יום שני

Anni Lupu

New member
יום מבאס ומשעמם שכזה.

אחד מהימים האלה שפשוט בא לך שיעברו כבר.... וגם מחר יהיה כזה. אני מתחילה לשנוא את הצופים.

המ.

שום דבר מעניין לא קורה. קיבלתי גיליון ציונים [שם אחר לתעודה] - ממוצע 91. ובלי ספרות - ממוצע 96 וחצי. חבל שחייבים ללמוד ספרות, אני כ"כ לא מסתדרת עם המקצוע הזה ;[

קהלת ספר פסימי להחריד.

And So castles Made Of Sand Slips Into The Sea Eventually. זה כל מה שיש לי לאמר. <אה,והידעתם?!לואיס קרול היה פדופיל חולני!>

gurke

New member
חחחחחח איזה דיליי XD

גיליתי שלואיס קרוב היה פדופיל בערך בכיתה ו', וזו הייתה אחת הטראומות ילדות שלי

מה,למדנו את זה בספרות מוגבל היום._.

פדופיל שצילם ילדות קטנות בתחפושות זנותיות,ואח"כ גם בעירום><"

Snow fairy

New member
?!

זה הכל שמועות! אני מאמינה שהוא בסדר, תקראו לי נאיבית, אבל אני חושבת שהוא רק אדם גאון שכתב ספר לילדה קטנה... הוא אהב ילדים, אבל לא בצורה שאתם אומרים:X

gurke

New member
זו הגזמה!

לא היה יותר מהתכתבות ואהבה מובלטת. הוא לא עד כדי כך פדופיל

לא רק באליס מדובר...

הוא צילם מלא ילדות קטנות,בתלבושות חושפניות ואח"כ גם בלעדיהן.הכל בהסכמת ההורים שלהן,במפתיע.זה היה קצת לפני תקופת פרויד,בגלל זה..

gurke

New member
הממ, אם יש לך לינק מוכיח זה יהיה נחמד

ולא דיברתי רק על אליס, קראתי הרבה על לואיס קרול, הוא הסופר האהוב עליי..ובשום מקום לא נאמר משהו על תמונות בעירום

gurke

New member
אוקי, מבקש את סליחתך

הוכחה טעותי. ובכל אופן, עדיין הסופר הטוב בהסטוריה של האנושות! (ראה חתימה
)

תמיר1991

New member
זה ספר מדהים, אבל בגאון יש שמץ של שיגעון../images/Emo8.gif

לצערנו, הנטיות המיניות שלו היו משוגעות קצת יתר על המידה...

Snow fairy

New member
אחחחח

שעתיים תיאטרון היה סביר כזה שעה אנגלית+שעה חלון ואמנות [99 במבחן בית
] ופירסמו את האוטובוסים של פולין. אני חושבת שאני מרוצה, פשוט כ-ל מי שבאוטובוס הייתי חברה שלו פעם או חברה שלו עכשיו ורציתי גם להכיר אנשים חדשים בשכבה וכאלה:X בקטנה, יהיה טוב בכל מקרה. ב4 ורבע שיעור פסנתר, וב6 משמרת בעבודה. אין לי כוווווווווווווווווווווווווווווווח איפשהו היום אני צריכה לסיים את הרישום באמנות ולעשות את הפרוג'קט באנגלית...

gurke

New member
אין לך מושג מי אלה? ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif

חבל..תקרא מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, דחוף.

למעלה