יום שלישי

Blue Aura

New member
אמ. *פיהוק*../images/Emo189.gif

קמתי היום ב-9 ככה, הלכתי לעבוד בבריכה. ערבים מזדיינים!!!
איזה אחד התחיל לקלל אותי. פחח, בן זונע קטן...
עד 2 עבדתי, עוד מעט אני יורדת לטבריה גם לבי"ס ולחזיר ספר, גאד, למה הם לא יכולים לעשות שאפשר להחזיר ספרים מתי שחוזרים לבי"ס, למי יש אוטו לרדת!?!!! בני זונות!!!
אני מתה מעייפות, אני בת"א מחר אם למישהו בא לפגוש אותי, מסרים.
מה אתם אומרים, להחליק את השיער למחר או ללכת טבעי?
גם, קנינו שולחן למחשב חדש.
הוא ענק וקצת לא נוח...
לגבי השאלה היומית, אמ, לפעמים אני מאמינה שיש... אבל אני יודעת שאין.

../images/Emo9.gif

אה.... היום שום דבר מיוחד..קמתי בחמש בבוקר וחזרתי לישון
עוד מעט הולכת ליום פתוח ההוא שיש בבית החייל בגלל המכתב על העתודההההההההההההההה ששלחו לי
וכן..יש אלוהים
איזה חמוד

בדיוק היום התחלתי להרכיב פאזל של 3,000

וזה בלתי אפשרי
השתגעתי מזה,כמה סבלנות צריך לזה. אז אני מניחה ש-1,000 חלקים זו בדיוק הכמות המתאימה

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif לפעמים כן ולפעמים לא..

היום היה לי יום עמוס.. התעוררתי והלכתי לצילומים למה קשור (מערכון), שיחקתי שם
היה נחמד.. לא משהו. אבל האיפור שהמאפרת עשתה לי יצא בנ"ז ואני מאושרת! :) חחחח אח"כ חזרתי הבייתה וישר יצאתי שוב למורה הפרטי שלי.. לפני זה עברתי בקרנף לקחתי אוכל.. ואז חזרתי הבייתה אח"כ
ראיתי האלופה וזה וזה היה מעניין
זהו, עכשיו אני משתעממת, וקצת עייפה, תוהה אם אני נפגשת עם ידיד שלי כמו שהוא אמר ("מאה אחוז, אני אומר לך") או שלא, והולכת לישון
זהו. יום יפה!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif מפתאום.

אתה לא יודע מה זה קרנף?
חחח זה בטח נשמע כמו "סלנג של תלאביבים" או משהו.. קרנף.. ממ.. נראה לי שמה ששמתי בצד יעזור לך
ממהמ

nemo the great

New member
אה חחחח :D ../images/Emo19.gif

זה רק מראה לי יותר ויותר שתל אביב ממש זה כמו חו"ל חחחח
.. אבל ח"ול קרוב כזה חחח

m i c k e y 15

New member
יום משעמםםםם לא תאמינו אבל קמתי

מהמיטה בשעה8 בערב חחחחח הייתי כל כך עצלנית..לא היה לי כוח לקום אפילו.. אז הזמנו פיצה...אכלתי..וישבתי על המחשב... ועכשיו סתם משעמם לי ואני שומעת מוזיקה ונמ..כן אני מאמינה..לפעמים זה ממש קשה להאמין אבל כן אני מאמינה

Berliner star

New member
שלישי הכי מתיש שהיה לי../images/Emo178.gif

עד שסוף סוף הצלחתי לשכנע את אח שלי שאנחנו צריכים כבר להוציא טופס ירוק, הבנתי שזה לא עד כדי כך פשוט..
בואו נסכם את זה ככה- היום נסעתי בכל כך הרבה אוטובוסים כמו שלא נסעתי כל החיים שלי. בסך הכל נסענו בחמישה אוטובוסים+40 דקות הליכה
אבל העיקר שיש טופס ירוק סוף סוף
ולשאלתך.. לא
אין אלוהים, לא מאמינה בכלום

גליזה

New member
../images/Emo45.gif אוטובוסים זה מחלה../images/Emo3.gif

רכבות. בעצם, חוץ מנסיעות לרחובות, שזה סביל ^^'

ולי בכלל אין תעודת זהות בשביל זה../images/Emo7.gif

בשביל לגשת לתיאוריה אני צריכה-> להוציא ת.ז להוציא טופס ירוק ללכת לקבל איזה אישור מרופא עשו טובה!!! אין לי באמת כח לכל זה!! (באתי לרשום אין לי זמן, ואז הבנתי ש.. יש לי יותר מדיי ממנו, ואני סתם עצלנית)

נתוש ז

New member
אוי, אוכלוסייה גדולה של חילוניים. הפורום הזה

עבר שינוי משמעותי משנה שעברה =) (שזה לפני חודש בערך למעשה D: ). אממ...אני לא יודע אם יש אלוהים או לא. קטונתי (ככה?) מלענות על שאלה כבדה כזו. מצד אחד- יכול להיות שנוצרנו ממוטציות, על פי תורת האבולוצייה..מצד שני, מה ייצר את האדמה? והאבנים? והיסודות הראשוניים? העולם "התחיל" ככה? מה התחיל אותו? אז אני באמת לא יודע..מה שאני חושב בצורה מוחלטת זה שזה לא משנה אם יש אלוהים או לא, כי גם אם יש הוא כבר מזמן הפסיק להשגיח עלינו... אז אין לי למי להתפלל. אם הוא סתם יצר אותנו ונעלם יום אחד..אז זה בכלל לא משנה כיום אם הוא שם או לא. אין תורת הגמול. יש צדיק ורע לו.

Simply Blonde

New member
דווקא יש םה אוכלוסיה של דתיים

רק שחלקם כופרים. אהמאניאהמחןאהמאהמאהמאהמכולנואהמ

גליזה

New member
לא. פשוט דתיים שהם חילוניים והמשפחה לא יודעת

או שהם לא מדייקים בשמירת המצוות כי פחות אכפת להם מזה

Simply Blonde

New member
או שהם פשוט כופרים וזהו../images/Emo6.gif

זה לא קשור להורים יודעים או לא.. ההורים שלי יודעים

Simply Blonde

New member
מה כ"כ מסובך

דתי (היה דתי או בא ממשפחה דתיה. ) שהוא כופר
נו דתל"ש/חזר בשאלה/כופר

נתוש ז

New member
אז הוא לא דתי! הוא דתי לשעבר! דתי מוגדר

כאדם מאמין ולא כופר, אז לא יכול להיות אדם שהוא גם דתי וגם כופר..זה לא נכון לוגיית. הוא חזר בשאלה, משמע הוא לא דתי

למעלה