יום שישי

newKiticat

New member
יום שישי

גם היום מתלבשים. לא?
(בדיוק עברתי על פני התאונה עם המשאית במחלף חולות... פיי, איזה פקק הפסדתי במזל. היום אני במגף שחור שטוח פשוט, מכנס שחור רגיל, סריג שמנת, וכיסוי אוזנים מאסוס בצבע ורוד חיווור חיוור...

Zorikit

New member
אצלי מאתמול, כרגע אני בטרנינג

סופסוף סיימתי את החובות שלי של שנה שעברה והשנה ויש לי זמן לנשום = להישאר בטרנינג! אז הייתי בשחור וכחול, שילוב שאני ממש אוהבת. השמלה מתמנון וכל השאר עתיק. הלק הוא "רויאל וולווט" של אורלי שהוא דואוכרומי סגול כחול משגע!

מעלפת!

באמת שזה אחד השילובים שלך שהכי אהבתי, אני מתה על השילוב הזה של שחור וכחול
שאלה בנוגע לאיפור - לקחת קורס, או למדת לבד להתאפר ככה? כל פעם אני מתאהבת באיפור שלך, אבל אני לא מבינה בזה כלום וגם אם היו לי כמה שעות לא הייתי מגיעה לתוצאות כאלה...

Zorikit

New member
תודה! ולא, מעולם לא למדתי בקורס

פשוט הרבה תרגולים ונטייה אומנותית.... זה לוקח לי כלום זמן בבוקר.

newKiticat

New member
אפשר ללמוד כמה וכמה טכניקות

דרך הבנות המקסימות ביוטוב.
שווה לנסות.

edens song

New member
אהבתי ממש!

יפה יפה יפה
משחק יפה כל כך עם הגוונים הכחולים, ממש התלהבתי

Black Star

New member
לא לא לא... היום נשארים בפוך

אתמול בערב חגגתי את היומולדת במסיבה ענקית עם מלא חברים וחזרתי מאוחר ושיכורה הביתה, היום אמנם נאלצתי לקום מוקדם (עובדת עם תיכוניסטים בימי ו' בבוקר) אבל עכשיו אני כבר חזרה בבית עם טרנינג בתוך הפוך ולא מתכוונת לצאת ממנו עד יום א'!!! בכל מקרה, אתמול למסיבה לבשתי סריג שחור צמוד עם מחשוף מחמיא, חצאית פליסה שחורה מסוג של בד סאטן מבריק - שניהם מרנואר, גרביון ירוק בקבוק, מגפיים שחורים, עגילי חישוק גדולים מקושטים בכאילו-פנינים מאסוס, לק ורוד-סגול, איפור מהמם ותספורת ופן חדשים ויפים
ואני מבטיחה להעלות תמונה עוד מעט. אתמול למשרד לבשתי יחסית קז'ואל (כמה אנשים אף באו ואמרו לי שזו פעם ראשונה שהם רואים אותי במכנסיים!
) - סריג נעים ומקסים בצבע ורוד (יד שניה מברלין), מכנסיים בצבע בז' בגזרה גבוהה עם חגורה קאמל, ומגפוני עקב בצבע קאמל. היום לתיכוניסטים לבשתי הכי קז'ואל שאפשר (אם היה אפשר הייתי מגיעה עם פיג'מה) - סוודר אפור צמרירי ונעים ממנגו (משנה שעברה), סקיני ג'ינס ואגס. ומשקפיים. אין מצב שאני מכניסה עדשות לעיניים אחרי 3 שעות שינה... לילה טוב וסופ"ש גשום ומכורבל לכולן!

Black Star

New member
ו... תמונה

אמנם לא הכי ברורה אבל רואים די טוב את החצאית כמדומני (וגם את שאר הלבוש). הפוזה המוזרה - זה שפגט, קורה כמעט בכל יומולדת שלי (וכל פעם שיש לי יותר מדי אלכוהול בדם. ולפעמים גם בלי אלכוהול...). אשמח לשמוע את דעתכן

למעלה