פשוט זוועה
3 שעות כימיה - מבחן, ארוך, בלי בחירה בכלל (שבבגרות יש פווול בחירה) על כל החומר, פשוט מבחן ארוך ומעצבן. אין לי בעיה עם כימיה בד"כ ואני לא לומדת למבחנים מי יודע מה, וזה דפק אותי. את כל מה שהיא לימדה בכיתה ידעתי מצויין, אבל מה שהיא עשתה בכיתה זה קלי קלות לעומת התרגילים שהיו במבחן שם היא שילבה באותו תרגיל(!?!?#@?) סטיוכיומטריה+חמצון חיזור+שיווי משקל +מבנה וקישור והיה סלט שלם כי הכל סתר את הכל ובקיצור.. בעע! כולם מצפים כבר לנכשל שעתיים מתמטיקה - טריגו! מבחן ביום חמישי
היא פשוט טסה בחומר שעה חברה - סתם בזבוז שעה אנגלית - כנ"ל.. נתנה איזשהו תרגיל בספר שכלל דיאלוג כלשהו ואני וחברה קראנו את זה אחת לשניה כמו איזה שתי עילגות. היה מצחיק אח"כ הייתי אמורה לחכות שעה ואז להיות ב"סדנה להעצמה אישית" עלק (עד 6 בערב. בסדר...) שהרכזת של האונ' מכריחה את כל מי שבתוכנית ללכת אליה, לא באתי אף פעם ועכשיו התחילו האיומים והצרחות של "התחייבת לאונ' ואת לא באה לפעילויות, אני אוריד אותך מהכיתה הזאת". ממש מפחידה אותי. חחחחחחח אז היא באה להוציא לי את התקנון שחתמתי עליו אבל אז נזכרה שלא הסכמתי לחתום.. אני כזאת כלה חזרתי הביתה ב2 וחצי, לא שמתי לב שהיה קוסקוס (
) ואכלתי שטויות במקום, ועכשיו נגמר
נרדמתי, מה שלא היה צריך לקרות, כי תכננתי לעשות מלא דברים והלך לי כל היום. בערב לקחתי את הכלב והוא גרר אותי לבוץ והתחיל לרדת עליי גשם ובעע! ובחמישי יש לי מבחן גם בתנ"ך, בנוסף למתמטיקה. לא התחלתי ללמוד ובשניהם אני הולכת להכשל נקווה שמחר יהיה יותר טוב