יום שלישי

RoRiL

New member
כנראה לא יוצאת לפולין, מחלת נשיקה מזורגגת

כבר 11 ימים חום, להתאבד?

זונע

New member
יום קצר

עוד מעט עושה עבודה בביולוגיה אחר כך שיעור נהיגה אחר כך אטליז
הולך להיות בן זונה

מחרתיים מתכונת בספרות

לא התחלתי ללמוד על מה להמר סיפור פשוט, והיה העקוב למישור, המקרה המוזר או גיא אוני? חח וואי אני ממש תקועה לא ברור לי מה יותר חשוב חוצמזה יום חביב, השתחררנו מוקדם שעתיים מתמטיקה- חקירת פונקציות טריגונמטריות. שיעמום רציני היסטוריה- תפקיד היודנראטים. סתם נורא התווכחנו בכתה מה כל אחת הייתה עושה אם היו אומרים לה להיות קאפו וזה. שעתיים תשוב"ע- למדנו גמרא. המורה ממש עיצבנה אותי עם כל הגישה השוביניסטית שלה שבנות לא יכולות ללמדו גמרא. לא היה לי את הדף לידי ובכל זאת העליתי בול את המחלוקות וגם חלק מהפתרונות:p. אז ייאלה שתסתום. וסתם היא מעצבנת קצת ואמא קנתה לי חצאית ממש יפה אבל היא יושבת חרא וגם ארוכה מידי. אז באסה.

hkatsman

New member
איזה יום

מתמטיקה, למדנו חקירת פונקציות לוגריתמיות, אז המורה שלנו סיפר בדיחה שהלכה משהו כזה: תלמיד אומר למורה "אני אגזור אותך", אז המורה אומר לו "אני אי בחזקת איקס, לא משנה כמה תגזור אותי אני אשאר אותו דבר"
פיזיקה-מבחן על חשמל ומגנטיות, החבאנו בחוץ את הספר האדום והיה נחמד, כנראה 100!!!!#@$@#$

Broken sound

New member
אני בבית היום.

חולה ממש\= אתמול הייתה יומולדת לשיר.היינו בת"א וזה.אכלנו במסעדה[אכלתי פסטה אחרי שבועיים בלי פחמימות] היה מלצר חתיך אעש.סתם חזרתי הביתה חולה, עכשיו אני סתם בבית. נקווה שאני ארגיש יותר טוב, אני שונאת להיות חולה.. בלאט.

LadyFlame123

New member
התבטלו שעתיים אחרונות../images/Emo13.gif

לא יום מעניין במיוחד... הו וול לפחות שרדתי את האסיפת הורים

LadyFlame123

New member
+

התקשרו אליי עכשיו מסוכנות דוגמנות שהייתי אצלהם בפגישה לפני איזה חצי שנה והם רוצים לראות אותי עוד פעם מחר
טוב נו

זונע

New member
הופה אנה הדוגמנית...

אנה תעשי לי בוק וגם את העבודה בביולוגיה אם אפשר

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני זוכרת שישר אח"כ הסתכלתי באינטרנט לבדוק שהחברה הזאת באמת קיימת
גוד לאק פור יו האני :)

L i O r K u S h

New member