יום שלישי

אתה לא יוצא לטיול אז יש לך חופש? אצלנו

עושים מערכת מיוחדת למי שלא יוצא לטיול, והוא חייב לבוא ללמוד!!! אם הוא לא בא אז הוא חוטף עונש

© h i l a ©

New member
איזה יום משעמם

היה לנו 3 שעות היסטוריה :( ולחשוב שיש לי לעשות 2 עבודות גדולות להגשה ובשיעור הבא היא צריכה להביא עוד עבודה :(. היא הכתיבה משהו על הגטו "בגטו היו..." ואיזה ילד מפגר אחד אמר "בגטים" ומישהו כתב את זה בטעות :|. באנגלית החזירו 2 מבחנים שעשינו וקיבלתי 80 :(, והכי מבאס שהמבחנים האלה הם בגרויות משנים קודמות. הייתי אמורה לקבל 90+ :(. בספרות סיימנו לסכם את "משהו קטן וטוב" וזה אומר שעוד מעט יהיה מבחן :\. אני כ"כ שונאת מבחנים בספרות. הייתי ממש מדוכאת ועצבנית היום, היו לי יותר מדי מחשבות. בשיעור תנ"ך המורה הסתירה לי את הלוח וכמעט צרחתי עליה שתעוף ובמזל עצרתי את עצמי. כמעט הוצאתי עליה את כל הכעס שלי. אוף, בזמן האחרון אני לא מצליחה ללמוד, פשוט לא מצליחה, אני חושבת לעצמי "טוב אני אעשה היום את העבודה" אבל אני לא עושה! למרות שיש לי זמן, פשוט אין לי כוח נפשי לזה. (במיוחד בגלל הטיול שנתי שאני מרגישה שעדיין לא חזרתי לגמרי לשגרה)

יום חביב...

בשעה השנייה היה אנגלית וכולם חשבו שהיא לא הגיעה אז התחלנו לללכת,אבל מה? פתאום אנחנו רואים אותו וכולנו רצים לכיתה. עשתה לנו בוחן ממש קל. שעתיים הפקה- המשכנו לערוך תקליפ. שעתיים מתמטיקה- מהגהנום שעה הפקה-אחרי מתמטיקה זה רק להתחרפן אז הרצתי את הקליפ הלוך וחזור כל שנייה. אחר כך הלכתי עם ידידה ללמוד לתנ"ך [דחו לנו תמבחן לשישי...]

Broken sound

New member
היום.הכי.משעמם.שהיה.לי.בחיים.

זה היה נוראי כ"כ.!!1111111 אמא באה ב12וחצי.הייתי לנו פגישה אצל היועצת. היא לא נורמלית באמשלי. מחר שוב,פגישה אצל מזל. מה יהיה הסוף בלאט!?!?!?!

dcohn

New member
שופפיינננגגג מטוווררררףףףףףף:]]]

אז קניתי מלא מלא דברים:] ואני שיא המרוצה:] וזה קורה אצלי פעם בשנה בערך (שופינג) אז תנו לי להתלהב!

dcohn

New member
אז לשלותכן../images/Emo3.gif:

קניתי: לי קופר: ג'ינס סקיני שחור וטוניקה אפורה כזו
XOXO: חולצה קצרה שחורה ו"חגיגית" ומכנס שחור ארוך מתאים:] גריפ: מין סוודר ווסט כזה עם משבצות מקדימה בלי שרוול ששמים מתחת חולצה לבנה וזה ממש יפה
(עזבו בתיאור זה לא מדהים
) ובשבילי לפעם אחת זה נחשב המון, אני יודעת שאם הייתי נותנת לבנות אחרות את אותו מס' שעות הן היו יוצאות עם פי 3 דברים
טבל נו, אני זאת אני

