יום שני של פלייאוף

rapgamer4ever

New member
יום שני של פלייאוף

22:00: קליבלנד- דטרויט.
00:30: מיאמי- שארלוט.
3:00: ספארס- ממפיס.
5:30: קליפרס- פורטלנד.

גו פיסטונס

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא יודע למה

אבל פתאום הסדרה הזאת נראית לי ממש לרא מעניינת.
ז"א יש מצב שהיא תהיה מותחת ואולי אפילו עם תוצאה מפתיעה בסופה אבל נראה לי שהמשחקים הולכים להיות מכוערים ולא נעימים לצפיה ולכן רמת העניין שלי בסדרה הזאת גם יורדת.
&nbsp

כן, הייתה אווירת פלייאוף מעולה, היה צמוד

לברון שוב נראה כאילו יש לו איזשהו עניין במה קורה על המגרש. פלייאוף זאת תקופה נהדרת

משעשע לשמוע את JVG מפרשן את אח שלו

אני חושב שזו פעם ראשונה שאני שומע

picki23

New member
הפיסטונס מחזיקים מעמד, אבל עושים טעויות רעות

ההתקפה של הפיסטונס באמת הולכת נהדר. מרכוס מוריס, סטנלי ג'ונסון, רג'י בולוק וKCP כולם באו למשחק.

אבל באופן קבוע יש חילוף בהגנה, רג'י שומר על לברון והעזרה עליו לא טובה. דראמונד הוא היחיד שצריך לעזור עליו. לשומרים על הקשת אסור

וואו סטנלי ג'ונסון, ביצים מברזל

כולה בן פאקינג 19 כבר שם גוף על לברון, משחיל שלשות ועושה הגנה טובה מאוד

אין לי מושג מזה המשחק הזה של הפיסטונס בדקות האחרונות

חמישיה הזויה ורג'י ג'קסון הולך הירו בול 1 מול 5.. חבל מאוד לפיסטונס. שיחקו טוב

rapgamer4ever

New member
קליבלנד- דטרויט משחק הפלייאוף הכי טוב עד כה

במחצית הראשונה דטרויט שיחקה כדורסל מעולה. ממש הכל התחבר לה. הם עשו טוב במיוחד שלושה דברים:
1. יצאו מהר להתקפה אחרי ריבאונד.
2. מסרו מסירות חדות וטובות שהצליחו לשמר יתרון ראשוני בהתקפה ולהביא לזריקות טובות.
3. תפסו יום קליעה יוצא דופן, הם פשוט לא החטיאו זריקות פנויות. KCP וסטנלי ג'ונסון הפציצו משלוש, הם קלעים של 30% לאורך העונה.
&nbsp
קליבלנד הייתה צריכה משחק טוב כמעט של כל הסגל כדי לחלץ ניצחון וזה אומר הרבה. ההגנה שלהם לא הייתה מספיק טובה במחצית הראשונה אבל גם לא רעה. היו כמה מקרים שהם לא ירדו מספיק מהר להגנה או איחרו ברוטציות. אבל באמת שהפיסטונס עשו להם חיים קשים עם קבלת החלטות מעולה בהתקפה.
&nbsp
מילה טובה לקאבס שהצליחו להרחיק את דראמונד מהלוחות, רואים שהם שמו דגש מיוחד על הריבאונד.
&nbsp
בצד השני של המגרש דטרויט לדעתי עשתה סוויץ' מדי בקלות על הפיק אנד רול. לברון קיבל כדור בפוסט על רג'י ג'קסון או KCP יותר מדי פעמים וזה הביא לדאבל טים ושלשות פנויות. אני חושב שהפיסטונס צריכים לעבור מתחת לחסימה ולתת ללברון לזרוק שלשות.
קווין לאב היה טוב מאוד בפוסט בעיקר מול טוביאס האריס. הפוזשנים שהוא היוצר העיקרי מורידים מהעומס על לברון ועוזרים לו להיכנס למשחק גם בהגנה.
קיירי גם במשחק טוב אבל אני לא אוהב את חלוקת הדקות שלו. זה בחיים לא יקרה אבל לדעתי דלבדובה צריך לפתוח בחמישייה ושקיירי יעלה באמצע הרבע הראשון והשלישי.
&nbsp
ברבע האחרון קליבלנד עברה לשחק בהרכב סמול בול ועשתה את הריצה שהכריעה את המשחק. לברון בעמדה 4 ולאב בעמדה 5 היה הרכב בלתי עציר התקפית ובעזרת הרבה האסל הצליח לתת הגנה טובה מספיק ולסגור בריבאונד. בקלאץ' זה אכן נראה כמו הירו בול של רג'י ג'קסון, ככה הפיסטונס נראים כל העונה כי רג'י מוכשר בטירוף בלהגיע לצבע והוא מכווץ הגנות. בסופו של יום קליבלנד חידדו את ההגנה במחצית השנייה וזה יותר מדי בשביל הפיסטונס, קבוצת התקפה די בינונית סך הכל.
&nbsp

