יום שלישי

תמיר1991

New member
עשו בשכל../images/Emo45.gif

Snow fairy

New member
משעמםםםםםםםםםם

עוד שעתיים בייביסיטר וב7 שיעור תפירה ולא הכנתי כלום. וויפי!

KeReN 0R

New member
../images/Emo9.gif

היום הייתי במשק וכולם הגיעו הפעם
וקטפו לי את רוב התפוזים של הפרויקט שלי (אני כל כך הולכת לקבל אפס על הפרויקט המעפן הזה...) ולא היה הרבה מה לעשות היום אז ושיחררו אותנו מוקדם יותר. אחר כך הלכתי לאומנות לצבוע ציור אחד שלי
(או יותר נכון להרוס אותו
אבל ככה אני אוהבת את זה
) היום בערב כל המשפחה שלי יוצאת למסעדה לחגוג את היומולדת של אמא שלי
ומחר היומולדת שלי
אף פעם לא התרגשתי ככה מיום

dcohn

New member
אני מהמרת שבדקה הקרובה ליאורה תכתוב הודעה../images/Emo98.gif

L i O r K u S h

New member
איזה שיעולים אני נחמקת...../images/Emo189.gif

אז נרדמתי קצת... זה מה שקורה כשמגיעים הביתה מוקדם ואז חושבים- היי אם לא היו מתבטלות השעתיים האחרונות אז הייתי מתחילה את העבודה ב4...אז אני אתחיל אותה בארבע ולא אנצל את השעתיים שקיבלתי מתנה
בלעט עבודה מסריחה!

כיף כיף כיףףףףףףףף

זהו, האורטודנט הפסיק למרוח אותי, יש תור להוריד קוביות עוד שלושה שבועות בדיוק. יאיייייי
סוג של התקדמתי בעבודה באמנות. יאללה עוד יומייםםם
היתה שיחת חונכות היום והיא אמרה לי מה אמרו עליי, בגדול אחלה. היא כזאת קורעת דיברנו על פולין, היא שאלה אם אני רוצה לצאת, ואז שאלתי אותה למה היא אנטי-פולין, והיא אמרה שהיתה תקופה שהיא קראה איזה ספר וזה עשה לה בעיות נפשיות והיא התחילה לחשוב איפה היא תחביא את הילדים שלה אם הנאצים יחזרו וזה, והיא היתה משוכנעת שעוד רגע מתחילה עוד שואה, ועכשיו עבר לה אבל היא בכלל לא מסוגלת להתקרב ליד ושם וכאלה, והיא חושבת שהיא יודעת על זה מספיק ושהיא כבר רוויה מרוב שואה, ויש לה עם זה גם סיפור משפחתי חופר, ובאמצע היא פתאום התחילה לבכות ונהייתה ממש מובכת, וגם לי היה שיא הלא נעים כי אני התחלתי עם זה כששאלתי למה היא אנטי-פולין. אבל היה אחלה. אני מתה עליה

P i x i e s

New member
סורי על חוסר הקשר ../images/Emo7.gif

אבל אני ממש בלחץ! תקשיבי, מה שאמרו לך לגבי המעטים שעוברים.. מעטים אלה שמוזמנים לראיון או מעטים אלה שעוברים אותו? רק לדעת כמה סיכויים יש לי

חחח

אמ, מעטים אלה שעוברים אותו, צר לי :( אמרו לי שאת צריכה לפני הראיון לברר עם עצמך טוב את כל האמונות שלך כי הם מעמתים אותך חזק עם כל דבר שאת מאמינה בו- פוליטית, דתית, חברתית.. שעות חפרו לחברות שלי שם למה הן לומדות גמרא וזה, והביאו להן מלא הלכות ופסיקות שאסור ללמוד גמרא, והן אמרו שהן יצאו מהחלק הזה דווקא ממש סבבה. ושאלו אותן על העמדה שלהן בנושאים פוליטים (גם בטחונית וגם כלכלית) ובגדול מנסים לבדוק אם את מאמינה בדברים מתוך סתם או שאת חושבת על זה קודם ואת יודעת בדיוק למה את מאמינה במה שאת מאמינה בו. כשאני קוראת את זה שוב אני מרגישה שההודעה הזו מלחיצה, אבל את יכולה להירגע, מי שכבר עשתה אמרה שהלך מצויין ושכמעט לא הצליחו לדחוק אותה לקיר, וזה לא כ-א-לה בנות מוכשרות.

למה לבכות נו אם הדברים האלה מגובשים אצלך

אז אחלה. ואם לא אז תעשי את זה מהר עד הראיון P: באמת שאם את יודעת מה את חושבת ולמה, את תצאי מזה טוב. כל אחד יודע לנמק דעות, אפילו אנשים שהתקשורת/אבא שלהם חושב בשבילם, יודעים לעשות את זה, הם פשוט מצטטים את מה שהם שומעים. מתי הראיון?

הגיעו החולצות!!!!!!!!!!!!!!!!

יאיייי =] אתמול הזמנתי אותם, והינה עכשיו, 51 חולצות שיכבתיות שוכבות לי פה בחדר!!!! הם עוד חמות! היה מבחן בלשון
הלך מעפן!!! ישבתי שעתיים וחצי בתיאטרון כי עשינו הקראות של הקטעים לבגרות, וגם לא הספקתי להקריא את שלי
לא היה ספורט והיסטוריה... אז היה שעתיים חופשיות שבהן ישבנו בספרייה ועשינו צחוקים
וגם עשינו רשימה מטורפת של דברים לטיול
יותר מאוחר הצגה.. *עפה ללמוד למבחן בהיסטוריה שיש לי בחמישי- מישהו יכול לעזור?*

למעלה