noyy

New member
פשוט זוועה

3 שעות כימיה - מבחן, ארוך, בלי בחירה בכלל (שבבגרות יש פווול בחירה) על כל החומר, פשוט מבחן ארוך ומעצבן. אין לי בעיה עם כימיה בד"כ ואני לא לומדת למבחנים מי יודע מה, וזה דפק אותי. את כל מה שהיא לימדה בכיתה ידעתי מצויין, אבל מה שהיא עשתה בכיתה זה קלי קלות לעומת התרגילים שהיו במבחן שם היא שילבה באותו תרגיל(!?!?#@?) סטיוכיומטריה+חמצון חיזור+שיווי משקל +מבנה וקישור והיה סלט שלם כי הכל סתר את הכל ובקיצור.. בעע! כולם מצפים כבר לנכשל שעתיים מתמטיקה - טריגו! מבחן ביום חמישי
היא פשוט טסה בחומר שעה חברה - סתם בזבוז שעה אנגלית - כנ"ל.. נתנה איזשהו תרגיל בספר שכלל דיאלוג כלשהו ואני וחברה קראנו את זה אחת לשניה כמו איזה שתי עילגות. היה מצחיק אח"כ הייתי אמורה לחכות שעה ואז להיות ב"סדנה להעצמה אישית" עלק (עד 6 בערב. בסדר...) שהרכזת של האונ' מכריחה את כל מי שבתוכנית ללכת אליה, לא באתי אף פעם ועכשיו התחילו האיומים והצרחות של "התחייבת לאונ' ואת לא באה לפעילויות, אני אוריד אותך מהכיתה הזאת". ממש מפחידה אותי. חחחחחחח אז היא באה להוציא לי את התקנון שחתמתי עליו אבל אז נזכרה שלא הסכמתי לחתום.. אני כזאת כלה חזרתי הביתה ב2 וחצי, לא שמתי לב שהיה קוסקוס (
) ואכלתי שטויות במקום, ועכשיו נגמר
נרדמתי, מה שלא היה צריך לקרות, כי תכננתי לעשות מלא דברים והלך לי כל היום. בערב לקחתי את הכלב והוא גרר אותי לבוץ והתחיל לרדת עליי גשם ובעע! ובחמישי יש לי מבחן גם בתנ"ך, בנוסף למתמטיקה. לא התחלתי ללמוד ובשניהם אני הולכת להכשל נקווה שמחר יהיה יותר טוב

מה, איך נתנו לך לא לחתום על זה?!

אצלנו לא מקבלים לבי"ס את מי שלא חותם על האמנה בלהבלה.. רשום שם שאת מתחייבת לעשות מחויבות אישית במהלך ט'+י', לשרת את המדינה לפחות שנתיים, להשתדל(
) להגיע לכל השיעורים ובזמן, למרות שיש 6 פעמים בשבוע שעת אפס, להתלבש בצורה ראויה לדעתך בתוך בי"ס ומחוצה לו (הסעיף הזה מנוסח ממש מטומטם), ולא להעתיק על אף שהכל מבחני כבוד וכאלה, ואם מישהו חורג מזה מוציאים לו את האמנה הזאת (אשכרה יש להם סרוק במחשב את של כולנו) וחופרים לו מלא. הלוואי היתה דרך להתחמק מלחתום שם חחחחחחח החתימה שלך. היה צחוקים

noyy

New member
לא לא, גם אני חתמתי על אמנה או משהו של בי"ס

אבל הלימודים שלי בימי שישי זה סתם לא קשור לבי"ס.. זו תוכנית כלשהי שאף אחד לא מחוייב להכנס אליה. וזה באמת דורש הרבה - תגבורים בחלק גדול מהמקצועות (גם אם לא צריך, כן? בכוח), כל מיני פעילויות, כנסים... ממש יש לי כוח לזה. ובתקנון היה סעיף שמחייב אותי להגיע לכל זה, אז פשוט לא חתמתי
היא איימה שהיא תוציא אותי אם לא אחתום ואפילו תעביר אותי כיתה ובלה בלה בלה אבל בת'כלס אני מבין האנשים שמוציאים לבי"ס הזה שם טוב אז שתשב בשקט ותסתום את הפה שלה. באמת היה קורע!

A m b a G a l

New member
וואי

אולי תעזרי לי בכימיה ? אני בדיוק עברתי מגמה, ונמאס לי להציק לכולם שיעזרו לי >< זה אותו חומר, אני צריכה להשלים לבד מבנה וקישור,סטיוכיומטריה וחמצון חיזור - שזה עוד דיי קל, אבל מסתבך לי. בבקשה ? ^^

noyy

New member
חחחחחחחחחח

אירוני דווקא לאור ההודעה הזאת החלטת לבקש עזרה.. ואין בעיה :)

חח OMG שלחו לי זימון לחיל האוויר האמריקאי!!1

זה אומר שיש לי GPA גבוה
חח אני מלאת אטיטוד של יו אס ארמי עכשיו חוצמזה יום רגיל ככה בצפר, שעתיים חופשיות משעממות רצח ומבאסות, לא מצחיק וכולם מייבשים אח"כ אכלתי סטייק אצל סבתא
אח"כ ביביסיטר אח"כ יצאתי לסניף ואכלתי פלאפל. מרגש וזה.

למעלה