יום שלישי 27.11.12

היסטרית ביקוש ל AEE בסקניה

בשיא ( בלילה שלנו
) נמכרו בסקניה ב 150 מיל אחד.

זה מכרתי חצי שעה לפני שנגמר הסייל לחבר שהתחנן להנחה....

מ י ל ר

New member
איזה סייל היה?

ראיתי aee מכורים ב-50 מיל בברה... הבנתי שהמגילה מתחילה להיות נדירה.
אגב חוץ מאחוזי הצלחה יותר גבוהים, ל-aee יש עוד תכונות נוספות שטובות יותר מה-ee הרגיל?

יש בקאש שופ black friday sale

וכל יום יש מבצעים רציניים על משהו אחר.

אתמול היה שילדינג וורד ( משהו שאנשים מאד מאד מאד אוהבים ! ) במחיר מציאה שלא נראה אף פעם. 3.5 K NX לאחד כשהמחיר המקורי שלו זה 10 K NX

בגלל זה עשיתי " מבצע כוכב עשירי " על החרב של הקייזר שלי. ושמתי אפיק פוט סקרול על החגורה שלי ועל עוד חפץ שאני עובדת עליו.

היה יום אחד שהיה מבצע על קוביות ואז עשיתי מבצע "נעליים חוקיות".

היה מבצע על קרמה ....

היום זה יום האחרון נדמה לי. עוד לא בדקתי מה במבצע. לא היה לי רגע זמן. ועכשיו יוצאת מהבית.

youval2001

New member
מייפל סוטרי סערה מגיע למייפל סטורי אירופה!!!!

זה די מבאס כי זה אמר להיות עכשיו למייפל סטורי עולמי והם מביאים את זה גם לאירופה !!!!! אבל אם אני לא טועה הם מקבלים רק את קייזר ופנטום אבל אני לא בטוח
הנה מה שכתבתי באתר שלי למי שרוצה לראות: http://youval2001.wordpress.com/2012/11/27/מייפל-סטורי-אירופה-סערה/

Special Puppy

New member
התקדמות יומית

לקח לי 31 קוביות להפוך את זה לאפיק.
עוד 2 קוביות ועדיין אפיק. נגמר התקציב של הNX לעכשיו
האובראול הזה יהיה 21% ומעלה, ויהי מה!
אני מתנחם בזה, שאחרי שאני יגמור איתו, יהיה לי שאריות של קיובס שיספיקו ללפחות 2 EPIC POT SCROLLS
יותר מאוחר אני אשב על השחקן קצת ויעשה 16 RED LEAF ברצף, כבר יש מפתחות

מבאס....

בדיוק בגלל זה אנשים בחרו לקנות חפצים משוכפלים. כי המחירים שנקסון לוקחים על משחק ההימורים בשם " קוביות" מאד יקר !

יש לי חבר שפרצו לו.... במקום להשקיע על כל הציוד מחדש הוא קנה נשק מדוגם מדופר ב 120 $ .... עכשיו בטח מחקו לו אותו.

( דר"א אומרים "אגמור" "אעשה" )

miss_t

New member
לא יצא לי לשחק הרבה...

אבל ממש נחמד לקרוא על התקדמויות של כולם

למעלה