יום שישי

A Broken Myth

New member
נמנמ.

מתכונת בתנ"ך, חפרתי את חיי, נקווה לטוב. חזרתי הביתה, למדתי להיסטוריה, כייף לונורמלי. הייתי אמורה ללכת לערב דיאלוגים-מונולוגים של תיאטרון, אבל ההורים שלי החליטו שאני חייבת לנסוע לסבתא
אז אני עכשיו נוסעת לסבתא, בערב נחזור, נקווה שנעשה משהו. המשך יום נעיםםםםם D:::::::::::ף

KeReN 0R

New member
אוי איזה חיים איזה חיים...

חזרתי עכשיו מת"א
איזה כיף לראות במקרה אנשים מוכרים (שרציתי לראות בכל מקרה)
ד"א - בר, חברה שלך נראית מזה חמודה
וחוץ מזה הדוד האמריקאי שלי ממש אהב את החולצה שלי של לד זפלין
מסתבר שזאת הלהקה האהובה עליו
אני אומרת שאנשים טובים שומעים מוזיקה טובה
הלכתי לאכול(שמנה שכמותי
)

בבציפר היה רק מתמטיקה../images/Emo110.gif

ולמה שאני אלך?
חח סתם אפחד לא באמת ילך לשעתיים מתמטיקה מ12 עד 1וחצי אז קמתי ב10 וחצי במטרה ללמוד..אבל כמובן שזה לא קרה
2 וחצי [חח כן ממש, יותר בכיוון 3, אה..אופס
] נסעתי לשבט פעולה חרא וזה חזרתי הביתה, סידרתי שולחן,עוד מעט אוכלים ואז, הממ לצאת? חבל שאין לאן! כוסעמק כבר אין מה לעשות כאן אוףף חח

Snow fairy

New member
הופעה ראשונה של הדיאלוגים בתיאטרון!!!!!!!!!!!

היה מעולההההההההההה יו, כולם באו והחמיאו ואמרו ששיחקנו מעולה ושהיה ממש טוב והיה לי כל כך כיף, וזו מגמה מושלמת ואני מתה על האנשים וכיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[היינו בחדר תיאטרון מ1 בצהריים עד עכשיו
. ומאוחר יותר ניצי בא אלי
] לילה טוב חברים!D:

מממממ.

ראיתי איזה סרט בבוקר,אח"כ הלכתי לפגוש את מעיין באורבן.היה דיי מסריח. חוץ מהלהקות הצעירות,שהם היו תותחים אחת אחת,אלו שהספקתי לראות.וזבלים,מי שמנצח בתחרות שלהם מקבלים כלי נגינה מתנה;[וזה לא כאילו חסר להם,סעמק,היה שם אחת עם גיטרת נפח כזו יפה;[ ייאוש ממלא אותי.אבל יש גם תקווה.ועצב ושמחה.ואהבה ושנאה.כלפי אותו אדם.איך אני מיישב את כל הסתירות האלו? הגברת לא אמרה מילה ישבה בשקט במקומה ובלי לחשוב על הכבוד פתאום הכניסה לי אגרווווווווווווף....ואז אני הבנתי שטעיתי כשתיקנתי לה ת'טעויות באמצע נגינה!*טאם טאם*

gurke

New member
אתה רוצה לומר לי שהיית בתל אביב

ולא אמרת לי
?

סתם היית מתבאס,לא היה לי זמן להקדיש לאנשים,

תשאל אפילו את קרן החשובה!היא נתקלה בי בטעות! אני מצטער,לא יקרה שוב

KeReN 0R

New member
אז לא פספסתי כלום?

ראית שהסתובבתי עם אנשים
פספסתי את ההופעות אבל גם ככה לא היה לי כוח לזה

RoRiL

New member
תיאטרון זו המגמה הכי מושלמת בעולם ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

Liron04

New member
יום מעיק.

התעוררתי ב9 חולה וזה לא נעים =// אבל לפחות וויתרתי על שעתיים מתמ' ושעתיים היסטוריה חופרת :p

למעלה