יום שלישי

Grey Faerie

New member
זה הדבר הכי מטומטם :p

זה הרי היה צפוי מההתחלה והמורה שלי כולו בהתרגשות אפשר לחשוב :| התאבדות

Wild Eye Joker

New member
המ באמת יום מגעיל!!

אמא שלי פשוט עולה לי על כל העצבים האפשריים
אני כבר לא יכולה לסבול אותה. קיצר, נגמר בצפר, בערב נהיגה, עד אז ללמוד בבית גם ככה אין לאן לצאת בגשם הזה. אור בהצלחה

Black Balloon

New member
בטח שיש לאן לצאת, במיוחד בגשם!

לכל מקום, לא משנה איפה, העיקר שיש גשם. גשם זה הכי כיף בעולם. ללכת בגשם בלי מטריה. אע אע אע.
[סליחה, אבל אני אובססית לגשם
]

Wild Eye Joker

New member
אמ שלא תביני אותי לא נכון

אני מתה על החורף והגשם
, אין דבר שעושה אותי יותר מאושרת מאשר לקום בבוקר ולראות יום צהוב בחוץ וגשם וירח של גשם
אבל השנה זה לא בא לי טוב, יש לי פחות שירותי הסעות מההורים ואני צריכה להגיע למיליון מקומות ביום וזה בעיה עם הגשם וגם אצלנו יש מלא גשם..
וזה גם לא מתסדר לי עם הבאסות של החיים.. קיצר, השנה נשבר לי מהחורף. שיהיה אביב תמיד

nemo the great

New member
אני את ובלונדה ../images/Emo19.gif

מסכימים פה אחד שללכת בגשם לאט בלי מטריה ולהרגיש בקליפ זה שליטע!

Simply Blonde

New member
לאלאלאל../images/Emo68.gif

גשם זה תמיד טוב חוץ כשזה בדרך לבצפר חוץ מזה אז סבבה שיבוא מלתי שבא לו
אתמול פשוט ישבתי על החלון והרחתי והקשבתי לגשם איזה שעה ודי קפאתי כי הייתי בגופיה וסתם מכנסיים אז נכנסתי חחחח

גליזה

New member
הוא ממש לא רע, אני מתה על חורף

אבל נפלתי קורבן לגשם יותר מידי פעמים החורף הזה

Simply Blonde

New member
פעם ערס../images/Emo68.gif

עבר לידי וחברות שלי והיה מלללללללללללא גשם והשפריץ לנו את האמא של הצורה בכיתי
היינו בדרך לשופינג מטורף ומממש באנו לחצות את הכביש לקניון וספלאששששששששששש עלינו על אטובוס הביתה חחחח הטראומה הכי גדולה החורף

yaelush3

New member
דווקא יום כיפי..=]]

טוב, אז שוב יש לי חופש..[זהו, יום אחרון..
], אז חברה שלי ואני הלכנו להוציא חומר לפרוג'קט מהספריה,וזו חברה שלא דיברתי אתה מלא זמן, אז היה ממש מעולה,וסתם, אחרי זה ישבנו בקפה ג'ו ואכלנו ודיברנו, כ"כ הרבה זמן לא עשינו את זה..:) אח"כ- חוג אנגלית. יהיה נחמד..:) וגשםםם..!!
יומעולה..!!

hadarh111

New member
יחסית יום טוב+חרא של ציפור:/

אז ככה..יום שלישי היה סביר פחות בדיכאון מהיומיים הקודמים אתמול היה ליש יעור נהיגה26-27 כבר אסון אם אני אגמור בשיעור 50 זה נס.. כמעט התחלתי לבכות באמצע השיעור ברוב תיסכול לא יודעת למה פתאום היה לי שיעור חרא לגמרי היום בבוקר נכנסתי לבית הספר ניסיתי להסביר משהו ממש עקרוני ל2 בנות ואחת הגיבה והתפתח ויכוח וכמובן אחרי שהיא גמרה להגיד את שלה היא אומרת זהו אין לי כוח לדבר ברור שאין לך כוח אחרי שאמרת את אפילו לא נותנת להגיד אז הלכתי עצבניתP: בהמשך היום היה סבבה לגמרי היה מבחן עבר יחסית טוב לדעתי:) ונתתי למישהי כמה עמודים ללמוד לפני המבחן כי היא ביקשה והטיפשה שמה את זה על חרא של ציפור וזה מעצבן כי אני צריכה את העמודים עד לבגרות ואוף ולא אמרתי לה כלום כי לא נעים מה לעשות לה ריגשי הרי זה לא יעזור כבר אבל זה מתסכל עכשיו הם גם קרועים בסוף וגם עם חרא בזכותה(היא קרעה את החלקים עם ההרבה חרא.) נמממ אבל באמת שהרבה יותר טוב משאר השבוע.:)

יום נחמדדד../images/Emo9.gif

אבל ברר קפאו לי השחלות.... היה לי שעתיים חלון אז יה כיף מבחן בביולוגיה לא הכי משהו אבל בסדר.... אין מבחנים שבוע אחרי שבועיים לחוצים זה כיףף

nemo the great

New member
קפאו לך השחלות?!?? ../images/Emo19.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDD XDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDD LOOOOOOOOOOOOOOOOL וואי~!!. חחחחחח

למעלה