יום שלישי

m i c k e y 15

New member
פפפפ איזה יום חרא באלוהים

חוץ מספורט שראיתי אותו מתאמן
מסכנים מה המאמן עושה להם... אמ היה גשם וממש ממש ממש
שחודר לעצמות כזהה והגשם הרס לי ת'מטריההההה
ואז כל הפן נהרס
היה רוח..וברד..אחח..יום מגעיל..

שלישיי../images/Emo103.gif

ממש יום מעצבן!!!!! זה התחיל בזה שבשניה שהייתי אמורה לצאת מהבית התחיל ברד מטורף!!! -->כמה שאני אוהבת זה מרגיז! אחר"כ היה אמור להיות לי בוחן בפיזיקה ובגלל איזה חנפן אחד דחו אותו לשבוע הבא ושבוע הבא עמוס לי..!!! ו....יש קיקבוקס בערב..ואני ממש רוצה ללכת!!! אנ מקווה שאני באמת אלך למרות העצלנות והגשם! זהו..המשך יום....יומי!

HeNoOsH

New member
פיייי איזה קור !!

אממ יום סבבה ביותר :] פויי איזה מזל היה לי...יצאתי מהבית ולא ירד גשם, יצאתי בהפסקות ולא ירד גשם, חזרתי הביתה ולא ירד גשם...רק כשהייתי בשיעור אז ירד מבול...לא נרטבתי אפילו טיפה והפן לא נהרס [חח גם ככה אני מורידה את זה היום..] :) חינוך- מה זה?! המורה גרמה לנו להרגיש דיסלקטים! היה אמרה שהיא רואה שאנחנו לא מתעניינים במיוחד בכל הנושא של אלכוהול כי נמאס לנו מהחפירות על זה אז היא החליטה לעשות לנו משחקי חברה..חחח לכו תבינו אותה היא חילקה תפוז לכולם [סוג של משחק של דקה] והעברנו במעגל מלפפון וזה שבאמצע היה אמור לגלות אצל מי המלפפון...חח קייטנה :] הוא לא התקשר!! ולא ראיתי אותו!! עוד סיבה ליום יותר טוב ... פאאאקק יש לי מלאמלאמלא דברים לעשות ואין לי זמן! =/

HeNoOsH

New member
הממ...כן =/

קרציה...בגללו רבתי עם ידיד שלי [למרות שיום אחרי כבר חזרנו לדבר חח] ויש לי הרגשה שיקח לי הרבה זמן לגרום לו לעוף ממני...הוא קרוב אלי כל הזמן =/

יום מגעיל../images/Emo10.gif

לא הצלחתי להירדם פשוט בלילה. קמתי אולי איזה 12 פעמים בלילה,אם לא יותר
כל היום בבי"ס הייתי כמו מתה. אנשים גרמו לי להרגיש טוב אבל,אני אוהבת להיות בבי"ס. כמעט דפקתי את הראש בקיר בשעה השניה של מתמטיקה. כשחזרתי הביתה הלכתי לישון עד איזה 4 ככה, עוד מעט הולכת לעבודה. שונאאאאאאת להתחיל לעבוד ב6
. כבר אמרתי כבר שאני חייבת להזיז את התחת שלי ולחפש עבודה? קיצר,יום ממורמר חושרמוטה. חלאס. #%@$#$

Grey Faerie

New member
יום מעצבן.

קמתי מוקדם כדי להדפיס את הסיכומים לאנגלית של All my sons [בסוף בכלל לא השתמשתי בהם במבחן:/] אח"כ יצאתי לקור המקפיא והמעצבן הזה. מבחן באנגלית היה דווקא סבבה לחלוטין, אח"כ שעתיים כימיה שזה שואה. אח"כ תנ"ך ואז שעתיים מחשבת ישראל. וגיליתי שמחשבת נותן 5 יחידות חיצוניות! שזה מעולה כי עד עכשיו חשבתי שזה 4 פנימי ו1 חיצוני [קיבלתי בה 100 סופי
] ואז קורס כימיה :| ואז נסעתי הביתה עם ילד מהשכונה שלי שאבא שלו הסיע אותו. ואני מכירה אותו מהגן בערך. וזה היה מוזר. והוא מוזר. וכולם מוזרים! ואני רוצה לישון ולא להתעורר :(

dark dumb

New member
איזה יום סבבה- יום יאבבה ../images/Emo85.gif

חחח 4 שעות של ארועים חחח הייתה לנו פעילות נגד סמים ואלכוהול והתבטלו לנו מלא שיעורים, הבצפר בזמן האחרון נהיה שכונע חחחח לפניי יומיים, בשיעור ספרות, נכנסת המורה ואומרת תוציאו דפים בוחן על אנסין! וייי (בגלל שבמבחן כמעט לאף אחד לא הלך באנסין), היום היא החזירה לנו את הבחנים, אז לא רק שקיבלתי 100 היא גם הקריאה את התשובה שלי מול כל הכיתה (שזה דיי פאדיחה...) אבל עדיין, היא לא עשתה את זה אף פעם עדיין-אני מאושרת!! חחח היא גם אמרה לי שהיא גאה בי
חחח עשה לי את היום, בד"כ אני לא משו בספרות... (שזה 90-94, למרות שבתעודה היה לי 97 חחח)

Chemical Venom

New member
פשוט יום רע!

הלכתי לבצםר חשבתי שהכל יהיה טוב אפילו קמתי בזמן והלכתי בזמן התחלתי ללמוד מתמטיקה היה משעמם ייצאתי באמצע השיעור הלכתי ללמוד לאזרחות למדתי למדתי ואז היה המבחן המבן היה ארוך וקשה כמו לא יודע מה! נקווה למעל 75 אממ אחר כך למדתי עוד שהיה דווקא בסדר ומצחיק כמו שאני אוהב את הבצפר חזרתי הביתה ב16:00 ההורים היו בבית התחילו לשגע אותי ב17:00 הלכתי לחדר שלי לשמוע מוזיקה ונרדמתי עד 21:45 שקמתי התחלתי להרגיש רע וכנראה שאני חולה..אחר כך התקשרו מהצבא וביום ראשון הקרוב אני צריך ללכת ללשכה לעשות בדיקת דם לראות שאין לי בעיות בלב למרות שיש לי מלא הוא נשבר איזה מאה פעם! .ובנוסף לכל יורד ים גשם! והוא מעיק ! וגם עוד לא השגתי כרטיס להופעה!!

Wild Eye Joker

New member
גם לי הם קראו שוב..

הלשכה הזאת..זה ממש טרטור, בעיות בלב..פחח בוא נתערב שאין לנו כלום.. זה מזה חרא כי יש רק 4 אוטובסים ללשכה אז אם אני רוצה להגיע בזמן אני צריכה לקחת את האוטובוס הראשון ב6 בבוקר
אז יללתי קצת לאבא שלי והוא יסיע אותי ויחכה שאני אסיים ואז גם יקח אותי חזרה חח

dark dumb

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif

לא נורא הכל יסתדרר!! כולה מבחן מה יש?? וכולה קצת גשם לא קרה כלום... חחח אני אתקן לך ת'לב

למעלה