יום שלישי

Snow fairy

New member
../images/Emo23.gif

[לפחות אני מתנחמת בזה שאני רואה אותך עוד יומיים;]]

Double U

New member
היום שלי

היה לי מבחן ראשון בספרות והיה...סביר מינוס. התכוננתי די טוב אבל ברגע האחרון שכחתי הכל אז פשוט חרבשתי וניסיתי להיזכר בכל מיני דברים. אח"כ היה אמור להיות תנ"ך אבל המורה חולה וזה היה באסה כי היא הבטיחה שהיא מחזירה את המבחנים. במקום זה היה מתמטיקה, הפסקה, אח"כ עוד שעתיים מתמטיקה, חינול, חינוך תעבורתי והבייתה
עוד שעה-שעה וחצי יש לי שיעור נהיגה, פעולה בצמר"ת שאני הולך אליה כנראה ואבודים בערב
עכשיו יש לי 8 ימים בלי מבחנים! אני כ"כ הולך לנצל את זה.

kelly7i

New member
אבודים=|

מה עושים שזה פעם בשבוע ולא כל יום, ומביא לפיספוס הפרק של שבוע שעבר?

kelly7i

New member
ויאודי זה בכסף,

מי ישלם על זה 10 שקל עכשיו?
ומאיפה אני מורידה? שנים ניסיתי למצוא><

dcohn

New member
יש לך טורנט?? ת'תוכנה??

פשוט כנסי למינינובה, סתם לדוגמא, תריצי בחיפוש "lost", ירד לך עד הערב, וזהו:]

kelly7i

New member
אין לי את התוכנה הזאת

וצריך את זה עם תרגום! עכשיו ראיתי את הפרק של שבוע שעבר, אחרי שעות על גבי שעות מצאתי את זה באתר אחד, ראיתי בלי תרגום והבנתי 50% בקושי ><

אני אנצל"ש בקשר להורדות

יש מצב שאת או אנערף מי יודע איך אני מורידה רק את הפתיח של הישרדות או לפחות את הפסקול [אמייאאהההה] או לפחות איפה להוריד פרק שלם [באימיול חיפשתי והיה רק חלק 2 של פרק 6 או משו כזה] תודה:]

B a m b o o k

New member
קרקרקרקרקרקרקרקרקרררר

התחלנו לקרוא באנגלית את ALL MY SONS והיה נחמד. השיעורים האלה נראלי יגרמו לי להשתתף יותרD: ספורט-כדורעף וריצה. היה טוב
היסטוריה-משעמם כרגיל שעה חופשית, דברתי קצת עם דני והשלמתי חומר באנגלית והגיעה מורה חדשה לתקושרת, ואני חושבת שהשיעורים איתה הולכים להיות שכונה כי היא צעירה ולא מי-יודע-מה יודעת ללמד
חבל על הבגרות שלנו השנה

dcohn

New member
יש לי כוחות!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

יש לי שיעור מתמטיקה ב6, וממש לא באלי ללכת, אז צעקתי לפלאפון (בראש
) ש"הלוואי שהוא יצלצל עכשיו לבטל" ואז שניה אחרי זה קיבלתי ממנו (מהמורה) הודעה "אפשר לדחות את השיעור למחר"
כוחות, או לא כוחות?

אוף, כזה מעצבן

קמתי מוקדם למרות שהייתי אמורה להתחיל ב10 לפי המערכת, כדי שאמא תסיע אותי כי ירד גשם כל היום. הייתי בחוץ שעתיים עם עוד כמה חברים, דיברנו והיה נחמד. שעתיים מחשבים- היה בוחן בJAVASCRIPT שלא הבנתי שומדבר בנושא הזה אז לא עשיתי את הבוחן, ואז מי שסיים יכול היה ללכת...חיכיתי בכיתה עד שעוד מישהו יסיים ויצאנו החוצה ודיברנו, עד שהיה לנו קר מדי אז עלינו לכיתה שלנו שהייתה ריקה
שעתיים אנגלית משעממות, מה גם שנורא לא הרגשתי טוב. שעה חופשית כי התבטל ספרות, אז ישבתי בספריה עם שני חברים והעברנו צחוקים על המורים שלנו על איך שהם נראו פעם (ספרי מחזור ישנים זה כזה שולט!!!!!!!!
) שעתיים מתמטיקה, הבנתי סופסוף איך לגזור את החארות האלה. עכשיו אכלתי, שיעורים, ללמוד למבחן מחר ולסדר את החדר. ממש כיף.

LadyFlame123

New member
נמנמ..

אתמול אחרי שחזרנו מהבאולינג הייתי צריכה לסיים עבודה בביו
ואנשים עוד לא ממש עשו.או הלכו לישון.. ד"א השתפרתי בבאולינג
יחסית
קיצר הלכתי לישון די מאוחר אז כל היום הרגשתי את העייפות. ובלי מוזיקה באוטובוס זה עוד יותר מרדים. קיבלתי 29 בתנך... ידעתי שיהיה משו כזה
. היה יום נחמד, לא ממש חופר
בערב יוצאים לדבר עם ליאורה ועוד חברה. ליאורה, אני מקווה שאת מרגישה מספיק חיה בשביל זה

לא הייתי בבית ספר

מאתמול שחזרתי מהבית לא הרגשתי טוב יש לי כאבי אוזניים וכל האזור של הכתף בצד ימין כואב לי. אבל אני מרגיש יותר טוב!!! מחר יש טיול שנתי אבל אני לא יוצא אז מהיום עד יום ראשון הבא יש לי חופש!!!! איזה כיף לי.

למעלה