יום שני של פלייאוף

fatnoam

Active member
מסכים לגבי ג׳ונסון

אני לא חושב שבהרכבים שקליבלנד שיחקו יש מקום לשחק גם עם מוריס וגם עם האריס כל כך הרבה זמן. אף אחד מהם לא שומר טוב על לברון / לאב.
&nbsp
דראמונד צריך להיות הרבה יותר פעיל ליד הסלים לדעתי. וקצת לקצץ את לברון / קיירי כשהם חודרים לסל.

rapgamer4ever

New member
קליבלנד משחקת בהתאם לרמה של היריבות

כשהיריבה פח קליבלנד מתאימה את עצמה לרמה ועושה שטויות. אתה תראה במצבים כאלה את לברון עולה לשלשה על שמירה, אין תנועה ללא כדור ואין מוטיבציה בהגנה.
כשהיריבה מאתגרת את קליבלנד הם גם מעלים את רמת המשחק שלהם. זו אחת הסיבות שקליבלנד יותר טובה ממה שהרוב חושבים.
&nbsp
יש מצב שבמשחק הבא דטרויט תשחק חלש וקליבלנד תשיג ניצחון מצ'וקמק. בכל מקרה צריך לתת לדטרויט קרדיט על המשחק שלהם הלילה. זו הייתה הופעת בכורה לרוב השחקנים בפלייאוף והם היו מצוינים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואו מיאמי

לרגע לא חשבתי שזה הולך להיות כזה בלואאוט
אני מקווה שזה לא מעיד כלום לגבי ההמשך כי באמת בניתי על הסדרה הזאת שתהיה צמודה ומעניינת

OrEl74

Well-known member
מנהל
הספרס והקליפרס אפילו לא מזיעים

ומנצחים בקלילות את הגריזליז והבלייזרס
&nbsp
האמת שחשבתי שלקליפרס יהיה קצת יותר קשה אבל יש גבול למה שלילארד המסכן יכול לעשות לבד

picki23

New member
קאבס - דטרויט

היה מצוין. לא חשבתי שדטרויט יתנו כזה פייט.

בסופו של דבר לא אהבתי את המאצ'אפים ברבע האחרון. אני חושב שואן גאנדי פחד שסטנלי ג'ונסון יפשל ברגעים המכריעים. בעיניי, הוא היה חיוני.
טוביאס האריס הוא מיסמאץ' מול לאב, שהרבה יותר חזק ופיזי ממנו וגם קולע יותר טוב ממנו. לדעתי האריס צריך לבוא מהספסל.

אני חושב שצריך לערב את קיירי בחסימות Off the ball ופוסט אפ. אומנם הקצב המהיר והשלשות זה טוב ויפה אבל קיירי הוא השומר הכי פחות טוב ולהוריד אותו מהמגרש בגלל ההגנה שלו יכול לעזור מאד בסדרה.

קליבלנד נתנו משחק ענק. לברון שיחק מדהים. הוא היה ענק ולאב היה ענק וקיירי היה ענק וג'יי אר סמית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הפרש ממוצע במערב - 29 נק'

סיבוב ראשון די חד צדדי (בינתיים)
&nbsp

FrecCo

Active member
סיכוי סביר שנראה 4 סוויפים

דאלאס או פורטלנד עלולות לגנוב אחד. יוסטון כבר נראה פחות סביר, לא קיימת שם שום רוח לחימה מהסוג שעזר להם להוציא 1 מגולדן שנה שעברה

rapgamer4ever

New member
לדעתי יהיו שני סוויפים במערב

הספארס ינצחו בסוויפ.
לווריורס יש סיכוי טוב אבל אם קרי יחסר הלילה המשחק פתוח.
גם לאוקלהומה יש סיכוי טוב לסוויפ למרות שלא הייתי מהמר על זה.
פורטלנד לא תחטוף סוויפ לדעתי. יש להם אולם ביתי ומספיק אקספלוסיביות כדי לנצח לפחות משחק אחד בסדרה אם לא שניים.

rapgamer4ever

New member
משחק מעולה של הקליפרס

פורטלנד פתחה עם אמינו והארקלס ששניהם מין פורוורדים היברידיים בין עמדה 3 ל-4. הם פיזיים ואתלטיים אבל לא מספיק בכדי לשמור על בלייק, הוא רמס את שניהם בפוסט ונראה הרבה יותר טוב מאשר בעונה הרגילה.
מכנה משותף נוסף הוא ששניהם לא קלעים מבריקים ואכן הקליפרס הביאו עזרה בהגנה מהשחקן שלהם ואפשרו להם לזרוק משלוש.
פיק אנד רול (ולא פיק אנד פופ!) בין פול לגריפין חזר להיות הלחם והחמאה של הקליפרס בהתקפה. הרבה פעמים דאנדרה מעורב כחוסם משני ומתגלגל לטבעת. פול פליימייקר אולטימטיבי והוא כמעט תמיד מקבל את ההחלטה הנכונה. יחד עם התנועה של רדיק סביב חסימות וה-handoffs שהוא מקבל מגריפין הקליפרס חזרו לשחק בדיוק את אותם סטים של שנה שעברה וביצעו אותם ברמה טובה.
&nbsp
הגנתית פול עשה עבודה מעולה על לילארד. שניהם תחרותיים בטירוף ואני אוהב את היריבות שמתפתחת שם. דאנדרה נעל את הצבע וגם שמר מצוין על הגארדים של הבלייזרס באחד על אחד. זו הייתה תצוגה הגנתית מרשימה שלו.
דאנדרה התחנן לקבל כדורים בפוסט אבל זה היה לשווא (ובצדק). רק כשהמשחק היה גמור נתנו לו לנסות את מזלו.
אני חושב שפורטלנד צריכה לתת בראש בדקות של הספסל. למרות שהלילה ג'מאל קלע את השטויות שלו.
&nbsp
מרענן לראות שהקליפרס מגיעים למבטים איכותיים וקולעים 115 נקודות מבלי לזרוק הרבה משלוש. אני חושב שבמחצית הראשונה הם קלעו שלשה אחת בלבד.

Or Amit

New member
לפי איך שזה נראה

מההיילייטס והסטטיסטיקה, פורטלנד ניסו להתמודד עם רדיק על ידי זה שהם סגרו את נתיב המסירה אליו על השלשה, אז הוא לקח צעד פנימה לפול-אפ חופשי לגמרי. כתוצאה הוא זרק בערך חצי מהשלשות שהוא לוקח (3 לעומת 5.7 עונתי) אבל קלע 7 מ-9 מה-2.

FrecCo

Active member
קוואי נבחר לשחקן ההגנה

או כמו שמישהו אמר בתגובות:
Kawhi defended the defensive player of the year award.

rapgamer4ever

New member
זה היה מירוץ בין שני מועמדים

קוואי ודריימונד.
אני חושב שהשנה קוואי זכה בצדק. בשנה שעברה העדפתי את גרין.

למעלה