לא לא לא... היום נשארים בפוך
אתמול בערב חגגתי את היומולדת במסיבה ענקית עם מלא חברים וחזרתי מאוחר ושיכורה הביתה, היום אמנם נאלצתי לקום מוקדם (עובדת עם תיכוניסטים בימי ו' בבוקר) אבל עכשיו אני כבר חזרה בבית עם טרנינג בתוך הפוך ולא מתכוונת לצאת ממנו עד יום א'!!! בכל מקרה, אתמול למסיבה לבשתי סריג שחור צמוד עם מחשוף מחמיא, חצאית פליסה שחורה מסוג של בד סאטן מבריק - שניהם מרנואר, גרביון ירוק בקבוק, מגפיים שחורים, עגילי חישוק גדולים מקושטים בכאילו-פנינים מאסוס, לק ורוד-סגול, איפור מהמם ותספורת ופן חדשים ויפים
ואני מבטיחה להעלות תמונה עוד מעט. אתמול למשרד לבשתי יחסית קז'ואל (כמה אנשים אף באו ואמרו לי שזו פעם ראשונה שהם רואים אותי במכנסיים!
) - סריג נעים ומקסים בצבע ורוד (יד שניה מברלין), מכנסיים בצבע בז' בגזרה גבוהה עם חגורה קאמל, ומגפוני עקב בצבע קאמל. היום לתיכוניסטים לבשתי הכי קז'ואל שאפשר (אם היה אפשר הייתי מגיעה עם פיג'מה) - סוודר אפור צמרירי ונעים ממנגו (משנה שעברה), סקיני ג'ינס ואגס. ומשקפיים. אין מצב שאני מכניסה עדשות לעיניים אחרי 3 שעות שינה... לילה טוב וסופ"ש גשום ומכורבל לכולן!