יום שישי

Anni Lupu

New member
יום שישי

כבר 01:06... מצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן... הייתי באילת.

חזרתי מהכנרת!

היה תענוג
אבל הכי כיף בבית!! אורי דבר איתי התגעגעתי

זונע

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Under the GUN

New member
אבא קנה לי ערכת פוקר

שטיח ירוק כזה, 2 חבילות קלפים, צ'יפים וצ'יפים מיוחדים (דילר, ביג בליינד וסמול בליינד) זה אחד החזקים ישבתי אצל ידידה שלי עם כמה חברים ושיחקנו בזה כמה שעות.. זה אדיר

זונע

New member
חזרתי עכשו מהסנוקר

יא אללה איזה בזבוז כסף...אבל כיף
אחר כך ישבנו אצל חבר שלי על נרגילה והיה סבבה

sky darkens

New member
עוד 20 דקות הולך לעבודה.

אחר כך פיקניק עם המשפחה. על האש וזה. :): שבוע טוב לכולם.

dcohn

New member
פיקניק עם הבני דודים../images/Emo23.gif

רק עם שלושה מהם האמת
. אחד באיזה פסטיבל בצפון (לא בומבמלה) והאחרים כבר עסוקים במשפחה וילדים וזה...
לא נורא הכנתי תפו"א והם בתנור נראה אם יצליח לי...

שרון710

New member
אגאאאאאאאגאפו../images/Emo67.gif

השיר הזה משתלט לי על הבית!
קמתי ב10 כי אמא שלי חושבת שזה נחמד לצעוק על הבוקר! מצחיקה זאתי! למדתי קצת לתנ"ך (למישו יש סיכומים של ירמיהו ל"א?
תביאו לי!
) אתמול הלכתי לאלדו/ אומנות בקפה:] היה כזה מצחיק עם שיקי
אחרי שישבתי עם שיקי באומנות בקפה חזרנו לאלדו ואז כולם ישבו שם עם החבר'ה מנטע:X אבל זרמנו. היה נחמד בסופו
("הוא מתחיל איתך או שפשוט תמיד יש לו את החיוך הפלרטטני הזה?!"
חחחחחחח) היום בערב הולכים ליוסטי (עושים עוגה!@!# ) יהיה שווה אש

הייתי מביאה לך את הסיכומים של המורה שלי,

אבל לא נראה לי שתביני מזה משהו...אפילו אני לא מבינה מזה
יש לה שפה משלה שלמדנו להבין עם הזמן (אנחנו לומדים איתה כבר שנה שניה, לא הייתה לנו ברירה), אבל אנשים שמסתכלים על זה (מכיתות אחרות) אומרים לנו "אממ, מה לעזאזל כתוב פה?!" XD לחפש בגוגל נראה לי אחלה רעיון

נממ ההיתי ממליץ לך על המיקוד של רכס

בתנך [זו המחברת של הספר הזה...ואיזה מצחיק גם הוא שייך לרכס[ בכל מקרה בהצלחהההההה

כואבות לי הרגליים../images/Emo10.gif

קמתי יחסית מוקדם, שמונה וחצי בערך
מוזר שלא התעוררתי קודם...השעון המעורר העיר אותי. בערך ב10 יצאנו לעיר עשינו סיבוב, פגשנו את דודה שלי, סבתא שלי ודודה של אבא שלי אז הלכנו איתן קצת. הלכנו עוד קצת וגילינו אחלה גלידריה שלא ידענו שקיימת בכלל, יש שם מלא מלא טעמים של סורבה, אני אכלתי מלון וזה היה פשוט אלוהי
אחרי זה נכנסתי עם אמא לחנות בגדים שאין מצב שאנחנו יוצאות ממנה בלי כלום, זה תמיד ככה. יצאתי עם מכנס עד הברך ושתי גופיות מהממות
הביתה, ניקיתי את הנדנדה בחוץ, סידרתי את הכריות על הספסל, ערכתי שולחן (את זה אחותי עושה בד"כ אבל היא באילת
), הפעלתי מייבש ועכשיו אני נחה קצת, עד אחה"צ שאני אצטרך לקפל כביסות ולשטוף את הבית, ובין לבין להתחיל ללמוד למתמטיקה ומחשבים.

למעלה