יום שלישי

יום שלישי../images/Emo113.gif

אמורים להתחיל ב9, אבל 2 המורות שאחרי זה (ז"א 4 שיעורים) לא יגיעו, ואז יש עוד שיעור מעפן ואז שיעור חשוב, אבל אני לא אבוא כבר בשביל שעה וחצי. ועכשיו חוזרים לחרוש לתנ"ך יומטוב אנשים

L i O r K u S h

New member
נשארתי בבית...../images/Emo189.gif

אני מפזרת טישו בכל הבית... אתמול היה כיף בבאולינג, חבל שהיה לי חום וקפאתי מקור
ואמא כפרעליה קנתה לי שרשרת ממש יפה..עכשיו יש לי שרשרת חדשה לחרוש עליה
הרגע אמרו לי שקיבלתי 79 בתנ"ך... שזה מעולה כי חשבתי שאני אקבל פחות אבל חרא לעומת הציון הקודם.. אבל שיהיה.. יאללה מתחילים עם עירוי תה..

חחח אני באמצא שיעור אנגלית עכשיו

וממש משעמם לי אז נכנסתי לפה מהאינטרנט! איזה קול זה!! אני מסיימת היום ב3 ורבע ואחר כך פעולה, ישיבת שכבג ובוחרים נושא לפורימון! אחר כך אני חוזרת הביתה ורואה אבודים! וזהו...

מההה, איך קרה שאין תמנון?!../images/Emo110.gif

שעות ישבתי על לחפש אותווו..חחח איזה מוזר זה לראות הודעה שלי ככה

חח ואני באמצע תנ``ך

וואו זה כל כך משעמם... משהו עם אשור ומיתוסים או משהו כזה. אין, אין שיעור יותר משעמם מתנ``ך. היום צריך להתכונן לפיזיקה :-(

giraffeeeee

New member
נשארתי בבית כביכול.

בשבע ועשרה שמעתי את אחותי צועקת מבחוץ "אמממממאאאאאאאא" ואז אמא שלי צעקה לה "ביייייייייייייייי" התחרפנתי. קמתי בשבע וחצי ונסעתי לא.א.ג לדבר עם הרופאה המקסימה שלי על מנתחים, יו הו. חיכינו לאמא שתצא מחנות צמר, ואז מחנות "אומנויות לכל" נסענו לג"ש לארוחת בוקר, אכלתי פנקייקים. ואז ל"רוח מזרחית" לפגוש חברה של אמא. הגענו הביתה ועכשיו ההורים נסעו לדואר. ואני פה. בשש הכנה לפולין. אתמול היה יום הורים, המורות לא הבינו למה אני נראית מיואשת ועייפה, אולי כי אני חולה מתה, באמת אני נראית כמו גוויה מהלכת. אבל היה מצחיק עם המוכרי עוגות של השכבה. "יש לעוגייה הזו טעם של הזה בשירותים בריח וניל" "מאיפה אתה יודע מה הטעם של הזה של השירותים?" "איזו עוגייה זו?" "עירקית שדחפו בה שוקולד" "הא נו, אני רוסי אני לא יודע" שמיים.

P i x i e s

New member
איזה יום...

