יום חמוד כזה! ../images/Emo42.gif ../images/Emo19.gif
מה קורה חבר'ה.. באתי להציק קצת חיחיחי
אז ככה.. היום היה מתוכנן להוציא תעודת זהות חדשה כי הראשונה נאבדה לי ואחמ 100 שקל.. אוףף.. ולהטריח ככה את אמא שלי אוי לאה לאותה בושה.. אבל בלאו הכי רצינו לעשות ספח לאחותי הקטנה... לא חשוב ובאמת הרגע עשיתי וייצא תמונת פספורט טובה דווקא קצת יום כיפור אולי תשעה באב אבל סבבה..
..
אגב
שכחתי אבל יש איזה מישו פה שתמיד עושה את הפרצוף הזה אולי גליז מהטיז
.. אוקצור.. היה מתוכנן שאני ייצא עם חברה שלי היום בשלוש ככה לגלידה או משו.. אבל בסוף היא עובדת היום ככה ש... אוףף אה כן אתם לא מעודכנים
.. יש לי חברה
נופר שמה.. יבנה.. חמודה.. ולא גליז את לא מכירה אותה
.. נופר אידו מכירה? אין מצב.. היא ברבי
.. לא משנה.. גמני היה בתכנון שאני יעבוד בבריכה העירונית הזאת שלכם בתור שומר ונופר בקיוסק ככה שזה הולך טוב חחחח אבל הוא לא קיבל אותי עקב סיבות דתיות שאני לא יכול לעבוד בשבתות
.. והוא קיבל את אח של המציל שלו.. בולבול שכזה |דילדו|.
.. חפיףף יהיה טוב.. ועודש תיכנון היה לי להשבוע.. לגור במדא
כל השבוע אני לא עושה טוב וכל החניכים של מדא בכל הארץ ייצאו לקורס תארן ככה שריק בתחנות מדא ברחבי הארץ =/. {חניכי תארן זה שנה מתחתינו אם אתם מכירים משם מישהוא
} לא נורא יש נחמה.. אני עושה משמרות כל השבוע עם חברים וזה יהיה כיףףף.. ו.. אני הולך להיות מדריך קורס 60 ברחובות!!! חהחההה.. אם מישהוא מכם גר ברחובות יבנה ראשלצ ונ"צ ומכיר מישהוא שעולה לכיתה י', י"א.. אז אני ידריך אותו
.. אוקצור יש קורס מדריכים ואני הולך אליו וזה במעיינות {בין רחובות לראשלצ} ויהיה כיףףף.. שבוע אני יהיה שם {22-27.07} ואז מנוחה של עוד שבוע ואני ייצא עם נופר קצת ככה כי נתגעגע כי אז אני ייצא לעוד שבועיים וזה.. וואי יהיה כיףף.. חחח וקניתי משקפי שמש!!.. וזה יוצא יפה
8-| ... חחח כי העיניים שלי גישות ובכלל אני מת עלייהם "המבט שלך הוא אש קרה אשה זרה איך שאת מתבוננת דרכי, האהבה שלך היא כה מרה מיטה סתורה מסבירה איך פלשת לתוכי כשעצמתי עיניים ניבסיתי לשוא להזות את פנייך, ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך!!!!" איזה שיר איזה שיר איזה עוצמה!!1.. איזה זמרים ייצאו מכוכב נולד נדב קדמון שלומי בראל.. חבל על הזמןן... שייעלו לגמר מהר.. ובכלל אני חולה על כוכב נולד חבל שאסור לראות טלוויזיה בשבתות וזה חבל ממש חבל.. מי בא איתי לגמר לקנות כרטיסים?!?.. חחח אה ואולי היום אני מעביר קורס החייאה קצרה לשינניות ברמללה!!! חחחחח שמע ישראל.. אבל גליז אל תעשי פאדיחות אם תעברי שם ותראי ואתה בקיוסק אל תגידי לה היי את חברה של דרור .. אני מקווה שנשאר אצלך קצת טקט =//