gif

3 תיאוריות זה מספיק בשביל הרזומה, הבטחתי לעצמי שטסט ראשון אני עוברת [כולל הפנימי שהיה שטויות]

יאיי מזלטוב!:]../images/Emo110.gif

[בכל זאת, קוראים לזה טסט
] ישראל במקרה? חח הוא בוחן את כולם..

למעלה