יום שלישי! :)

linoy7

New member
שלישי!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

מבחן בתושב"ע- היה מעצבן- אבל מה? קיבלתי 80
הייתי בשוק
יותר מאוחר אני הולכת למסיבת חנוכה אצל חברה
אה, אתמול קיבלתי מכתב ממודיעין
למה? כי גילו[
] שאני בת להורים ממוצא פרסי[אמא
]. אז אם אני יודעת פרסית ברמה בסיסית[ואני לא! ממש לא!
] שאני אתקשר אליהם. טוב
ולא הייתי הורגת את המורה למתמטיקה. כפרעליו
המשך יומנעים!

Jeanne D Arc

New member
יום ג'

היום הזמינו אותי לעבודה להדליק נר ראשון של חנוכה
וכנראה שאני כן אסע לשם, אולי יהיה אוכל חינם נו
אפשר תמיד לזרוק את המורה למתמטיקה מגג בצפר (וזה במקרה שהוא מספיק גבוה או שיש מקלות למטה שאפשר לשפד עליהם את המורה)

litaf1

New member
אתם לא מאמינים מה גיליתי! ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

עשו בבצפר שלי פגישה עם קבוצת תלמידים והורים, ואתם יודעים מה החליטו?? שבמקרה הטוב, אחרי השביתה, נלמד פעמיים בשבוע עד 5! ובמקרה הגרוע, נלמד כל יום עד 5!!
ארגגג בצפר הומו!

מה את בוכה? ../images/Emo6.gif

יש לי חברים בשכבה שביום הקצר שלהם הם מסיימים ב-7 לי יש 2 או שלושה ימים כאלה בשבוע

yaelush3

New member
את מתלוננת..?

אני גומרת כל השבוע ב5, ויש יום שבשבע וחצי..
אני יודעת שזה לא מנחם, הייתי צריכ להוציא את זה. סליחה אם נשמעתי תוקפנית.

המורה שלנו למתמטיקה ממש מותק!../images/Emo13.gif

אבל אם באמת רוצים להרוג אותו כל מה שצריך לעשות זה לתת לו לחשוב על תרגיל מסובך ולהכניס אותו לאתר בניה... הוא ממש רחפן וכבר שבר ת'רגל פעמיים כשלימד בבצפר בשיפוצים... דרך שניה להרוג אותו- כמו שחזקוש הציע.. גם המורה שלנו מאבד את הדרך... אבל- למה בכלל להרוג אותו??? הוא ממש חמוד

איזה יום ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

איזה בוקר היה לי. הלכתי לישון אצל חברים. באמצע הבוקר יש לי טלפון, מסתבר ששכחתי שקבעתי שיעור נהיגה... ב-2 דקות החלפתי בגדים צחצחתי שיניים ודפקתי תריצה של החיים שלי הביתה. נהגתי בלחץ כמו חולת נפש. וזהו חזרתי לחברות שלי שיגיתי אותן, התחלנו להכין סופגניות, בישלנו אוכל.. עכשיו באתי לקצת הביטתה.. אח"כ אני אחזור לשם ואראה את חבר שלי.. אמממ הדרך הכי יצירתית להרוג תמורה? לא תכננתי אף פעם להרוג אותה, רק אולי לשגר לה איזה עיפרון לעין...

happy apple

New member
חח אין לי מושג

היום קמתי באיזה 2 וואי אני כול הזמן ישנה חח נדליק נר חנוכה בטח עוד מעט ובערב אני הולכת לחברה שלי מביאה לי מתנת יומלדת מאוחרת ואולי נצא לפגוש אנשים.. ויו אני חייבת להגיד לכם היום סתם לא חשבתי שאמצא בפייסבוק ידיד מפעם די התנתק הקשר בסוף כיתה ח' גי עבר לגור בניו יורק(בן זונה....) טוב אז מצאתי והפך להיות אחד החתיכים ואני בשוק מזה כלומר הוא היה ילד יפה אבל היה נמוך עם שיער ארוך עכשיו נראה גבר גבר

vered151

New member
יפי היי יפי היי!

מבחן במתמטיקה..לא עשיתי סעיף אחד בשאלה אחת ובשאלה אחרת הגעתי בסעיף אחד לתשובה הזוייה בהחלט....
אח"כ נסעתי עם נופרי לראשון (ואח"כ לרחובות) הסתובבנו עד המוות, קניתי 2 ג'ינסים וגופיה =] היה הכי כיף בעולם......=] עכשיו הגעתי הביתה, וכואב לי הראש
ואני צריכה לצאת עוד רבע שעה בדיוק לקשט את המועדון לחנוכה.. שיהיה לכם המשך יום טוב =]

שונאת מתמטיקה! ! !../images/Emo46.gif

היום בבוקר היה לי מבחן במתמטיקה, ולעמן האמת היה ממש טוב! המורה שלנו למתמטיקה קצת סנילית, היא שוכחת דברים שהיא אומרת וקיצר ממש לא מסודרת. אבל עדין לא הייתי רוצה לראות במותה... אחרי הכל יש צחוקים איתה.. אבל בכיף הייתי הורגת את המנהל של התיכון שלי... אני שונאת אותו! נראה לי הדרך הכי טובה היא להראות לו בנות שלבושות לא צנוע... הוא ימות מעצם המראה... [המנהל של התיכון שלי למי שלא יודע הוא רב, והוא תמיד ממש מקפיד על צניעות...]

iristern

New member
הוא לא מקפיד על צניעות

הוא מקפיד שהתלמידות שלו יקפידו על צניעות... איש טיפשי!!

חח אני מסכימה איתך

ב100%.... הוא טיפשי ביותר.. הלוואי שיתפטר ולאה כץ או שרה ורטהיימר יחליפו אותו..

D a N i T a

New member
שלישי! ../images/Emo9.gif

בצפר בבוקר... תיכננתי ללכת עם חברה לרחובות אחרי בצפר אבל פיספסנו את האוטובוס ופרשנו הביתה
אמא החליטה לנסוע לאשדוד אז הצטרפתי וקניתי חולצה
שבוע הבא אילת! יאיי
לא הייתי רוצה להרוג את המורה הנוכחית למתמטיקה... היא כל כך טובה! אבל למורה הקודם ב5 יחידות בכיף הייתי נותנת תרגיל ממש קשה עד שהוא היה מתחיל להזיע למוות!

oneman2

New member
לתת לה לפתור משוואה

שהתוצאה היחידה שלה היא 2 אבל ההגדרה שלה היא ש-X לא שווה ל-2. (אם מישהו הבין שיכתוב
) מתחתי)

למעלה