יום שלישי

Simply Blonde

New member
יום שלישי../images/Emo42.gif

אני מתחילה לעבוד
האמתי לא בא לי בכלל לעבוד סתם בא לי לבזבז כסף.. אבל מה לעשות.. שאלה יומית וכאלה.. מאמינ/ה באלוהים?

moshe present

New member
שלישי

מרגישה חרא. מזל שיש לי שוקולד. הממ היום- בבוקר עבודה במועדון ילדים, בלילה ההופעה של קובי מחט. אמא כנראה באה לראות אז אני אבקש ממנו להתייחס אליי הרבה חח מחר יש לי כבר 2000 שקל. בשבועיים :) משלוש עבודות. אוי וי... הממ בקשר לשאלה- לא... מאמינה במשהו , גורל או משהו שמכוון אבל לא אלוהים. לא לסקול אותי...

Grey Faerie

New member
איזה יום נפלא

היום סרט בת"א ואחרכך נראה יום מקסים לכולם. ולשאלתך- לא. לא מאמינה בכלום. הכי טוב:)

happy apple

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif

עוד מעט הולכת לארוחת בוקר עם אמא ואז ראיון עבודה בגבעתיים לטעימות בסופר אני מקווה שאתקבל צריכה כסף... ולשאלה אני מאמינה אפילו המשפחה שלי די מסורתית קידוש בשישי וכול זה

התמונה זה כמו אייקון מאומץ?../images/Emo3.gif

נמ מאמינה ברוחות הסערה. ו ו! בגלל שהחתימה שלך קפצה לי לעין. אני בהחלט לא רוצה להשאר כיתה

Simply Blonde

New member
מה אני אוהבת את התמונה

ואיבדתי את הקודמות
נראה לי שאני אשנה חתימה אני כבר לא מתכחשת להיותי מזדקנת יושבת בכיסא מתנדנד וסורגת צעיפים לנכדים שלי

linoy7

New member
בוקר בוקר בוקר טובבבבב../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

כ"כ התגעגעתי לקום מאוחר
אה! היום אני בת 16 ו- 10 חודשים בדיוק!
ולשאלה-
יומטוב

גליזה

New member
יום שלישי פעמיים כי טוב../images/Emo152.gif../images/Emo186.gif

ובכן, האמ. הייתי אמורה ללכת לנקות את הבית של אבא ולקבל כסף, אבל מסתבר שאחותי רוצה לגרור אותי לקנות מתנה לאחותי השניה, אנחנו באמת דוחות את זה יותר מידי >< ואמ, נו. אני מאמינה בה' בהחלט
וגם וגם. אתמול בלילה ממש גירדו לי הפנים אז שמתי קרם גוף כי זה הדבר היחיד אצלנו שיש לו אלוורה, ועכשיו הפנים שלי דווקא ממש נעימות וזה, בניגוד לפעמים שאני אשכרה שמה קרם פנים
סתם רציתי לשטף אתכם

גליזה

New member
את לא מתכוונת להתחבר, הא?../images/Emo10.gif

התגעגעתי ורציתי לדבר איתך

למעלה