יום שלישי! :)

יום שלישי! :)

ולשאלה היומית הרת הגורל- מהי הדרך הכי יצירתית שהעלתם על דעתכם ב12 שנות הלימוד שלכם- שתוביל למותו של המורה למתמטיקה. וואי. נראלי ששתיתי קצת יותר מדי. ככה בקטנה. בזערורית. :]

לשים למניאקית רעל בדיאט קולה../images/Emo70.gif../images/Emo134.gif

המורה שלי יוצאת כל חצי שיעור מהכיתה להרוות את צימאונה בקפיטריה, וקונה דיאט קולה וחוזרת בדילוגים לכיתה בתקווה שלא סיימנו לפתור את התרגיל 1+1 שהיא נתנה.... מפגרת
והיום אני הולכת למוזס

פעם הציץ לה הציץ ד"א../images/Emo12.gif../images/Emo134.gif

היא הרימה יד למעלה כדי להצביע על משהו בלוח, כשהיא הורידה את היד הציץ שלה כנראה נשאר באותה פוזיציה ויצא מהחזייה. נוצר מצב שציץ אחד שלה למטה, והשני גבוה למעלה מחוץ לחזיה
אוי, כמה צחקתי

מה את בסדר?../images/Emo12.gif../images/Emo134.gif

אני כמעט בטוחה שצחקנו על זה יחד אחריי אותו שיעור!!
את מכירה את הציצי הלא קטן שלה, תנסי לתאר איך זה אמור להיות

happy apple

New member
די די עכשיו אני לא מרגישה טוב חח ../images/Emo5.gif

ואגב תחשבו אולי כוסית עם ציצי גדול לא זאת אישה בת 60 עם ציצי נופל אבל אין עליה קוקו קוקו חח זוכרת?

אישה עם רגשיי נחיתות../images/Emo134.gif

שאוהבת לעשות "קוּקוּ!!!!!!!!!!!!!" לתלמידים באמצע השיעור. עצוב:|

linoy7

New member
../images/Emo6.gif יו../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה פאדיחות../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

זה השעשוע היחיד בשיעורי מתמטיקה../images/Emo134.gif

לצחוק על המורה, אבל היא מספקת לנו חומר, לא אשמתנו

ש ט ו ץ

New member
חנק.

דוחפת לו/לה לגרון את כל הספר של בני גורן!!!! בעצם את כל הסדרה!! טוף זה לא הכי יצירתי, אבל ניחא. שיהיה. חח

לאדעת מה איתכם-

אבל אני אשמח לראות את עשרות עפרונות הכיתה בקיבוץ גלויות מרגש באישון שלו. בנוסף הייתי חותכת לו את העפעפעיים ומכריחה אותו לראות את כל העונות של כוכב נולד עד שהוא יבקש ממש יפה שאגיש לו אקדח כדי שיוכל להעשיר את מוחו הפעור בקצת עופרת. והיום אני הולכת לבצפר וחזרות. ואז חזרות גם עם התלמידות שלי. ואז חזרות עם עוד 2 חבר'ה בבית שלי ועד אמצע הלילה חזרות עם חברה שלי ואז לישון ולקום להופעה גמורות מעייפות. אין לי כח.

ליזיגי

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

חבל שאני ערה מ-6:45... ככה זה ריצות בוקר רצתי 3 קילומטר בלי לעצור, זה היה הדבר הכי נורא שעשיתי בחיים שלי... חחח אבל ההרגשה אחרי זה כיפית
ווואו בחיים לא חשבתי על מותה של המורה למתמטיקה שלי, כמה הזוי שזה נשמע, כי אני שונאת מתמטיקה... אבל את המורה דווקא אני אוהבת חחח, גם סופיה וגם מרתה על הכיאפק
את המורים בחטיבה לעומת זאת לא סבלתי, במיוחד מורה אחד שזרק עלינו גירים .... אויש באמת שאין לי כוח היום :/

«Jimmy Page»

New member
בתכלס,

לתקוע לו עפרון בכל נחיר ואז לדפוק לו את הראש בשולחן.
אני ער מאתמול, בערך, לא ברור מחזיק עד הערב, בתקווה ומתעורר מחר מוקדם בבוקר למיוני חובלים. ממש בא לי לעבור. ועדיין אין לי מושג איך ומתי אני מגיע לשם.

Black Balloon

New member
לעזאזל.

הקלדתי פה הודעה ובדיוק היה קצר וניתק לי את המחשב. פוי. בכל מקרה, הייתי לוקחת סרגל ומוציאה בעזרתו את העיינים שלה, ואז דופקת לה מחשבון בראש, קושרת אותה ומכריחה אותה להקשיב למוזיקה מזרחית בפול ווליום (כשלי יהיו אטמי אוזניים כמובן). אחחחחח, אבל העיקר שסיימתי עם מתמטיקה פור אבר! אמממ טוב, אז היום התקשרו אליי מהלשכ"ג ומסתבר שהקדימו לי את הזימון למחר. ב7 וחצי בבוקר. איך אני אקום?
ו-וואו, האלה בצבא יודעים הכל. זה מפחיד. מאיפה להם שיש לי פלאפון חדש? טוב נו. אחה"צ יש לי תור לרופא שיניים. אמאל'ה. לא הייתי אצל רופא שיניים מאז גיל 3 ואני כ"כ לחוצה. אני לא מפחדת ממחטים ומכל מיני מכשירים שכאלה, אני נלחצת מהעובדה שמישהו יראה כמה עגום מצבה של אחת השיניים שלי ובכלל. גם הכיסא מפחיד אותי. טוב שני, די. :X ~ כואבת לי הבטן.

אני לא רוצה להרוג את המורה למתמטיקה

כי הוא תותח. אבל אם הייתי רוצה להרוג אותו אז הייתי צריך להביא אותו למקום שהוא לא מכיר, ואז הוא היה מת..כי הוא לא יודע להתמצא בשום מקום. לפעמים אנחנו רואים אותו הולך במגרש ספורט ואז פתאום נעמד במקום ואומר "איפה אני?" ואז מסבירים לו איך מגיעים לכיתה שהוא צריך ללמד בה, וגם בדרך הוא הולך לאיבוד.

למעלה