יום שני

hadarinke

New member
יום שני ../images/Emo42.gif

אז איך הולך? יש לכם חופשת בגרות? מתי הבגרות הקרובה? בא לכם כבר חופש? איזה תוכניות יש לכם לחופש? מה אתם חושבים על כל סוגית הספינות של הטורקים?

How I Disappear

New member
סטופ ../images/Emo33.gif מי .. ../images/Emo6.gif

אז איך הולך?
יש לכם חופשת בגרות? כן .. מתי הבגרות הקרובה? במדעי המחשב, ביום רביעי בא לכם כבר חופש? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה תוכניות יש לכם לחופש?לעבוד, להרוויח כבר כסףףףףףףףףףףף !!! מה אתם חושבים על כל סוגית הספינות של הטורקים? מעניין לי ת'תחת

Crazy Lala

New member
לא הכי קשור אבל יש לי שאלה בקשר לצו ראשון

(פור דה רקורק, הצו שלי בעוד שבועיים) את השאלון הרפואי אפשר להביא ביום עצמו נכון? כי משום מה הבנתי לא נכון...חשבתי שצריך לשלוח שבועיים לפני הצו עצמו אבל מסתבר שצריך לשלוח עד שבועיים מהיום שמקבלים את הצו בדואר
(המורה להבנת הנקרא הייתה רוצחת אותי קצת, אבל אם לומר את האמת לא כל כך טרחתי לקרוא את המכתב פשוט ראיתי 14 יום והאפשרות שלי נראתה לי יותר הגיונית חח) ולא בא לי להגיע לצו ולגלות שהשאלון לא הגיע ואז סתם יזמנו אותי עוד פעם קיצר אפשר להביא ביום עצמו? יעשו לי נונונו או משהו?

Ditz 93

New member
שלום שלום[:

עוד יום אדיר בבצפר XD חוץ מזה שלא ישנתי בכלל הלילה. באתי בשמונה, וזה היה מין יום כזה של חזרה על המעבדות חקר בפיסיקה לקראת הבגרות המעשית שבוע הבא. אז הברזתי מספורט בשביל לעשות את זה עוד שעה XDD וסיימתי ב-12, ודיברתי עם המורה והוא אמר שאם אני בסדר עם החומר אז אני יכולה ללכת.
ואז הלכתי להתנחל בחדר עריכה של מגמת קולנוע עם חברות שלי. XD אז איך הולך? *אנחה* טוב, תודה יש לכם חופשת בגרות? אממ... יש לי שבוע הבא יום אחד בגלל הבגרות מעבדה בפיסיקה? ^^ מתי הבגרות הקרובה? בגרות מעבדה בפיסיקה ב-7, בגרות בספרות ב-10. בא לכם כבר חופש? לעעעעע בכלל לא. נו, ברור
איזה תוכניות יש לכם לחופש? לישון *-* ואממ לעשות מישו מסוים D: מה אתם חושבים על כל סוגית הספינות של הטורקים? זה הלחיץ אותי XD בגלל שידיד שלי ממש טוב (...) מגויס בקרוב ליחידה צבאית שהייתה פעילה בזה, ואני מפחדת עליו

Ditz 93

New member
אני בכיתת מופ"ת

כלומר, עשיתי שנה שעברה מכניקה (בהתחלה כתבתי אתמול XDD) והשנה אני עושה קרינה וחומר וחשמל ומגנטיות. ומעבדות =.=

Crazy Lala

New member
אז את מסיימת פיז השנה?

אחח הקנאה
מכניקה עושה לי ת'מוות, ועוד המורה חופר שזה ה"השאלון הקל" לא ברור לי בהשפעת מה הייתי כשבחרתי בפיזיקה

Ditz 93

New member
מכניקה זה אכן השאלון הקל...

אבל (!) אני נכשלתי כל שנה שעברה, והשנה רוב הציונים שלי מעל 80... אז כאילו, אמנם החומר יותר קשה, אבל אני התחברתי אליו יותר. חוץ מהמעבדות. המעבדות זה השטן -.-

PerfectSP

New member
חחח איזה ימים סטלנים ../images/Emo190.gif

אז איך הולך? סבבה
יש לכם חופשת בגרות? לא איזה... סיימתי 3, נשארו עוד שתיים עוד שבועיים! מתי הבגרות הקרובה? 17.6 בלשון חחח בא לכם כבר חופש? כן!!!!!!!!!!!!! יש לי עוד מאמר סיום ועבודה בתנ"ך ואני חופשייה לשבוע!@ D: איזה תוכניות יש לכם לחופש? המון
וכמובן חשוב לציין את ההופעה של 30 שניות שתעשה את החופש
מה אתם חושבים על כל סוגית הספינות של הטורקים? כוסאמא שלהם.

PerfectSP

New member
אה כן,ופיתחתי תכונה חדשה, ../images/Emo190.gif

לזהות שעות חופשיות! כי ביום רביעי רציתי להבריז והברזתי מ4 שעות - ואז גיליתי שהן התבטלו! ז"א שלא ירדו לי אפילו חיסורים! XD והיום החלטתי להבריז מ5 שעות ראשונות והן כולןןן התבטלו!@#$%^ חחחחחח יש לי כישרון נדיר
אני מבריזה ואפילו לא כותבים לי חיסור D:

Ditz 93

New member
גמאני רכשתי את הכישרון הזה בשבוע האחרון ../images/Emo3.gif

אני נושא../images/Emo60.gif

אז איך הולך? משתפר
יש לכם חופשת בגרות? כן, מחר ומחרתיים מתי הבגרות הקרובה? בכימיה בחמישי >< בא לכם כבר חופש? כן, די איזה תוכניות יש לכם לחופש? השלמת שעות שינה, פירנצה, צרפת, ג'אז במתא"ן
מה אתם חושבים על כל סוגית הספינות של הטורקים? מקסים זה לא >< היה היום מגן בהיסטוריה. ואני עדיין בחיים. יש מישהו שהיה לו כוח ללמוד את היהודי תוניסיה המעפן הזה? ראיתי 7 עמודים בכתב קטן ונסתי על נפשי...

PerfectSP

New member
בתור תוניסאית אני מרגישה גאווה../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אבל היי!@$ הם היו חלק מהשואה, וסבים שלי היו במחנות עבודה וזה

כן, רק למה תוניסיה כן../images/Emo60.gif

ופולין, צרפת, הונגריה, הולנד, מצרים, הוואי, בנגלדש - לא? מה כ"כ קריטי שנלמד דווקא את תוניסיה ><"

PerfectSP

New member
כי היא נציגת צפון אפריקה? ../images/Emo190.gif

ולגבי מצרים לא שמעתי אפעם אז אין לי נתוני השוואה לגבי זה. לגבי מדינות אירופה הבהרתי למה, הוואי בנגלדש ומצרים? אין לי מה להגיב כי בחיים לא שמעתי על זה

PerfectSP

New member
אז לא היה שם משהו אם כך ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני אומרת לך מידיעה אישית שתוניסיה הייתה חלק מהשואה,ולמיטב ידיעתי גרמניה עוד לא הספיקה להיכנס לקולוניות נוספות אחרות. לכן היא משמת כדוגמא להתפשטותם של הגרמנים גם מעבר לאירופה.

SharpDarts

New member
וואל, אחרי שבכיתה י' למדנו(טוב, אני)

על מצב המים בבגדד זה באמת באמת מפתיע אותך שמלמדים על תוניסיה?

למעלה