יום שלישי טיפוסי
9:00:05 1004 כיתה 1 (כניסה באיחור חמש שניות, בהתחשב שזה קצה העולם הגעתי סביר) אלטמן: אז תעשו את זה לפי הפיווט אז שתיים פחות אחד כפול שלוש חלקי אחד ולחלק את כולם באחד חלקי הדטרמיננטה של איי וכמו שאמרתי קודם ככה אנחנו מוצאים את ההיפוך של איי כמו שהראתי כאן (עובר לנקודה לא ברורה על הלוח) ולכן (מוחק משהו שעדיין אפחד לא הספיק לכתוב) הדטרמיננטה נקבעת ע"י ההכפלה באיי שהיא מטריצת היחידה ולכן שווה אחד חלקי ארבע עשרה כפול אחד שתיים שלוש ארבע חמש שש שבע שמונה תשע אפס עוד שורה? נעשה עוד שורה אחד שתיים שלוש ארבע חמש. טוב, עכשיו למה צריך את זה, יש כזה דבר שנקרא תשומת תפוקה וזה דבר שיכולים לנבא בו לפי מחשב מה הולך להיות....... (כעבור שעתיים ושלושת רבעי+ [הוספת רבע שעה לשיעור...], שנה ג' כבר מדפקים על דלתות הכיתה בכדי לתפוס מקום [פניה נרגשת- הבנו שאתם חנונים כבר שנה שעברה אחרי בת7, הנקודה הובהרה אתם יכולים להפסיק...]) כלל אחרון וסיימנו, דטרמננטה יכולה להחליף שורות ו/או טורים כי, טוב נו, כלכלנים לא אוהבים הוכחות מטמטיות לשבוע הבא את תרגילים (מי שיודע מה הם מוזמן להגיד). כעבור שעה בלב האוני 12:44:50 507 כיתה 16 (בדיוק שחשבתי שהגעתי בזמן, שיש עדיין רק 4 סטוד' בכיתה) אלטמן: איקס חלקי וויי ועוד שלוש כפול תשע איקס קטן ועוד ארבע איקס גדול לפי נגזרת של האי סליחה של היו לפי המדגם מה שהופך את האיי (מוחק מה שהוא כתב הרגע במקום את הצד השני של הלוח) לטי חלקי שלוש ועוד חמש לנדא ובי אותו דבר חלקי הנגזרת של טי. וזה לגבי השיעורי בית. יש שאלות? או להמשיך? כולם: תמשיך תמשיך... (שוב, אם מישהו הבין הוא מוזמן לשתף...) אלטמן: טוב, אז נתחיל נושא חדש, דרך אגב במחקר שעשיתי ובעבודה שלי יש משהו שנקרא תשומת תפוקה וזה דבר שיכולים לנבא בו לפי מחשב מה הולך להיות, זה דבר מדהים שהולך להחליף את האקונומטריקה לחלוטין...... טוב, עוברים כיתה חד פעמי. הפסקה, לצורך מעבר הכיתה יש לכם עוד חמש דקות, יש לכם 20 דקות, 20 דקות זוז! את החלק השני של השיעור לא קלטתי כ"כ כי הייתי ממש עייף (חבר'ה- מי סיכם? צריך צילומים...) תודה ל... איובי שנתן לי אכסניה בזמנים קשים... ארז שסובל אותי באקו בנג'י שסובל אותי בכמותיות ואקו רועי ויאיר ששמרו לי מקום בהתחלת הכיתה בכמותיות (תודה חבר'ה אבל אני אשאר בסוף, לא נעים להרדם מול הפנים) סליחה ל... לזה שיורד כל הזמן על רונן, אני מודע לעובדה שמפאת גילך אתה צריך שינקדו לך, פשוט לא היה לי זמן לזה. אני לא יודע אם שמתם לב אבל לאדם הזה יש פיצול אישיות, כבר ראיתי אנשים שאוהדים 2 קבוצות, אבל מכבי ת"א והפועל חיפה??? מה קשור? (בין הפותרים יוגרל מידע בנוגע להמצאות הסיכומים האבודים של קרוטקין באקו' וכהנא במחירים). עד שלישי הבא (בתקווה למילואים).