שלשום בערב החליט ועד ההורים לבטל את פולין בישיבה אליה באו סה"כ 100 הורים (לא ברור גם אם זוגות הורים או הורה פר תלמיד) מתוך 280 תלמידים שאמורים לצאת. אתמול מלא תלמידים כולל אני החליטו להתאגד ועברנו בכיתות, התקשרנו להורים... קיבלנו יותר מ100 פקסים, הסתבר לנו היום, מהורים שרוצים שהילדים שלהם ייצאו. זה היה ממש מרגש. אתמול גם הסברנו למנהל מה אנחנו רוצים לעשות אז הוא אמר לי "אפשר רגע לעשות משהו שלא ייחשב כהטרדה?" אז אמרתי "אוקייי..." ואז הוא נתן לי נשיקה בלחי
בקיצור, היום בא יו"ר ועד ההורים לבצפר, כינסו אותנו ואמרנו את דעתנו... היה ממש סוער וכולם בבלאגן ומחיאות כפיים ופשוט... וואו כמה תלמידים אמרו לו את דעתם וביניהם אני (שדי סיכמתי את הדברים בתור נציגה של התלמידים שיזמו את הדבר שגרם לו לבוא לבי"ס) ובאמצע באמת התחלתי להיחנק מהתרגשות ואח"כ מורים אמרו לי שדיברתי מאד יפה... קיצר אנחנו לא מתכוונים לוותר וגם אמרתי את זה ליו"ר. הוא ניסה לקטוע אותי באמצע (זה מיקרופון, הוא ניסה שיביאו לו את המיקרופון) ואני כזה "לא, לא, שנייה." וכולם צחקו
מרגש לראות איך שכבה שלמה פועלת בשביל להשיג את הרצונות שלה...

Aline In Chains

New member
סתם הלכתי סתםםםםםםםם.

איזה מורה מעצבנת! לא יכלה להודיע שמתבטלות שעתיים יזמות כי היא בטיול. איזו מורה מעצבנתתתתתתתתתת. >>>>>><<<<<<. סתם רבתי עם השעון בבוקר, יכולתי לישון עוד שעתיים. בסוף העברתי שעתיים בכיף עם ידיד שלי מאור ועוד כמה והיה מצחיק. אח"כ שעתיים מתמטיקה חזרה למבחן. ואז הלכנו הביתה. בעך.

KeReN 0R

New member
חזרתי מוקדם הביתה../images/Emo13.gif

הגעתי בבוקר לפרדס בבית ספר (הייתי היחידה שהגיעה וגם זה רק בגלל הפרוייקט התקוע הזה שיש לי לסיים
) אבל בגלל הגשם לא יכולתי להמשיך לעבוד על הפרוייקט אז המורה שיחרר אותי.
ד"א נסיעה בטרקטור בגשם זה ממש שווה
אחר כך הלכתי להגיד שלום לכמה אנשים בבית ספר ומשם הלכתי לסוקולוב לקנות מתנות ליומולדת
(וואי, למלא אנשים שאני מכירה יש יומולדת החודש
) ועכשיו משעמם לי בבית...אני חייבת למצוא משהו לעשות
יש למישהו רעיונות

באש ובמים )ובשלג( ביתר ירושלים!

היום משחק מול חיפה! כמובן שלא הלכתי ללמוד. היה לנו אתמול קצר בבית והלך המודם של האינטרנט ככה שאין אינטרנט לפחות עד מחר...באסה!

Anni Lupu

New member
שונאת את המורה לצרפתית!

שעתיים ראשונות ראינו בקולנוע "המבוך של פאן" שעתיים מתמטיקה, ואז היינו אמורים להשתחרר מספרות אבל המורה הזונה לצרפתית נתנה לנו תרגילים ואז שעה צרפתית! שונאת אותה!!!!!! עכשיו אני מכינה לחברה שיש לה מחר יומולדת קולאז' תמונות, הולכת להדריך בצופים, ולחדר כושר.

Anni Lupu

New member
חח אז אתה ממש לא מכיר אותי רון...

אני מקללת דווקא די הרבה שאני עצבנית

זונע

New member
סתם

91 בתנ''ך
אני מלך העולם עוד מעט שיעור נהיגה, ואחר כך אני הולך עם אח שלי לכלי זמר...כדי לעזור לו לבחור גיטרה.

kelly7i

New member
היה לי מבחן במתמטיקה!

היה אחד הכייפיםXDDDDDDDDDD נשאר לי דף ריק, אז התחלתי לצייר בו, עשיתי פרח בכל עמוד, אחד המקושטים.

למעלה