fatnoam

Active member
הם החליפו על ג׳קסון בטירוף, ועשו עליו דאבל טים כאילו הוא סטף

וגרמו לו להוציא את הכדור מהיד. אחר כך בסוף הם עשו בדיוק את ההיפך. ג׳קסון התבלבל ועשה מלא שטויות. גם בסוף שהם היו צריכים שלשה במינוס 6, רג׳י הלך ללייאפ (וגם קיבל בלוק).
&nbsp
אגב, שמתם לב לביקורת של SVG על השופטים? הוא אמר בין הרבעים שזה לברון ושהשחקנים שלו לא צריכים לצפות שישרקו לו אופנס (ובורבע הראשון לברון עשה בבירור שני פאולים שלא נשרקו, ושני פאולים עליו ברבע הראשון זה משמעותי).
&nbsp
&nbsp
חוץ מזה, לברון במשחק מצויין. 22 נקודות, 11 אסיסטים ואיבוד אחד. הוא באמת יצר מהלכים בשביל הקבוצה שלו, וגם ידע לזוז הצידה בשביל קיירי. קיירי ולאב במשחק סקורינג מעולה. לאב עשה גם עבודה טובה בבוקס אאוט על דראמונד, ודי שבר את הפיסטונס במשחק הלואו פוסט. קיירי התחיל חלש אבל הוא פשוט סקורר על.
&nbsp
בכלל כמו שכתבת כל הקאבס כל הזמן התאמצו להרחיק את דראמונד מהקרשים. אמנם הוא סיים עם 11 ריבאונדים, אבל עדיין זה איזה 4 פחות מהממוצע העונתי שלו. מדהים כמה הוא לא יודע כדורסל. גם העונשין, וגם העובדה שכמעט ואין לו מהלכי פוסט. בתפיסת הכדור הוא ידוע רק להטביע, אם שמים עליו גוף מוקדם אין לו שום יכולת להוריד כדרור אחד וליצור לעצמו זריקה ראויה, והוא מגיב בחצי וו עקום כזה.
&nbsp
אני דווקא חשבתי שתהיה יחסית צמודה בניגוד לכל השאר, אבל דווקא המשחק הזה לא משאיר לי מקום לאופטימיות - בקאבס כולם בכושר (חשבתי יבואו במצב פח), והפיסטונס במשחק הקליעה הכי טוב שלהם העונה הלכו הביתה עם הפסד.

אני חושב שסטנלי ג'ונסון צריך לשחק יותר

נתן שמירה מצוינת על לברון, ודראמונד אכן נגר גדול.. אבל חזק מאוד. העלים את תומפסון כמעט לגמריי בקרשים.
ואולי הפיסטונס עם משחק קליעה הכי טוב עדיין הפסידו אבל גם הקאבס קלעו יותר טוב מהרגיל. אני חושב שדטרויט יכולה לפחות לנצח משחק אחד בסדרה הזאת,אולי 2 אם יש להם ממש יום קליעה טוב והקאבס עם יום קליעה בינוני.

ועוד משהו לגבי דראמונד

הוא כל כך נגר שאני חושב שהוא לא צריך לקבל כדור בהתקפה כלל, אלא אם כן הוא כבר נמצא בתנוחה של פוסט ורק צריך להשלים לסל. עדיף לו שינסה לעשות סלים מפוט-בקים בלבד בחיי. בתחילת המחצית השניה שני כדורים הלכו לדראמונד שלא עשה מזה כלום, והקאבס הענישו מהצד השני ב10 נק' רצופות של קיירי.

למעלה