יום שלישי

Chemical Venom

New member
יום שלישי ../images/Emo41.gif

אני כל כך הולך לשנוא את היום הזה אני מציע לכולם לא לדבר איתי מחר יום מעצבן !! מבחן באזרחות יש לי שהוא קשה כמו לא יודע מה ואני חייב להצליח בו ואני לומד עד 15:30 ויש גשם גשם גשם כל הזמן! אין לי כרטיסים להופעה של אינקבוס..שזה מעיק כי אני מת ללכת להופעה! ההורים שכל הזמן גם בבית בגלל הגשם והם מציקים לי! בקיצור אני מת לברוח מכאן! מקווה שלכם יהיה יותר טוב..

Simply Blonde

New member
איף שונאת את תפוז../images/Emo68.gif

כתבתי משהו ארוך וזה מחק כוסאמאמאמאמאמאמאמא שלו.
נמנמנמ יום שלישי שוב יום שאני מפחדת ממנו איסה כיף
באים בשמונה מורה זונה במקום שמונה ורבע החלטתי שאני כותבת לה מכתב(לילדה שרבתי איתה וזה ובלה בלה בלה מי שיודע ת'סיפור יבין) אני עכשיו הולכת לכתוב הכל הכל הכל כל העצבים להוציא על הדף הזה להגיד כל מה שאני חושבת רק אני מפחדת שהיא תדבר איתי לפני או אחרי שאני מביאה לה וזה יהפוך לסיצנה ואם כבר סיצנה אני רוצה סיצנה מול כל הבצפר שתראה איזה חרא היא כלבה אני LOL
טוב זזתי לכתוב מכתב ולישון
גוד נייט מיי פרינדס.

Simply Blonde

New member
איף איזה יום../images/Emo68.gif

לא כתבתי את המכתב בלילה בסוף שקעתי בספר שלי עד שתיים בבוקר(הבטחתי לך-הרלן קובן מומלץ מומלץ מומלץ-מאחת ששונאת לקרוא ספרים) משמע הייתי מחוקה לגמרי היום
בשיעור מת' כתבתי את המכתב בסוף השתפנתי ולא הבאתי לה והתחמקתי ממנה כל היום אני כזו פחדניייייית כוסעמק איתיייייי אני פשוט מפחדת לפגוע בה יותר מידי
נמנמנמ היה אנגלית וגיליתי שקיבלתי 98 במבחן תעשו שניה ממוצע יבש של 93+98 היי 95 לא 85 זונה המורה שלי שמה לי 85 בתעודה כאילו WTF?!!?!!? ממש התעצבנתי מזה כי בכ"ז זה המקצוע היחיד שקל לי בו ואני מקבלת בו ציונים טובים.
נמנמנמ והלכתי הביתה באחד וחצי כי ממש כאבה לי הבטן וכי בכ"ז יש רק תושב"ע אח"כ ומי נשאר? חחחחחחח

למה לחזות סתם ככה תעתיד?../images/Emo80.gif

היה אחלה של יום חחח היה מבחן שלא למדתי אליו ויצא אחלה.. כי.. הממ.. היו כל מיני.. הממ.. אתם יודעים.. וזה.. הממ..|נבוכה| רק שהגשם לא יגמר ויהיה שבוע נהדר=] [חוץ מהמבחן באנגלית שתקעו לנו בו פול חומר..]

gorck

New member
לשם שינוי יום סבבה....

מתחיל מאוחר (רבע ל9) מסיים הכי מוקדם בשבוע (2 ורבע) ויש צופים היום!!! ויש היום הכנה ראשונה לפולין!!! עוד חודש פולין!!!

רק היום מתחילה ההכנה? ../images/Emo2.gif

אנחנו טסים באפריל וכבר היו לנו 4 מפגשים לפחות ועוד איזה 3 שבוטלו!

gorck

New member
אין לנו הרבה הכנה....

הכל בלימודי היסטוריה, שיעורי חינוך ושני מפגשים בערב...

m i c k e y 15

New member
עוד חודש יש לכם פולין??

לא יצאתם כבר? חחח אני יוצאת באפריל..אחרי פסח..רק עם הכיתה שלי ועם אמריקאים מסוקסים

gorck

New member
כן עוד חודש...

7-14/3/07....תאריכי המסע. אצלנו בי'א המסע, למרות שברוב בתיה"ס שאני מכיר המסע בי'ב.

nemo the great

New member
ואי אני יודע לעשות מסאדז' ../images/Emo19.gif

מהזה טוב. והרבה זמן לא עשיתי לא נורא מחר יש לי חבר שתמיד נתפס לו הגב

גליזה

New member
האמף..../images/Emo201.gif

בהצלחה במבחן! הקטע עם ההורים כ"כ מובן
בעיקר בגלל שאמא מתנחלת הרבה בבית מאז שהתחילו לבנות את הבית החדש. הגשם? יש שמועות שמחר ומחרתיים לא נשמע ממנו, נקווה שהן נכונות..האמף. נו נו, תתעודד קצת:) אל תפסול את כל היום עוד לפני שהוא התחיל
אני מתחילה היום ב10. אני גם חייבת ללמוד היום לבוחן על all my sons מחר
יש לי כ"כ הרבה פערים להשלים באנגלית
בעע..יהיה טוב

Grey Faerie

New member
דיי גם לך יש בוחן על AMS

טוב שזה לא המחזה הדפוק ביותר בחיי :( במיוחד כשהמורה הפאג שלי שדומה לביצה ולובש סקיני מקריא אותו. ועוד זה נראה שהוא נהנה להיות mother לפחות סיימנו אותו>: בהצלחה מחר מותק

גליזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה
גם אנחנו סיימנו אותו, אבל אני אפילו לא יודעת מה קרה שם, חוץ מהסיפור ההתחלתי ><

למעלה