יום שישי

שכחו מהכביסה../images/Emo3.gif

במקום זה (ובמקום ללמוד למחשבים ולמתמטיקה) הלכתי לעשות מסאז'!!! והיה כזההה כיף וכזהההה משחרר וכבר לא כואב לי הגב
וגם אחותי חזרה אז מתי שהיא נכנסה הביתה פתחתי עליה קונפטי והיא נבהלה

chenushsh

New member
השם הוא 1zoey1

רק שהמחשב הדפוק מתעקש להשאר על כינוי אחד ולא לשנות, בטח בגלל החום כמה פיוזים נשרפו.. הייתי בטיול של יומיים בצפון הרחוק והחם באותה מידה כינרת, טבריה, מים, לילה, בוקר, ירדן, קייקים, קריית שמונה, מנגל, תל אביב, לישון על מיטה נורמלית!! וזהו.
הא, ואני חדשה פה, אז היי לכולם!

R a n d a l l

New member
ברוכה הבאה!!1 ../images/Emo140.gif

אני קרן! אבל כדי שלא תתבלבלי עם עוד קרן אחת בפורום, תוכלי לקרוא לי אזדרכת

© h i l a ©

New member
חחחחחחחח

את מזכירה לי שבתחילת השנה כשהמורים לא ממש ידעו את השמות שלנו אז איזה מורה אחד קרא לחברה שלי אזדרכת (ובכלל קוראים לה לינוי
) ומאז היא קוראת לו ככה

מטורף!!! ואני לא יודעת אם אני עייפה.

טוב האירועים בקצרה: קמים, הולכים לתל אביב מוקדם מהמתוכנן, מגיעים לעזריאלי, רוצים לעלות לגג העגול למעלה למעלה ואי אפשר היה בגלל אירוע פרטי. משם הלכנו לפגוש חברה בשנקין, 2 דוסיות התחילו להרצות לנו על הדת, הלכנו לחוף, שתינו שוקו, 2 ידידים שלי באו, צחקנו
כל החברים מירושלים נזכרו להגיע (11 ומשהו). מתייבשים במקום גרוע, אני נכנסת למים, הכל נראה טוב, פיתאום ערבים מתחילים לריב איתנו (לא עשינו כלום, הם חשבו שאנחנו אנשים אחרים), מטומטמת אחת בדיוק אמרה לחברה שלי להחביא אותה, דם, עוברים מקום. מגיעים למקום, מתחילים את המנגל, המקום לא טוב, עוברים. מתחילים שוב פעם, הכל נראה בסדר, ואז איזה חבורה של ילדים נדבקה אלינו + מסומם אחד. הילדים לא כל כך הפריעו- המסומם כן- במיוחד כשהוא משתעל לך על האוכל. אני נכווית מהלהבה של המנגל (אל תשאלו), עדיין יושבים שם, הכל טוב, באיזשהו שלב כבר לא- מחליטים ללכת למקום אחר- אני דורכת על הגחלים- מזלי שזה היה מכוסה בחול וזה רק היה חם. הלכנו לאיזה פארק (4 בלילה) צוחקים נהנים. אני נחתכת 3 פעמים מזוככיות. 6 בבוקר- הם רוצים לבית. הולכים לשנקין, תופסים מונית שירות לתחנה המרכזית. דניאל המפגרת שוכחת משוה בשירותים, כולם עולים לאוטבוס איילה ואני הולכות להביא את זה ומחליטות להישאר בתל אביב. מביאות לדניאל את הדבר ויורדות מהאוטבוס. אנחנו עם עוד 2 אנשים. הולכים לעזריאלי- וזה נראה שאפשר להיכנס לגג! עולים עד קומה 49 מנסים דרך היצאות חירום- התבאסנו. דלת אחת הפרידה בין הגשמת חלום. אכלנו שתינ וישבנו בתצפית. באיזשהו שלב הלכנו לתחנה המרכזית והביתה. הגעתי ברבע ל-1 נכנסי להתקלח ואני לא יודעת אם אני עייפה. אגב, התמונה זה הדרך לעזריאלי, היו ויתר יפות הם לא במצלמה הזאת אבל אני אעלה אותם בהזדמנות

A Broken Myth

New member
שללה ../images/Emo9.gif

נסעתי לקניון הזהב בראשון, שאני חייבת לציין, שזכרתי אותו יותר מגניב
קניתי מתנותתתת והחלפתיי מכנסססס ועכשיו עייף לי ;; אז אני הולכת לישון
ואז!!1 לילך ובלוני באים אליי לסטאדי-גרופ במתמטיקה, יא בייבי
. נקווה שיהיה משהו לעשות היום בערב. לא עוד יום להתקע בבית
המשך יום מהנה ושבת שלום לכווולםםם
.

giraffeeeee

New member
כל כך מעצבנת כבר.

אוף. היא התקשרה עכשיו רק כדי לשאול "איך קוראים לילד מהשכבה שלך שעושה קפוארה?" ממש יחס נחמד יש לה אליי בזמן האחרון ואז היא מתפלאה למה אני מעצבנת אותה או למה אני לא מדברת איתה ואז כשאני שולחת לה הודעה כזאת יפה כמו שהיא אוהבת שאני כותבת, הודעה שמסבירה לה שאנחנו מתרקחות וזה מכאיב לי אז היא שולחת חזרה "אוי מדהימה שלי מושלמת אוהבת אותך" ואז חוזרת לאותו יחס מגעיל ונמאס לי כבר, וכל פעם אני מוציאה את העצבים על קוש המסכנה שלי. אוף.

R a n d a l l

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

כי אני טיפשה. או מטומטמת. או דפוקה. או כל דבר אחר שאת יכולה למצוא במילון..

dcohn

New member
את לא טיפשה ולא מטומטמת ולא דפוקה ולא כלום!

הכל יהיה בסדר:]
[נורא רציתי לכתוב "את חייבת להפסיק לכעוס על עצמך שעזבת אותנו ביום שני
" אבל אמרתי אולי זה משהו רציני ואני סתם עושה מזה צחוק
]

R a n d a l l

New member
מממ ../images/Emo23.gif

אני דיי כן. אבל את חמודה וזה דווקא הצחיק אותי כי אחרי הכל זה לא כזה סיפור.. [חוץ מזה, יש אנשים טובים בעולם וזה מעודד במיוחד כי אני זכיתי להכיר אותם
] [איזו דרמה
]

למעלה